If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слава богу днес малко - глътка въздух. Боя се обаче, че соросоидите няма да се откажат толкова лесно - на бас, че следващата седмица ще има нови мръсни слухове в опит за създаване на паника.
Само наблюдавайте старата и гнъсна, спаружена гнида - тръгнати ли пазарите да възстановяват, започва да истерясва със злокобничеството си по медиите.
Слава богу днес малко - глътка въздух. Боя се обаче, че соросоидите няма да се откажат толкова лесно - на бас, че следващата седмица ще има нови мръсни слухове в опит за създаване на паника.
Само наблюдавайте старата и гнъсна, спаружена гнида - тръгнати ли пазарите да възстановяват, започва да истерясва със злокобничеството си по медиите.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
забелязвате ли как във важни контури по графиките на форекс и индекси когато котировката ги достигне и в зависимост от това на къде са на4ертали задкулисно да продължи графиката съответно излизат добри или лоши новини и коментари на зна4ими фигури
забелязвате ли как във важни контури по графиките на форекс и индекси когато котировката ги достигне и в зависимост от това на къде са на4ертали задкулисно да продължи графиката съответно излизат добри или лоши новини и коментари на зна4ими фигури
Абе гледам ги тия индекси у щатско и ми се чини, че няма голям подем за скуизване на късите.
Аз ще взема да влезна сега едни къси пак на НАСДАК и ДАКС от тези нива и ще чакам понеделника.
Има една класическа игра - Monopoly. Сигурно си я играл. Та в нея идва един момент, в който ти притежаваш повечето имоти, построил си върху тях къщи и хотели, но който и да стъпи, може да ти плати само 10-на процента от дължимия наем. Та така и с национализацията на компаниите - много имот, много нещо, но няма кой да "стъпва" на него.
Е, в Monopoly, който стъпи и няма пари да плати фалира в твоя полза, барабар с всичките си останали имоти. Все пак идеята на играта е да фалираш другите участници .
Апропо, не се оказва лоша идея да се играе срещу пазара, в правилният момент.
За мен, в момента няма аналогия с 2008, твърде много аванта дават на опортюнистите!
Днес се изкуших и продадох Комерца, сбиран в последните дни, все пак +17% за ден си е за уважение. Тази позиция, според мен, е показателна за индекса като цяло, може би, защото я следя от години съм забелязал, че от последното увеличение на капитала насам, игнорира фалшивите сигнали, например вчерашният спад не го отрази както се очакваше от нея.
Абе гледам ги тия индекси у щатско и ми се чини, че няма голям подем за скуизване на късите.
Аз ще взема да влезна сега едни къси пак на НАСДАК и ДАКС от тези нива и ще чакам понеделника.
сега ще ви обясна накратко какво представляват така наре4ените инвеститори и менижери с гръмнки имена
инвеститорите притежавали златната рибка демек ДАКСИТО оба4е дошъл никулден и го продали с парите си купили златен ланец и си го ока4или на врата и се 4уствали сигурни за инвестицията си
Днес уцелих банките на ДАХ и на двете излезнах на 50%.....
Играта беше много нервна....
Защото и при двете удариха стоповете на късите а като тръгне да връща при ДБ се удрят стоповете на дългите....луда работа....
Би трябвало да има поне още ,два ,три дни рали....но до сега не се е случвало в последния месец да има повече от един ден сериозно качване....
Поздравления!
Давай още няколко такива сделки и ще изчезнат ядосаните емотикони от постовете ти.
Цялата работа днес тръгна нагоре от Дойче банк, която изкупи обратно unsecured bonds за около 3 млрд. долара. Друг е въпросът, дали не прави услуга на някого с това изкупуване. Засега пазарът прегърна идеята и акцията й се вдигна с 10-на процента, оттам и на повечето банки, но според мен е временно.
Не ,според мен тръгна от Коба.....сутринта излезе отчета....
супер печалба ,дивиденти....
Тя подпря ДБ.....преди отчета дб беше на минус ....
Коментар