Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИмпе, това че щатите не са отворени, не значи, че не се джуркат там едни цифрички и DAX-а не корелира с тях. Което значи, че когато DAX-a пада в повечето случаи е защото и щатите са надоле, нищо че не са отворили кепенци. Преди малко на Даксчо му се подкосиха за миг краченцата, защото щатите решиха да слязат с 80 точкиСега щатите са пак нагоре и Даксчо така
Добре е да им хвърляш едно око, за да си по-малко изненадан защо янките са отворили 100 точки надоле или нагоре
А най-добре е щом си дългосрочен да не следиш пазара толкова изкъсо, че ще си докараш някое сърцепляскане от няма нищо
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.Сега щатите са пак нагоре и Даксчо така
Добре е да им хвърляш едно око, за да си по-малко изненадан защо янките са отворили 100 точки надоле или нагоре
А най-добре е щом си дългосрочен да не следиш пазара толкова изкъсо, че ще си докараш някое сърцепляскане от няма нищо
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗащото е балонче, Импе, затова! Където свършва QE3, там удря и спирачка!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеКъв е тоз зор да спадаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе съм такова, а ти защо мислиш да стане така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеИмпе, май го налазиха "мишкуняците"
В моментът пазарът е немишкуняшки, но и не безумно оптимистически, както бе (логично при оттласване от дъно) март месец.
Като цяло - виждате - движенията са скромни, а реалните новини се тълкуват що-годе безпристрастно. Няма еуфория, паника - тоже.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмпе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
Още не е дошло времето за голямото "пулене"!
Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмпе, че ти си като опълченците на Шипка, само, че те са чакали Братушките, а ти каубоите!
Споко, има още време до големите спадове! Сега малко нисходящ рейндж 3-4%, седмица или две, 1-2% после нагоре, после малко отчети, пак на минус 2-3%, такива ми ти работи!
Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТам е работата. В момента и щатита са на косъмЧудят се кой път да поемат. Дали на север или на юг
Още са на некосъм. 500 пункта нагоре и тогава по ще станат на косъм. Забеляза ли как при падаща слуз, Щатите или падат незначително, или хич? Януари в подобни ситуации биха се сринали и то сериозно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеout 0.2
цената се ка4и, но и волата14,3 ...но вярно много играе...
Коментар
-
Септември ще бъде май или пък май може да бъде септември!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort Deutsche Bank AG @ 14.14/0.18
http://www.zertifikate.commerzbank.d...501682985&pc=3
цената се ка4и, но и волата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ - косъм - държат го всички останали пазари (азиатските хора са по-лабилни, ама те вече затвориха) и слузта го държи. До следобед ще устиска - като отворят щатите - и те ще подкрепят - почти сигурно това е.
Коментар
Коментар