If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
Още не е дошло времето за голямото "пулене"!
Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!
Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
Импе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
Още не е дошло времето за голямото "пулене"!
Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!
Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
Там е работата. В момента и щатита са на косъм Чудят се кой път да поемат. Дали на север или на юг
В момента не пипам...обикновено след сериозен спад ,пред големи новини има качване....та гледам....Кобата в момента цената вече още малко и ще я купувам....около 7...
Банките се държат изглежда чакат нещо за тях по позитивно....
Утре преди новините ще слагам поръчките....
В момента не пипам...обикновено след сериозен спад ,пред големи новини има качване....та гледам....Кобата в момента цената вече още малко и ще я купувам....около 7...
Банките се държат изглежда чакат нещо за тях по позитивно....
Утре преди новините ще слагам поръчките....
Много слабичък ми се вижда DAX-чо. Много е вероятно да тупне още 1-2% преди утре Засега се държи, ама на косъм
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар