If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре каква ще я правиме...какви са новините..
На испанците им свалили рейтинга а англичаните се разбраха с ес така че равно ,друго....
+ Министъра на петрола на СА пристига в САЩ . Ще говори на конференция в Тексас. Дали ще стигне до там ... Последния път когато е говорил на тоя форум петрола се е изстрелял нагоре ...
Още един минус http://www.bbc.com/news/uk-politics-...e=news_central
Това американския боклук, като не може да изкара пари по честен начин, само се чуди кой да осъди... не беше ли осъдил някакъв подлец Старбъкс за баси сумата, щото си изгорил езикът с горещо кафе? Аз ако съм на Старбъкс, бих наел килъри да го убият, ще излезе ного по-евтино.
Така и сега - нали тестваха куп автомобили след Дизелгей, вкл. всички останали немски? Сега тая комисия ще си плюе на суратя ли?
А тоя спад на Алианц е доста Даймлерски - тия дето продават, какво са чакали - 238% ръст на продажби, печалба и дивидентец ли, тяхната кожа гърбава?
Ами ще съдят, след като от БЕНЦ и останалите са замесени в схеми ще си го получат.Ти какво се оплакваш след като всеки ден прокламираш срещу циганските набези. Там поне хората си знаят интереса и съдят наред.
предпологам че пак ще си продавате хартиите, имам предвид - на дакс Щом от елана са решили че голда щял да расте ... ?! .. логичното е - разпродажби на дакс ))
Еланаджиите нищо не казват - ще расте ли жлътото, няма да расте ли.
Иначе тая седмица чакам воатилство в не ного широки граници - и нагоре ще има и надолу ще има.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
дакса е акомулирал ниския нефт и много под 30$ надали ще спадне по скоро може би сме близо до дъното и от тука да се ка4и или да се задържи още на сегашните нива и да ка4и..аз не бих скъсявал
предпологам че пак ще си продавате хартиите, имам предвид - на дакс Щом от елана са решили че голда щял да расте ... ?! .. логичното е - разпродажби на дакс ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Е са като падне още малко се мятам
Само се чудя дали да не взема Swiss re, ама ще помисля още малко.
Дивидентът им също е доста добър, но ми се струват една идея по-стабилни.
Това американския боклук, като не може да изкара пари по честен начин, само се чуди кой да осъди... не беше ли осъдил някакъв подлец Старбъкс за баси сумата, щото си изгорил езикът с горещо кафе? Аз ако съм на Старбъкс, бих наел килъри да го убият, ще излезе ного по-евтино.
Така и сега - нали тестваха куп автомобили след Дизелгей, вкл. всички останали немски? Сега тая комисия ще си плюе на суратя ли?
А тоя спад на Алианц е доста Даймлерски - тия дето продават, какво са чакали - 238% ръст на продажби, печалба и дивидентец ли, тяхната кожа гърбава?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Това означава, драги - какво:
Че който купи Allianz до 4 май, ще клъвне дивидентец сосен ли?
Ъх, защо нямам дарба за езици
Е са като падне още малко се мятам
Само се чудя дали да не взема Swiss re, ама ще помисля още малко.
Дивидентът им също е доста добър, но ми се струват една идея по-стабилни.
Колите само за справка ги търся...
А при банките се печели най много при финансова криза и има голяма волантилност , стига да няма бум...
незнам аз банките не ги обичам и не ги "спосорирам" с акции, те достатъчно дивотии правят, че и още да гньетат. А съвсем друго на ръка е,че те нищо не произвеждат, нищо не дават само взимат и реват кат девственици кат падне борсата ..... нье нье бамки нье
Що никой не го интересува тоя SAP AG, BASF SE, или Swatch и некой швайцерски шоколад незнам, какво сте се втурачили в тея фригидни банки и коли като те са най-челави като се заспуска това надолу .....
Колите само за справка ги търся...
А при банките се печели най много при финансова криза и има голяма волантилност , стига да няма бум...
Коментар