IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Хубаво е, че не си баничар. Щото тогава клиентите ти трябваше да наглеждат фурната и да те информират кога да я спреш, за да не прегорят вкусотийките ти.

А още по-хубаво е, че клиентите ти, ако изобщо съществуват, не те четат в този форум.
    Ти не четеш ли, или просто се заяждаш в името на принципа? Или си мислиш, че аз стоя неотклонно и денонощно зад компа и гледам пазарите?
    Излязох по работа и пропуснах 2 часа от търговията.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Хубаво е, че не си баничар. Щото тогава клиентите ти трябваше да наглеждат фурната и да те информират кога да я спреш, за да не прегорят вкусотийките ти.

А още по-хубаво е, че клиентите ти, ако изобщо съществуват, не те четат в този форум.

Да, много се изложи това "Импе"..
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Не бях на компът когато: Яхо-о-о, но мои клиенти ми казаха, че. Щатите са дръпнали Даксът нагоре, както сутринта го смъкнаха надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          пригответе вазелина

Chinese stocks crumble in late trade, Shanghai Composite closes below 3000

http://www.businessinsider.com/chine...ow-3000-2016-1
          Те азиатските хора не мажат ануси с вазелин, защо Европа да прави това? Повечето азиатски пазари са на минус отново, но с малко. Да, не е добре, че Шанхаецът проби под 3000, дано им дойде мозъкът.

Коментар

• пригответе вазелина

Chinese stocks crumble in late trade, Shanghai Composite closes below 3000

http://www.businessinsider.com/chine...ow-3000-2016-1
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
              Импе, не се изказвай по темата, че ще оакаш bounce-a, дето върви
              Не бях на компът когато: Яхо-о-о, но мои клиенти ми казаха, че. Щатите са дръпнали Даксът нагоре, както сутринта го смъкнаха надолу.

Коментар

• Коментар

• Импе, не се изказвай по темата, че ще оакаш bounce-a, дето върви

Коментар

• следваща спирка 9300
                    Last edited by pepe1234; 14.01.2016, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнение
                      То момента за бягане беше края на 2015. Сега вече кеширай загубите и гледай сеира.
                      Що бе? Може ултра шорт ЕТФ-че на ДАКС-чето?
                      Всеки ден по 4-5% и ще си капитан...
                      Last edited by andy2000; 14.01.2016, 15:33.

Коментар

шорош може да е продал, защото е изрод-спекулантин, Бъфет - не.

А дръвото ще ядем ако избягаме баш когато не трябва. Ако избягаме когато трябва, поне горе-долу и се върнем обратно пак когато трябва, това ще си е удар.
                        То момента за бягане беше края на 2015. Сега вече кеширай загубите и гледай сеира.

Коментар

• шорош може да е продал, защото е изрод-спекулантин, Бъфет - не.

А дръвото ще ядем ако избягаме баш когато не трябва. Ако избягаме когато трябва, поне горе-долу и се върнем обратно пак когато трябва, това ще си е удар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Сорос,Бъфет и още цял куп мошета продадоха преди празниците.
                            нищо не са продали...разликата при тях е , че те купуват работещи бизнеси и ги управляват ... или най-малкото имат контролен глас ако меринджейте не работят за компанията и акционерите

едно е да притежаваш работеща компания с десетки години традиции, а съвсем друго да си купиш балонизирани акции примерно от ЛинкедИН защото едни пичове с вишу, 10 сертификата, дебели очила и скъп костюм!! са направили анализ, че всичкото китайци са им потенциални клиенти и в един хубав момент ще има яката печалба....

та Бъфет и сие не ги мислете.... ние с разните измислени фондове, акции и тн ще ядем дървото при една криза
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Конкуренцията също тоже.
                              Нищо им не пречи да се сурнат още 20%.
                              И какво, щом конкуренцията тоже?

Впрочем ето - Даксът опитва да се бие вече.

Аре мачкайте бе - вие фрицове ли сте, или анални мастурбанти?

Коментар

Тоест: големите спекуланти-мишкуняци.

Представяш ли си, ако Бъфет и Гейтс сторят това? - Пазарите щяха да се сринат с... не знам колко, а златцето вече да е на 1500 кинта.

Ама нещо не виждам едното или другото да е станало. Щом жлътото не мръда, представям си какви са тия "най-големи борсови играчи"
                                Сорос,Бъфет и още цял куп мошета продадоха преди празниците.

Коментар

Working...
                                X