IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Много повече пари се губят от опити за отиграване на корекции, отколкото от самите корекции. Това особено важи за дългосрочните инвеститори.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++

Коментар

• много тапа тема

1) липса не немски
      2) липса zа раzбиране на немскиа паzар
      3) ниско ниво на комуникарне
      4) абе кво си губа времето тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Седиш-гледаш, седиш-гледаш, седиш-гледаш - като стане бая надолу - пьяу: още една бимберица за доинвестиране.

Доста мои клиенти правят това, защото още не са толкова храбри, че да сменят фондове.
        Браво и тогава ква е файдата от теб ,значи чакаме да пада да издухаме 1000 евро,щото ,ще внесат още толкова и да купят евтино ,а ти само ,ще надблудаваш как им заминават парите ли?

Коментар

Как можеш да си сигурен, че е начало на корекция?
          Никога няма как да си сигурен на 100%. Хубавото е, че и да допуснеш грешка, имаш 22 години да я коригираш.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Ми купуваш и палиш сжвещи пазара да е на горе ,че на долу само седиш и гледаш
            Седиш-гледаш, седиш-гледаш, седиш-гледаш - като стане бая надолу - пьяу: още една бимберица за доинвестиране.

Доста мои клиенти правят това, защото още не са толкова храбри, че да сменят фондове.

Коментар

Това не го разбрах - освен за дивидентът. Какво имаш против него? - Дивидентът е секси.
              Ми купуваш и палиш сжвещи пазара да е на горе ,че на долу само седиш и гледаш

Коментар

Понякога е така - освен ако не си сигурен в чувствителна корекция - но пак: разходи. Затова казах - за начало: с фондовете - там разход - малък.

Как можеш да си сигурен, че е начало на корекция?

Коментар

Тогава излиза ,че си само един комисионер ,които неможе да се грижи за даден портфеил ,с две думи купуваш и квото стане важното е да има девидент
                  Това не го разбрах - освен за дивидентът. Какво имаш против него? - Дивидентът е секси.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    име с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.
                    Седмично не - но по-дългосрочно (поне месец-два) можеш.

Коментар

Много повече пари се губят от опити за отиграване на корекции, отколкото от самите корекции. Това особено важи за дългосрочните инвеститори.
                      Понякога е така - освен ако не си сигурен в чувствителна корекция - но пак: разходи. Затова казах - за начало: с фондовете - там разход - малък.

Коментар

Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"

Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.

Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!
                        Тогава излиза ,че си само един комисионер ,които неможе да се грижи за даден портфеил ,с две думи купуваш и квото стане важното е да има девидент

Коментар

Ного ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.

Коментар

Ного ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.
                            име с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"

Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.

Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!

Коментар

Толкова ,ли е трудно да отиграеш една корекция на пазара ,тва да седиш пред компа и да гледаш как ти изчезват парите и да не направиш нищо за мен поне е мазохизам ,както и да е не ми се спори с теб успех ти пожелавам

Коментар

Working...
                                X