Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСедиш-гледаш, седиш-гледаш, седиш-гледаш - като стане бая надолу - пьяу: още една бимберица за доинвестиране.
Доста мои клиенти правят това, защото още не са толкова храбри, че да сменят фондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Как можеш да си сигурен, че е начало на корекция?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи купуваш и палиш сжвещи пазара да е на горе ,че на долу само седиш и гледаш
Доста мои клиенти правят това, защото още не са толкова храбри, че да сменят фондове.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова не го разбрах - освен за дивидентът. Какво имаш против него? - Дивидентът е секси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПонякога е така - освен ако не си сигурен в чувствителна корекция - но пак: разходи. Затова казах - за начало: с фондовете - там разход - малък.
Как можеш да си сигурен, че е начало на корекция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТогава излиза ,че си само един комисионер ,които неможе да се грижи за даден портфеил ,с две думи купуваш и квото стане важното е да има девидентМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеиме с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМного повече пари се губят от опити за отиграване на корекции, отколкото от самите корекции. Това особено важи за дългосрочните инвеститори.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"
Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.
Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"
Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.
Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТолкова ,ли е трудно да отиграеш една корекция на пазара ,тва да седиш пред компа и да гледаш как ти изчезват парите и да не направиш нищо за мен поне е мазохизам ,както и да е не ми се спори с теб успех ти пожелавам
Коментар
Коментар