IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Long Daimler AG @0.14/62.24

http://www.zertifikate.commerzbank.d...501682865&pc=3

Коментар

• не спамете в темата, гледаите кво прави батко ви и мал4ете

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Импе, това че щатите не са отворени, не значи, че не се джуркат там едни цифрички и DAX-а не корелира с тях. Което значи, че когато DAX-a пада в повечето случаи е защото и щатите са надоле, нищо че не са отворили кепенци. Преди малко на Даксчо му се подкосиха за миг краченцата, защото щатите решиха да слязат с 80 точки Сега щатите са пак нагоре и Даксчо така Добре е да им хвърляш едно око, за да си по-малко изненадан защо янките са отворили 100 точки надоле или нагоре А най-добре е щом си дългосрочен да не следиш пазара толкова изкъсо, че ще си докараш някое сърцепляскане от няма нищо
        Зная това.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
          Импе, това че щатите не са отворени, не значи, че не се джуркат там едни цифрички и DAX-а не корелира с тях. Което значи, че когато DAX-a пада в повечето случаи е защото и щатите са надоле, нищо че не са отворили кепенци. Преди малко на Даксчо му се подкосиха за миг краченцата, защото щатите решиха да слязат с 80 точки Сега щатите са пак нагоре и Даксчо така Добре е да им хвърляш едно око, за да си по-малко изненадан защо янките са отворили 100 точки надоле или нагоре А най-добре е щом си дългосрочен да не следиш пазара толкова изкъсо, че ще си докараш някое сърцепляскане от няма нищо
          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Защото е балонче, Импе, затова! Където свършва QE3, там удря и спирачка!

Не разбирам ного картинката ти - нали не чаткам ного тоя котешки език... явно синичкото е нещо лошо - нещо за растеж се говори - но какво точно значи - че икономиката расте по-бавно ли, или че се свива ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
              Къв е тоз зор да спада
              Ами то няма лошо - и аз бих искал около септемврий или по-после - да поспаднат немалко и основно Щатите - примерно когато Доналдът прати клинтънова да сади ряпа, а обонго да бере банана - и паразитната пасмина и политическата продажна измет се подплашат... щото искам да си купя секси работи на сгодни цени. Нима е извратено човекът например да иска да си купи Procter & Gamble на 56-58 еврака или Coca Сola на 30-32? Не: не е извратено, но е реална човешка лакомийка към сгодата и далаверата.

Коментар

Не съм такова, а ти защо мислиш да стане така?
                Защото е балонче, Импе, затова! Където свършва QE3, там удря и спирачка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                  Импе, май го налазиха "мишкуняците"
                  Не са ме.

В моментът пазарът е немишкуняшки, но и не безумно оптимистически, както бе (логично при оттласване от дъно) март месец.

Като цяло - виждате - движенията са скромни, а реалните новини се тълкуват що-годе безпристрастно. Няма еуфория, паника - тоже.

Коментар

Импе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
                    Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
                    Още не е дошло времето за голямото "пулене"!

Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!
                    Къв е тоз зор да спада
                    Вся Власть Советам

Коментар

Импе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
                      Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!

Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!
                      Не съм такова, а ти защо мислиш да стане така?

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                        Там е работата. В момента и щатита са на косъм Чудят се кой път да поемат. Дали на север или на юг

Още са на некосъм. 500 пункта нагоре и тогава по ще станат на косъм. Забеляза ли как при падаща слуз, Щатите или падат незначително, или хич? Януари в подобни ситуации биха се сринали и то сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          out 0.2

цената се ка4и, но и волата
                          14,3 ...но вярно много играе...

Коментар

Септември ще бъде май
                            или пък май може да бъде септември!
                            Само не продавайте дървата..
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                              Short Deutsche Bank AG @ 14.14/0.18
                              http://www.zertifikate.commerzbank.d...501682985&pc=3
                              out 0.2

цената се ка4и, но и волата

Коментар

Е - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
                                Импе, май го налазиха "мишкуняците"

Коментар

Working...
                                X