If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не е ключово, просто всеки се пази да не стане водопад, като върви на горе,значи на горе са кво да прайм, но ще отиде към 1.9 и после наистина не знам..... има мегдан докато не щракнат прангиге на MACD на месечна, тогава вече става тегаво и водопада найстина ще е голям много прекаляват, не му дават да диша а това в зле много зле. Ако го караха по спокойно можеше още години полека лека да си цъцри ама ей на да видиме кво ше стане на края аз залагам за голямо на долу ...
щом почна и да залагаш.работата е добре
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Ееее тука не си прав, 1850 на С&П е ключово ниво, това от 1 месец го бори и не можеше да го мине.Днес го сбори, сега вече се очертава мегдан за нагоре, може би още 1-2 седмици, но е много рано да се каже.
Иначе мога да обявя официално. Къса на СиП от 1850.
не е ключово, просто всеки се пази да не стане водопад, като върви на горе,значи на горе са кво да прайм, но ще отиде към 1.9 и после наистина не знам..... има мегдан докато не щракнат прангиге на MACD на месечна, тогава вече става тегаво и водопада найстина ще е голям много прекаляват, не му дават да диша а това в зле много зле. Ако го караха по спокойно можеше още години полека лека да си цъцри ама ей на да видиме кво ше стане на края аз залагам за голямо на долу ...
Ако обичате не говорете на изуст,като Хахо.
какви 6000 ,какви 5 лева.8300 не мисля,че е непосилно ниво,ако трябва и видя,че няма да слиза и на минус мога да изляза!
Да Германия е силна и гъвкава,но ви обягва,че е експортно ориентирана,предимно за евро комшиите си,а те никак не цъфтят
На тия нива вече има мегдан и за дълги и за къси, няма да е като миналата година само нагоре, а и дори да е нагоре ще връща и ще има волатилност.
Все пак спираме QE догодина ще вдигаме лихвите и резултатите макар и добри не са цветущи, а индексите са на върхове. Така че може и по малко къси, макар че очакваме да вървим нагоре плавно.
И на тебе и на другия, дето го скъсява от 6000. Нищо злонамерено, даже обратното!!!
Ако обичате не говорете на изуст,като Хахо.
какви 6000 ,какви 5 лева.8300 не мисля,че е непосилно ниво,ако трябва и видя,че няма да слиза и на минус мога да изляза!
Да Германия е силна и гъвкава,но ви обягва,че е експортно ориентирана,предимно за евро комшиите си,а те никак не цъфтят
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
ти бате само дай да видиш зелена свещ и палиш от четвърт ....
Ееее тука не си прав, 1850 на С&П е ключово ниво, това от 1 месец го бори и не можеше да го мине.Днес го сбори, сега вече се очертава мегдан за нагоре, може би още 1-2 седмици, но е много рано да се каже.
Иначе мога да обявя официално. Къса на СиП от 1850.
Коментар