IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Може но в момента банките вървят срещу маркета...ДБ е 14,21
    принципно на мен 1 цент движение в опциата ми стига

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
      Импе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
      Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
      Още не е дошло времето за голямото "пулене"!

Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!

Коментар

Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
        Там е работата. В момента и щатита са на косъм Чудят се кой път да поемат. Дали на север или на юг
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
          аz се движа с паzара
          Може но в момента банките вървят срещу маркета...ДБ е 14,21

Коментар

В момента не пипам...обикновено след сериозен спад ,пред големи новини има качване....та гледам....Кобата в момента цената вече още малко и ще я купувам....около 7...
            Банките се държат изглежда чакат нещо за тях по позитивно....
            Утре преди новините ще слагам поръчките....
            аz се движа с паzара

Коментар

бех в тоалетната. и аz сам 4овек
              В момента не пипам...обикновено след сериозен спад ,пред големи новини има качване....та гледам....Кобата в момента цената вече още малко и ще я купувам....около 7...
              Банките се държат изглежда чакат нещо за тях по позитивно....
              Утре преди новините ще слагам поръчките....

Коментар

Що не я шортна от 14,35...
                бех в тоалетната. и аz сам 4овек

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                  Много слабичък ми се вижда DAX-чо. Много е вероятно да тупне още 1-2% преди утре Засега се държи, ама на косъм
                  Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Short Deutsche Bank AG @ 14.14/0.18
                    http://www.zertifikate.commerzbank.d...501682985&pc=3
                    Що не я шортна от 14,35...

Коментар

Очевидно беше, че днес няма да има нищо ужасно, след като слузта и азиатските хора: зеленички.

Засега Даксът най-слабо възстановява заради по-слабите реални икономически данни в.
                      Много слабичък ми се вижда DAX-чо. Много е вероятно да тупне още 1-2% преди утре Засега се държи, ама на косъм
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Short Hochtief AG (MDAX) 108.43/0.22

http://www.zertifikate.commerzbank.d...494653225&pc=4

Коментар

• Short Deutsche Bank AG @ 14.14/0.18
                          http://www.zertifikate.commerzbank.d...501682985&pc=3

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            Добрите данни за петрола наложиха примирие ... засега. Крехичко е като гледам Добре, че чичо Драги и бабата наближават, че да повдигнат духа на пазара Тия станаха като риалити звезди. Всяка седмица се появяват да повдигат настроението. Без тях сме живи умрели
                            Особено Драгинко - бабата повечето пъти е правила основно поразии.

Коментар

Днес предполагам ще мине без кръФ....
                              А относно ДБ и петрола ,там на 27 ще има некакво примирие....
                              Очевидно беше, че днес няма да има нищо ужасно, след като слузта и азиатските хора: зеленички.

Засега Даксът най-слабо възстановява заради по-слабите реални икономически данни в.

Коментар

out 0.1 (loss)

Коментар

Working...
                                X