Първоначално изпратено от TeholBedict
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
michaelis
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениети затвори ли позицийте на златото в момента е на 1273, като го гледам продължава да "пада" ...
Иначе очакванията ми, както писах и по-рано, са за неуспешен пробив на зоната 1290 – 1300. Оттам смятам, че ще върнем и пак ще има мегдан за дълги.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеДа, на практика всичко върви, както говорихме в началото на миналата седмица...само че не беше с клин, все пак онова дъно се оказа реално...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от karnis Разгледай мнениеДа бе мноо криво дъно а CFD-то с тия шипове.... съвсем прецакват на човек стопове и всичко.
Сега да ги видим как ще го отиграят това нагоре. На графиката съм пуснал "приятния" сценарий така да се каже, но има вероятност да го пуснат по-дълбоко надолу и после пак да го качат... съвсем да побъркат хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениебат Краси чудим се да го рендосам ли с една put опция да не ми подскача кат миналият път, че много изневящо и после една Call до къде Юни и сме опекли нещата иначе с тея казачоци то не може да се играе ....
Зачертал съм няколко варианта там, кадето има повече навалица, за да може да се лансира по бързичко после ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеДа, на практика всичко върви, както говорихме в началото на миналата седмица...само че не беше с клин, все пак онова дъно се оказа реално...
Сега да ги видим как ще го отиграят това нагоре. На графиката съм пуснал "приятния" сценарий така да се каже, но има вероятност да го пуснат по-дълбоко надолу и после пак да го качат... съвсем да побъркат хората
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от karnis Разгледай мнениеМного се умълчахте взех да се притеснявам за вас
Една вълна надолу сега една корективна нагоре... всичко по план. Сега я чакаме да свърши тази и после следващата надолу която да приключи корекцията.
http://stocktwits.com/message/19863246
Зачертал съм няколко варианта там, кадето има повече навалица, за да може да се лансира по бързичко после ...Last edited by michaelis; 09.02.2014, 15:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karnis Разгледай мнениеМного се умълчахте взех да се притеснявам за вас
Една вълна надолу сега една корективна нагоре... всичко по план. Сега я чакаме да свърши тази и после следващата надолу която да приключи корекцията.
Коментар
-
Много се умълчахте взех да се притеснявам за вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТука съм сългасен че не са вечни, но не виждам какво те топли това събитие което ще се случи след 100-200-300 години няма как да се възползваш от това сега.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТука съм сългасен че не са вечни, но не виждам какво те топли това събитие което ще се случи след 100-200-300 години няма как да се възползваш от това сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАз няма кво да ровя, държава с 20 трилиона дълг, ще им дойде времето, аз залагам като оня Талеб The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable
ще фалират и ние ще го доживеем това, ебал съм ги в парцалите никой не е вечен, вече се повтарям за Nти път, всичко с времето то ще покаже кой е по силен, Вездесъщите отатък блатото или 10 000 год. история на човекоподобните ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСметката е точна от всякъде.
Майкъле, разрови се някъде, че мен ме мързи, ама по спомен американите имат 12 самолетоносача, а руснаците и китайците ОБЩО цели 2, ако не ме лъже паметта. Останалите Натовски самолетоносачи и военни бази няма да ги споменаваме. Така че като ти ги пратят си налягаш парцалите и тва е.
ще фалират и ние ще го доживеем това, ебал съм ги в парцалите никой не е вечен, вече се повтарям за Nти път, всичко с времето то ще покаже кой е по силен, Вездесъщите отатък блатото или 10 000 год. история на човекоподобните ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСметката е точна от всякъде.
Майкъле, разрови се някъде, че мен ме мързи, ама по спомен американите имат 12 самолетоносача, а руснаците и китайците ОБЩО цели 2, ако не ме лъже паметта. Останалите Натовски самолетоносачи и военни бази няма да ги споменаваме. Така че като ти ги пратят си налягаш парцалите и тва е.
Коментар
Коментар