IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Азиатските хора - пак нагоре - вероятно и Европа ще стори това.

Камъков - може - на 11 000
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      Sma 200 преди е било ниво с продавачи а сега може да си мине пълзящата средна без никакви съпротивления просто защото мечките са се оттеглили от там и сега където е позиционирана пълзящата средна просто няма продавачи
      Продавачи или не, сега е съпротива. Не я подценявай, припомни си последният път като я минахме какво се случи началото на декември Според мен стоповете на мечките са малко над нея и ще има бой докато я премине. Ако я премине и задържи ще има и кръв Добрата новина е, че сега е доста по-ниско. Премине ли я Даксът (което съм почти убеден) ще се кротне. После ще видим. Преминаването ще съвпадне по време с кросването на 50, 100 и 200 на дневна при Дау. Последният след това също ще се кротне и там ще видим. На седмична се заформя cross на 50 с 100 и единственият шанс да не се случи е да минем 10500 (което оптимистично също мисля, че е възможно), тогава стоповете на късите предполагам ще са избити, шортите съдрани и т.н. Този cross на Дау започна да се случва вече, макар че още е предотвратим С две думи засега краткросрочно сме нагоре, по-дълго не е сигурно Пийте бира с Импето на спокойствие ама не разтегляйте много във времето
      Last edited by GiRo; 14.04.2016, 08:31.
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Побързайте

Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        Импе аз викам като най отявлени рогати на дакса с теб да го полеем някой ден поне с бира
        Побързайте...че да има какво да полеете.) Ако вземе да падне...да не си прецакате напиването )))

И затова не "някой ден" а направо утре отивайте да пиете))

Хем парите хем напиването да си прецакате - кофти ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Аз мисля: при възходящи пазари - Даксът ще прави по-сосни ръстове от дядо Дау, защото: по-изостанал засега. Тоест това вече се случва.
          Но да ми казват, че катерил заради по-високият китайски износ, е малко извратено - значи европейската икономика е мачкана по-силно от китайската и това е хубаво за европейските компании?
          Импе аз викам като най отявлени рогати на дакса с теб да го полеем някой ден поне с бира
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Дау си го следя паралелно с Дакса. И аз мисля, че ще удари 18000. Но това е не повече от 10300 при Дакса. Ако Дау реши да ходи още нагоре ще видим и по-високи нива на Даксът. Но първо трябва да мине 10300. Там минава 200 SМА на дневна, което много важно ниво на съпротива. Пробие ли и задържи над, официално сме в бичи тренд
            Sma 200 преди е било ниво с продавачи а сега може да си мине пълзящата средна без никакви съпротивления просто защото мечките са се оттеглили от там и сега където е позиционирана пълзящата средна просто няма продавачи
            Вся Власть Советам

Коментар

Дау си го следя паралелно с Дакса. И аз мисля, че ще удари 18000. Но това е не повече от 10300 при Дакса. Ако Дау реши да ходи още нагоре ще видим и по-високи нива на Даксът. Но първо трябва да мине 10300. Там минава 200 SМА на дневна, което много важно ниво на съпротива. Пробие ли и задържи над, официално сме в бичи тренд
              Аз мисля: при възходящи пазари - Даксът ще прави по-сосни ръстове от дядо Дау, защото: по-изостанал засега. Тоест това вече се случва.
              Но да ми казват, че катерил заради по-високият китайски износ, е малко извратено - значи европейската икономика е мачкана по-силно от китайската и това е хубаво за европейските компании?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

по скоро гледай ДАУ ... ще има тест на 18 К и ще се върти поне един два дни отгоре...а това значи ДАХ поне над 10500...според мен...

Коментар

Слузта вече е без значениe, поне до срещата в неделя. Тя "направи" каквото трябваше последните 2 дни, т.е. обърна тренда. Сега вече последният е нагоре и новините нямат значение. За справка лошите EU и USA данни, както и тези за слузта не оказаха никакво влияние днес. Лошите новини са "добри", а добрите "прекрасни". Остава да видим докога. Аз лично мисля, че ще чукнем поне 10300.

по скоро гледай ДАУ ... ще има тест на 18 К и ще се върти поне един два дни отгоре...а това значи ДАХ поне над 10500...според мен...

Коментар

• днеска си продадох http://www.4-traders.com/FONCIERE-DES-REGIONS-5748/ на +15%, лятото около референдума може пак да се включа
                    иначе как е при вас интерактив спазват ли СИДДО-то автоматично че не дочаках дивидента

Коментар

Я: докато реших да подремна сладко следобед - пьяу: над 10 000.

ГиРо - слузта поскъпва съвсем слабо - какво ти дреме за слузта?
                      Слузта вече е без значениe, поне до срещата в неделя. Тя "направи" каквото трябваше последните 2 дни, т.е. обърна тренда. Сега вече последният е нагоре и новините нямат значение. За справка лошите EU и USA данни, както и тези за слузта не оказаха никакво влияние днес. Лошите новини са "добри", а добрите "прекрасни". Остава да видим докога. Аз лично мисля, че ще чукнем поне 10300.

Коментар

• Я: докато реших да подремна сладко следобед - пьяу: над 10 000.

ГиРо - слузта поскъпва съвсем слабо - какво ти дреме за слузта?

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          осте на 0.47

Остави я тази банка...
                          Сега затварят късите при нея....

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                            и осте на 0.53
                            осте на 0.47

Коментар

• За миг си помислиха акциите да върнат лекинко (баси дългата серия ) и хоп олиото се набримчи на мах. Този цирк го гледаме последните 2-3 дни за трети път. Новините покрай олиото не са добри, а то бичи напред като изтървано

Коментар

Значи само едно нещо лази надолу и то е единственото нещо без реално покритие: сухото.
                                Сухото е добре да го имаш като потрябва.

Коментар

Working...
                                X