IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Ще ми дойде точно, но аз я виждам по-дълга вълната, до 8800 някъде.
    Търгувам на Ibex ,не знам аз гледам за 3-4 дена но 8800 даккс не знам най важното е да има парички в сметката
    Дай боже всеки му

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Аз съм в кеш предполагам 2- 3 дена корекция
      Ще ми дойде точно, но аз я виждам по-дълга вълната, до 8800 някъде.

Коментар

Дай боже, че съм в къса на DAX и CAC от петък.
        Аз съм в кеш предполагам 2- 3 дена корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Дай боже гледам данните от Китай не са много добре
          Дай боже, че съм в къса на DAX и CAC от петък.

Коментар

Момчета, утре започва ли пързалката?
            Дай боже гледам данните от Китай не са много добре

Коментар

• Момчета, утре започва ли пързалката?

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                Абе вие не разбрахте ли че на императора му е все тая дали ще има спад или не. той така или иначе печели от таксите и комисионните на неговите клиенти и не му пука дали те ще купуват или продават фондовете му
                И на какво основание твърдиш това? Впрочем всеки мой клиент може да те опровергае.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                  Commerzbank 10€
                  Вече не пиша и почти не чета. Две модераторки ме трият целенасочено и без следа, пък трета ме пита на лични, кога се е случило.

Тук не мога да се сдържа. Някога Ники ни предупреди за боклука в Коба и дето се вика едвам отървах кожата. Благодаря ти отново за това.
                  Вече 5 години се чисят от боклук и помощта на баффин.

Гледам, че пак ти е интересна?! Всъщност, защо не! Аз също мисля, че тук има по-малко скелети от ДБ.
                  При добър трейдърски опит и рефлекси, може да се направи някой лев.

Прегледах малко назад, но не видях да сте писали за новите постановки на (BRRD – Bank Recovery and Resolution Directive), или bail-in, дето му се вика " по нашенски", която е в сила в еврозоната от 01 01 16. Все отлагам да прегледам тази тема, но усещам, че за моя вкус европейските банки
                  се превърнаха в значителен риск, който ми носи дискомфорт.

Бъдете живи и здрави и
                  ме простете на днешния ден ако съм обидил някого.
                  Last edited by nacheff; 13.03.2016, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                    значи по слаби
                    да

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                      Time Cur. Event Actual Forecast Previous
                      Saturday, March 12, 2016
                      07:30 CNY Fixed Asset Investment (YoY) (Jan) 10.2% 9.5% 10.0%
                      07:30 CNY Industrial Production (YoY) (Jan) 5.4% 5.6% 5.9%

ето ги
                      значи по слаби
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Абе вие не разбрахте ли че на императора му е все тая дали ще има спад или не. той така или иначе печели от таксите и комисионните на неговите клиенти и не му пука дали те ще купуват или продават фондовете му

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Тебе те знаем че се не мишкуниш, не позлваш къси, ама дори и да си с много по консервативен портфейл като дойде голямото мяууу ще разбереш колко си консервативен....

Какъв ти е % навън и на бфб ?

ПС Има дефанзивни продукти на пазара които носят много сосни дивиденти и са аверчета на баба меца (виж например пърформанса на ETJ през 2008), ала поради философията си не се спогаждат особено с биците и голяма капиталова от тях не търси.
                          А защо смяташ, че ще дойде "голямо мяуууууууу" и колко голямо то ще е? Да - не ползвам къси и затуй не ме е ного страх от. Като консервиране на - имах предвид моите парички в чужди рачички, а не директните ми инвестиции.

Процент навън и на БФБ - не ми се смята точно - ама нали рисувах колелца краят на 15-а? Оттогава съм намалил БФБ и съм увеличил нещата навън, ама не с ного.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Аз нямам намерение да продавам на толкова ниски цени, освен ако не съм сигурен в нов дълбок спад, освен това ще загубя и своите сосни дивиденти, ако избягам. Мога ного по-лесно да премина към консервативен портфейл в инвестициите си във фондовете на Allianz, защото мога да го направя на практика безплатно.
                            А ти - като постъпваш така, сам се измишкунваш.
                            Тебе те знаем че се не мишкуниш, не позлваш къси, ама дори и да си с много по консервативен портфейл като дойде голямото мяууу ще разбереш колко си консервативен....

Какъв ти е % навън и на бфб ?

ПС Има дефанзивни продукти на пазара които носят много сосни дивиденти и са аверчета на баба меца (виж например пърформанса на ETJ през 2008), ала поради философията си не се спогаждат особено с биците и голяма капиталова от тях не търси.

Коментар

• Time Cur. Event Actual Forecast Previous
                              Saturday, March 12, 2016
                              07:30 CNY Fixed Asset Investment (YoY) (Jan) 10.2% 9.5% 10.0%
                              07:30 CNY Industrial Production (YoY) (Jan) 5.4% 5.6% 5.9%

ето ги

Коментар

• Какви данни има от китай в събота?погледнах календара но няма нищо
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X