If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет на всички. Имам сериозни основания да мисля, че към момента Дакс се поизчерпа. Подозирам бързо слизане до към 280, а от там до под 200. Той Дакса ги умее тези неща. И разбира се не е препоръка за каквото и да било
нямам претенции на разбирач, но аз(ако имах дб) щях да ги държа най-малко до 18-18.50 и постоянно следене на данните около банката.
при тази жестока ликвидност на дакса, да излезнеш не ти е проблем
но това е моето лично мнение. по-долу бях споменал, че съм почти като онази сениорна женица преди години, правя мин. дубъл и излизам и после в друга.
Ами пусти страх....
Предишния път купувах на 14 и ги държах до 18 и нещо ,добре че ги продадох и пак стигнахме 13,7 ,сега коба го дава скоростно а ДБ се уморява и съпоставяна с коба трябваше да сме минали 18 сега...та ...сега по кротко...
Не е ...но на тази позиция видях 13,69 - минус 2 евро..... а тази е само да не губя.... а важната е 1500 коба от 7,3 вече 1000 ...та затова питам да не се мина....
На мен основната ми е Коба .....
нямам претенции на разбирач, но аз(ако имах дб) щях да ги държа най-малко до 18-18.50 и постоянно следене на данните около банката.
при тази жестока ликвидност на дакса, да излезнеш не ти е проблем
но това е моето лично мнение. по-долу бях споменал, че съм почти като онази сениорна женица преди години, правя мин. дубъл и излизам и после в друга.
Не е ...но на тази позиция видях 13,69 - минус 2 евро..... а тази е само да не губя.... а важната е 1500 коба от 7,3 вече 1000 ...та затова питам да не се мина....
На мен основната ми е Коба .....
Баси засега е само консолидация с наченки за нагоре. Не ще и да чуе за корекцийка. Отиваме към 391 май Монти защо бързаш да продаваш Коба ? Според мен Даксът е още нагоре
Гледам маркета , ДАХ е на 2,3 % нагоре а ДБ е на процент следобед дах ще върне поне процент , дау може да се прави на девственица и първо да върне....тогава и банката ще отиде на около 15...
Просто анализирам моментния маркт... а и спечелих 20 цента на акция...
Хе, хе, Импе липсваше ми твоето включване за деня Ще има и още бой. Скоро ще успокоим топката, после малко щя я върнем, но само за да я ритнем отново в небесата Радвай се и не забравяй, че рано или късно сме надоле
Аз не забравям това - така и трябва да бъде: но ме кефи да слушам как мишкунякът жалко цвърчи, докато дедо Фриц се гаври с него.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар