Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВиж ся, императоров.... Казал съм ти отдавна да си потърсиш някаква друга професия! Няма нищо почтено в това, с което се занимаваш - да играеш на рулетка с чуждите пари. Заеби го тоя хазарт.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака е. Още не е късно за продажби.стига бе мастъре,ще има апокалипсис,ама едва ли ще сме живи да го видим,знаеш ли колко гориво още има слънцето.
Не ти ли омръзна всеки ден да чакаш края на света?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПазара си дава бонуси няколко пъти в годината,не трябва да се изтърват.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBuy the fear Sell the greed..друг начин просто няма
Макар,че има време.
Пазара си дава бонуси няколко пъти в годината,не трябва да се изтърват.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеВпрочем Колеги, коя логика ви се струва по издържана:
- Fear & Greed Индексът се повишава и моментът не е подходящ вход за дълги защото удачния момент е когато всички се страхуват;
- или Fear & Greed Индексът се повишава и моментът е подходящ вход за дълги защото уверността на пазара се връща?
Затваряш всички позиции и излизаш от матрицата докато тези, които са натрупали планините от дългове не си платят сметката. От матрицата се излиза само по една пътека - физическо инвестиционно злато и сребро, както и биткойни!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеВпрочем Колеги, коя логика ви се струва по издържана:
- Fear & Greed Индексът се повишава и моментът не е подходящ вход за дълги защото удачния момент е когато всички се страхуват;
- или Fear & Greed Индексът се повишава и моментът е подходящ вход за дълги защото уверността на пазара се връща?
Коментар
-
Впрочем Колеги, коя логика ви се струва по издържана:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи успяваш ли така да заблудиш твоите клиенти?!
Коментар
-
Импе има нещо такова
виж това
http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
през последните години, пазарът като падне малко и тук стрелката забиваше в нулата от страх. Докато сега слизането надолу си се приема някак си по-смело.
Все едно си е съвсем в реда на нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХора, като се замисля: вчера, оня ден - като пада - аз окопан пред компът - гледам непрестанно - ругая, недоволствам един вид - и едва-едва - отвреме навреме със сила се откъсвам от. Днес - когато нагоре - едва-едва поглеждам и сякаш не ми е интересно - и обикновено все така се държа при възход и спад...
Та си думам - да питам по-опитните спекуланти туканка: това нормално ли е , или аз съм някакъв финансов извратенец?
стегни се, нищо съществено не е станало на тия пазари“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНедей да пишеш такива неща във форума. Това плаши "клиентите" ти и подкопава бизнеса ти. Повечето хора като прочетат емоционални лутания ще си сменят консултанта. Те са ти доверили парите си и очакват да знаеш какво правиш с тях.
Дори и ако не знае какво прави винаги да се прави че знае?!
Ти успяваш ли така да заблудиш твоите клиенти?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХора, като се замисля: вчера, оня ден - като пада - аз окопан пред компът - гледам непрестанно - ругая, недоволствам един вид - и едва-едва - отвреме навреме със сила се откъсвам от. Днес - когато нагоре - едва-едва поглеждам и сякаш не ми е интересно - и обикновено все така се държа при възход и спад...
Та си думам - да питам по-опитните спекуланти туканка: това нормално ли е , или аз съм някакъв финансов извратенец?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНедей да пишеш такива неща във форума. Това плаши "клиентите" ти и подкопава бизнеса ти. Повечето хора като прочетат емоционални лутания ще си сменят консултанта. Те са ти доверили парите си и очакват да знаеш какво правиш с тях.
Просто питам - дали и вий така се чувствате един вид когато нагоре и когато надолу.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Та си думам - да питам по-опитните спекуланти туканка: това нормално ли е , или аз съм някакъв финансов извратенец?
Коментар
Коментар