IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Този разгонен бик ще дойде много и на слоница Требе мамут да съживяват отнякъде
    Не е ли по-лесно да му извадят от морето една китка?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Привет на всички. Имам сериозни основания да мисля, че към момента Дакс се поизчерпа. Подозирам бързо слизане до към 280, а от там до под 200. Той Дакса ги умее тези неща. И разбира се не е препоръка за каквото и да било
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Сега ще видите в четвъртък от ЕЦБ като се изтропат на метеното от "йейййй" как ще стане "мяууууууууу". Подозирам ги, че ще се оплескат нещата
        Да оплескат, колко да оплескат. Най-много да върнем 2-3% ако е дошло време за това и после пак нагоре. Ако върнем преди срещата сме направо нагоре
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Сега ще видите в четвъртък от ЕЦБ като се изтропат на метеното от "йейййй" как ще стане "мяууууууууу". Подозирам ги, че ще се оплескат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            нямам претенции на разбирач, но аз(ако имах дб) щях да ги държа най-малко до 18-18.50 и постоянно следене на данните около банката.
            при тази жестока ликвидност на дакса, да излезнеш не ти е проблем
            но това е моето лично мнение. по-долу бях споменал, че съм почти като онази сениорна женица преди години, правя мин. дубъл и излизам и после в друга.
            Ами пусти страх....
            Предишния път купувах на 14 и ги държах до 18 и нещо ,добре че ги продадох и пак стигнахме 13,7 ,сега коба го дава скоростно а ДБ се уморява и съпоставяна с коба трябваше да сме минали 18 сега...та ...сега по кротко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Не е ...но на тази позиция видях 13,69 - минус 2 евро..... а тази е само да не губя.... а важната е 1500 коба от 7,3 вече 1000 ...та затова питам да не се мина....
              На мен основната ми е Коба .....
              нямам претенции на разбирач, но аз(ако имах дб) щях да ги държа най-малко до 18-18.50 и постоянно следене на данните около банката.
              при тази жестока ликвидност на дакса, да излезнеш не ти е проблем
              но това е моето лично мнение. по-долу бях споменал, че съм почти като онази сениорна женица преди години, правя мин. дубъл и излизам и после в друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                ok 20 centa, shtom tova ti e targeta
                Не е ...но на тази позиция видях 13,69 - минус 2 евро..... а тази е само да не губя.... а важната е 1500 коба от 7,3 вече 1000 ...та затова питам да не се мина....
                На мен основната ми е Коба .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Е, ако мишкунякът беше слонь (по-точно: слонка) щеше да цвърчи по друга причина.
                  Този разгонен бик ще дойде много и на слоница Требе мамут да съживяват отнякъде

Коментар

Консолидация, корекция и нагоре
                    Баси засега е само консолидация с наченки за нагоре. Не ще и да чуе за корекцийка. Отиваме към 391 май Монти защо бързаш да продаваш Коба ? Според мен Даксът е още нагоре

Коментар

Дедо ти Фриц днес използва много разгонен бик. Мишкунякът цвърчи на умрело
                      Е, ако мишкунякът беше слонь (по-точно: слонка) щеше да цвърчи по друга причина.

Коментар

Гледам маркета , ДАХ е на 2,3 % нагоре а ДБ е на процент следобед дах ще върне поне процент , дау може да се прави на девственица и първо да върне....тогава и банката ще отиде на около 15...
                        Просто анализирам моментния маркт... а и спечелих 20 цента на акция...
                        ok 20 centa, shtom tova ti e targeta

Коментар

• Консолидация, корекция и нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Аз не забравям това - така и трябва да бъде: но ме кефи да слушам как мишкунякът жалко цвърчи, докато дедо Фриц се гаври с него.
                            Дедо ти Фриц днес използва много разгонен бик. Мишкунякът цвърчи на умрело

Коментар

Хе, хе, Импе липсваше ми твоето включване за деня Ще има и още бой. Скоро ще успокоим топката, после малко щя я върнем, но само за да я ритнем отново в небесата Радвай се и не забравяй, че рано или късно сме надоле
                              Аз не забравям това - така и трябва да бъде: но ме кефи да слушам как мишкунякът жалко цвърчи, докато дедо Фриц се гаври с него.

Коментар

Зададох едно въпросче ,имаш ли отговор....
                                Спрямо Коба....днес ако продам с дивидент ли съм ако купя без дивидент ли е....
                                http://www.investopedia.com/articles...x_dividend.asp

Как си с английския? Тук е обяснено. На коба ex-div date е 04/21/2016.

Коментар

Working...
                                X