Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМинистъра на петрола на СА пристига в САЩ . Ще говори на конференция в Тексас. Дали ще стигне до там ..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУтре каква ще я правиме...какви са новините..
На испанците им свалили рейтинга а англичаните се разбраха с ес така че равно ,друго....Последния път когато е говорил на тоя форум петрола се е изстрелял нагоре ...
Още един минус
http://www.bbc.com/news/uk-politics-...e=news_centralLast edited by Protokol; 21.02.2016, 19:16.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова американския боклук, като не може да изкара пари по честен начин, само се чуди кой да осъди... не беше ли осъдил някакъв подлец Старбъкс за баси сумата, щото си изгорил езикът с горещо кафе? Аз ако съм на Старбъкс, бих наел килъри да го убият, ще излезе ного по-евтино.
Така и сега - нали тестваха куп автомобили след Дизелгей, вкл. всички останали немски? Сега тая комисия ще си плюе на суратя ли?
А тоя спад на Алианц е доста Даймлерски - тия дето продават, какво са чакали - 238% ръст на продажби, печалба и дивидентец ли, тяхната кожа гърбава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепредпологам че пак ще си продавате хартиите, имам предвид - на дакс Щом от елана са решили че голда щял да расте ... ?! .. логичното е - разпродажби на дакс))
Иначе тая седмица чакам воатилство в не ного широки граници - и нагоре ще има и надолу ще има.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепредпологам че пак ще си продавате хартиите, имам предвид - на дакс Щом от елана са решили че голда щял да расте ... ?! .. логичното е - разпродажби на дакс))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУтре каква ще я правиме...какви са новините..))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini/444/a/...lgeit--211662/
Задава се нов бахур
Е са като падне още малко се мятам
Само се чудя дали да не взема Swiss re, ама ще помисля още малко.
Дивидентът им също е доста добър, но ми се струват една идея по-стабилни.
Така и сега - нали тестваха куп автомобили след Дизелгей, вкл. всички останали немски? Сега тая комисия ще си плюе на суратя ли?
А тоя спад на Алианц е доста Даймлерски - тия дето продават, какво са чакали - 238% ръст на продажби, печалба и дивидентец ли, тяхната кожа гърбава?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini/444/a/...lgeit--211662/
Задава се нов бахур
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова означава, драги - какво:
Че който купи Allianz до 4 май, ще клъвне дивидентец сосен ли?
Ъх, защо нямам дарба за езици
Само се чудя дали да не взема Swiss re, ама ще помисля още малко.
Дивидентът им също е доста добър, но ми се струват една идея по-стабилни.Last edited by andy2000; 19.02.2016, 10:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Колите само за справка ги търся...
А при банките се печели най много при финансова криза и има голяма волантилност , стига да няма бум...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСупер ,благодаря!
Колите печалба ,ама никс дивидент...
Не е розова ...
Де да знам. Аз дивиденти съм получавал само по случайност
Коментар
Коментар