IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно ми е,че DAX е на само 7,3% от върха си,а S&P на 11,7 %.. Голяма разлика?
    И другата,още по-съществена - DAX е над 200 дневната,а S&P - под...Как ще коментирате тези факти? Значи ли,че в DAX има повече потенциал за евентуален растеж?...

Коментар

• Дакса днес е голяма борба-м/у шорт и лонг......

Коментар

• Първоначално изпратено от uspeh Разгледай мнение
        Мече,пак се оказа прав !
        Дау мръдна надолу,а DAX-a се срина....
        Ще видим довечера след новините в 17 за ISM индекса ,как ще реагират пазарите...
        Сложна е обстановкато с Израел а и Турция не е никой. Петролните компании са под натиск заради ВР , банките също ....но Щатите май нямат особено желание под 10 К да ходят , така че днеска ще е интересно за късите а утре или четвъртък може би за дългите....дано!

Коментар

• Мече,пак се оказа прав !
          Дау мръдна надолу,а DAX-a се срина....
          Ще видим довечера след новините в 17 за ISM индекса ,как ще реагират пазарите...

Коментар

• До утре вечер,мече !
            Благодаря ти за споделените наблюдения!
            Приятна вечер !

Коментар

Браво ,мече !
              И двамата днес познахме!
              Върви си около 5970,ама и направи импулс до 5995 и ми удари стопа..
              Явно решението за посоката ще е зад океана!
              И утре е ден!
              Посоката ще е ясна утре вечер , като се включат новите ни братя.... въпреки че ДАХ понякога е самостоятелен ако ДАУ се задържи няколко дни отрицателен той наваксва двойно и тройно....надолу.
              Поздрави!

Коментар

• Браво ,мече !
                И двамата днес познахме!
                Върви си около 5970,ама и направи импулс до 5995 и ми удари стопа..
                Явно решението за посоката ще е зад океана!
                И утре е ден!

Коментар

• Благодаря ти ,meche_cveti !
                  Старая се да съм внимателен.В петък сесията беше доста волатилна и регистрирах загуба,макар и малка,заради стоповете.Днес,като гледам ще си върви хоризонтално около 5960-5970 и ще чака утре "американците' какво ще кажат за "европейците".Ще продължат ли да се притесняват или ще се върнат към априлските нива ...
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Не се знае колко съм по опитен на ДАХ от теб ,но имай едно на ум ,че обемите са на немската борса сравними с нашата в най слабо ликвидният и момент...Това означава ,че един импулс в двете посоки може да стане неприятно... ако си със стопове . Поздрави!

Коментар

Днес DAX-а ще работи !
                    Ще видим как ще отрази зеления пре-маркет в САЩ...?
                    Моля по-опитните трейдъри за мнение...
                    Не се знае колко съм по опитен на ДАХ от теб ,но имай едно на ум ,че обемите са на немската борса сравними с нашата в най слабо ликвидният и момент...Това означава ,че един импулс в двете посоки може да стане неприятно... ако си със стопове . Поздрави!

Коментар

• Днес DAX-а ще работи !
                      Ще видим как ще отрази зеления пре-маркет в САЩ...?
                      Моля по-опитните трейдъри за мнение...

Коментар

• СУПЕР ! Дано тази тема продължи да се коментира! Аз търгувам CFD върху DAX и съм много доволен от резултатите.Наистина волатилноста позволява добри печалби на дневна търговия.

Коментар

• Бъдете толерантни ,ако сте интелигентни.....стига зс тая злоба и завист....зарежда ви само с отрицателна енергия....и всичко рикошира върху самите вас...Джей може да ни бъде само полезен тук...добре ,че изрови темата...изобще не знаех ,че има такава...от скоро опитвам на Дакса и се надявам и на други идея или инфо....Напоследък Дакса е много волатилен, че можеш дори и интрадей да направиш добри печалби -само да не си объркал тренда....

Коментар

• Разбрахме, че си велик по това което пишеш за себе си във форума, нямаме нищо против, дори да си крал на Йордания, но си правиш лоша атестация като се караш с всеки изказал мнение, различно от твоето. Давай го по-спокойно.

Първоначално изпратено от Shemata
                            ей... тази тема не я знаех.. но е добре да се дискутира тук...
                            т.к вероятно има доста играчи които имат акции в DAX или играят индексите в Германия
                            Бяха я зарязали, но има, макар и да са малко. По-скоро с акции, а имаше един с немски облигации, но той почти не пише във форума.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay Gould,
                              жалко че дядо ти не е инвестирал пари в акции, които сега да наследиш.

От тема на тема ръсиш мозък, но искрено се забавлявам на инвеститорските да не говорим за бизнесменски умения ...

Да ти кажа честно по вероятно е да се спънеш в някоя делва пълна със жълтици заровена от някой болярин, отколкото да направиш пари по нетрудов доход !

Дерзай има нужда от такива като теб, вервай ми

Коментар

• ей... тази тема не я знаех.. но е добре да се дискутира тук...

т.к вероятно има доста играчи които имат акции в DAX или играят индексите в Германия
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X