IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър старт за деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      То хубаво, ама като ги очешат с 10-15 МБ санкции и глоби костенуркаджиите, още бая коли ще трябва да продадат, за да ги избият.
      Затова си предпочитам BMW и Daimler.
      Импе тези цифри какво ли предвещават за HSBC
      Geld Brief
      6,666
      http://www.boerse-frankfurt.de/aktie/HSBC-Aktie
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• То хубаво, ама като ги очешат с 10-15 МБ санкции и глоби костенуркаджиите, още бая коли ще трябва да продадат, за да ги избият.
        Затова си предпочитам BMW и Daimler.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://fakti.bg/avto/168492-vapreki-...aign=firstpage

Три месеца след избухването си скандалът с нафтовите двигатели на VW продължава да предизвиква катаклизми, както с всички марки на концерна, така и в целия автомобилен свят. Въпреки всичко това обаче, през 2015 година Audi AG отбелязва рекордни резултати. Продажбите в световен мащаб са нараснали с 3,6 процента спрямо 2014 година и достигат 1 803 250 автомобила. Още по-впечатляващото е, че този резултат е постигнат преди главните модели като новите издания на A4, Q7 и R8 да са започнали продажбите си във всички ключови за марката региони.
          Вся Власть Советам

Коментар

• Мишкуняци.

Коментар

Неговата кожа, сега пък защо? За мене това е напълно безпричинен спад.
              Е ,вчера го крепиха цял ден-днес следобед явно си взеха почивка

Коментар

• Неговата кожа, сега пък защо? За мене това е напълно безпричинен спад.

Коментар

• Баш кат вчера, пак в края на сесията айде надолу, то и петролът тръгна надолу пак по същото време

Коментар

• Абе какво стана..така добре бе тръгнал..

Коментар

• Това преди или след като ритнат Русия по кокалчетата пак ?
                      За посл 3 месеца имаше доста провокации, не успяха, значи ще спретнат по-силна.
                      2016 ще е трудна за борсата, не гледайте само икономическите данни.

А банките пишат това, защото не само е верно (да си върнат малко от доверието), но и защото им трябват пари.
                      Като продадеш акции, ще върнеш парите в банката.
                      Last edited by michaelis21; 13.01.2016, 00:11.
                      „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Не бъркай политиката с икономиката - политически и за мен е франкенщайн, но когато говори за икономика и пазари, независимо че може да се спори доколко е искрен - един от малкото които трябва да се слушат внимателно.
                        Така де петрола щом събориха на 30 долара,кое му е нелогичното да съборят и
                        DAX наполовина.Аз си го помня на 4500.

Коментар

Опасявам се, че и сорос говори за сривове - не заради друго, а защото тоя подчовек е способен сам да предизвика срив, за да заграби някой и друг долар в повече.
                          Не бъркай политиката с икономиката - политически и за мен е франкенщайн, но когато говори за икономика и пазари, независимо че може да се спори доколко е искрен - един от малкото които трябва да се слушат внимателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                            Нещо подобно чета и аз в "дневник" http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/01...zara_suvetvat/
                            нещо подобно и в блумбърг: Stocks May Fall More (от Goldman)
                            Ама то дето има една приказка, щом мошетата са тръгнали да пишат такива неща, току виж акциите скочили, точно наобратното да стане.
                            Страхливи пильоци и припряно търчащи мишкуняци плашат инвеститорският народ.
                            Китай: пусков механизъм... че докъде ще пада Китай? Вече е на 3000 Шанхаецът... да, донякъде ако обезценят рязко юанът е заплаха. Петролът щял да стане по 10 кинта... че КОЙ ще го добива тогава, бе? Тоя, дето е писал статията ПЛАЩА ли си, за да РАБОТИ?

Опасявам се, че и сорос говори за сривове - не заради друго, а защото тоя подчовек е способен сам да предизвика срив, за да заграби някой и друг долар в повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                              Нещо подобно чета и аз в "дневник" http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/01...zara_suvetvat/
                              нещо подобно и в блумбърг: Stocks May Fall More (от Goldman)
                              Ама то дето има една приказка, щом мошетата са тръгнали да пишат такива неща, току виж акциите скочили, точно наобратното да стане.
                              Или ни подготвят за още по-страшно............

Коментар

• where stock markets could fall by up to 20%

страаашни катаклизми няма що
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X