If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Силно начало на Американската сесия.
Днес май Америка ще атакува върховете.
Да видим ДАКС-а до къде ще вдигне но както изоства най-много до 9700 му давам.
ти бате само дай да видиш зелена свещ и палиш от четвърт ....
Силно начало на Американската сесия.
Днес май Америка ще атакува върховете.
Да видим ДАКС-а до къде ще вдигне но както изоства най-много до 9700 му давам.
Следвам първоначалния тренд, като взема от една страна фундамента,че светът няма да загине и второ, Германия е икономическият мотор на еврозоната, с гъвкава,напасващата се и стабилна икономика. За това все още съм лонг и ще се възползвам от флуктуациите на пазара и ще купувам още и още. Ще скъся като стигне 9950 с покритие на експозицията до 10080 някъде.
абе то света, че няма да потъне няма дори и борсата да потъне и верно Германия дърпа ама на мене техниката вече ми изглежда изкривена и не го държа дълго ама ич, влизам и ако тръгне на където бих искал изчаквам движението и си отивам ако не здраве да е, каквот стане такова ..
Следвам първоначалния тренд, като взема от една страна фундамента,че светът няма да загине и второ, Германия е икономическият мотор на еврозоната, с гъвкава,напасващата се и стабилна икономика. За това все още съм лонг и ще се възползвам от флуктуациите на пазара и ще купувам още и още. Ще скъся като стигне 9950 с покритие на експозицията до 10080 някъде.
И на тебе и на другия, дето го скъсява от 6000. Нищо злонамерено, даже обратното!!!
еми чакам го вече 2 години да падне и все се инати, но ще му дойде то, още малко, виждаме, че големия тренд е перпендикуляр и не си хабим парите 7 лева пари ли са ....
И ако влезна не го държа дълго колега, или тръгва или не тръгва в мойта посока ти лонг ли го държиш в момента swing или ?
така е,ама преди по се връзваха нещата-сега много се отдалечиха от реалността,и това ме плаши.
мене нема кво да ме плаши ей днеска мислех малко да послезнат, ама явно ботовете и машините на гадовете им засекли много такива като мене и го изпънаха и ме вътриха с една кутия цигари, големо важно ше ги дебна следобяда ако върже върже ако не утре и те така ...
hemilio, бате добрутро, ми нема никва връзка разбира се, нали писах отдавна, че нит с новини нит с акций то тея индекси са некви самостоятелни бойни единици, само имат корелация един с друг тва е. Ако SPX дърпа, ако ще да паднат всички немски акций и DAXа отива на горе. Тряя да го гледаш кво праи и да му свикнеш на маниера, останалото е късмет
така е,ама преди по се връзваха нещата-сега много се отдалечиха от реалността,и това ме плаши.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
какво става с вагените,що така дропнаха?
А Лудия дакс въобще не го отрази,даже напротив,а е с тежест там-откачени копелета-нищо няма връзка вече-това е компютърна търговия,ботове и.....
Нямам думи!
hemilio, бате добрутро, ми нема никва връзка разбира се, нали писах отдавна, че нит с новини нит с акций то тея индекси са некви самостоятелни бойни единици, само имат корелация един с друг тва е. Ако SPX дърпа, ако ще да паднат всички немски акций и DAXа отива на горе. Тряя да го гледаш кво праи и да му свикнеш на маниера, останалото е късмет
какво става с вагените,що така дропнаха?
А Лудия дакс въобще не го отрази,даже напротив,а е с тежест там-откачени копелета-нищо няма връзка вече-това е компютърна търговия,ботове и.....
Нямам думи!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар