Sell order Daimler + Options @ 60
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеSantander днес кърти направоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеSantander днес кърти направотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.finanznachrichten.de/akti...nd-d-index.htm
виж къде са им дъната ....почвате да купувате на върха още малко....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъсно ли ...За същите ли става въпрос
http://finance.yahoo.com/echarts?s=OGZD.IL+Interactive#{"range":"ytd","allo wChartStacking":true}
виж къде са им дъната ....почвате да купувате на върха още малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Когато писах за газпром и сбербанк мълчахте....сега почва да става късничко...
http://finance.yahoo.com/echarts?s=OGZD.IL+Interactive#{"range":"ytd","allo wChartStacking":true}За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеУчудващо малко за мен - днес: пак на зелено.
Аз пък се зарибих да си купя малко Газпром - вий какво ще речете?
Когато писах за газпром и сбербанк мълчахте....сега почва да става късничко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъде е уловката тогава ... твърде лесно - шах-мат в два хода ...
Та аз имам едно наум - че може да направят приличен гап надолу десетина дни преди 23.07 и да одрусат маймуните повярвали, че са уцелили и заложили на точния резултата от гласуването ....
Иначе за тази седмица ми изглежда, че мечки няма да видим .. освен при златото и петрола
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеСъгласен съм, това и играя
Та аз имам едно наум - че може да направят приличен гап надолу десетина дни преди 23.07 и да одрусат маймуните повярвали, че са уцелили и заложили на точния резултата от гласуването ....
Иначе за тази седмица ми изглежда, че мечки няма да видим .. освен при златото и петролаLast edited by Protokol; 24.05.2016, 22:30.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеРано е да се каже дали си уцелил посоката ама според мен избързваш, защото :
- играта напоследък я водят политиците . А те само добри новини ще продуцират - поне до референдума
- очаквам утре Лагард да каже колко е доволна от напредъка на гърците и куп брюкселски зелки да потвърдят ...
... така, че още 2 % нагоре до края на седмицата .... минимум
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеМ-да, мишкуняка набит, а аз отново съм къс от 10072Да видим утре дали ще ми накъсат шортите
- играта напоследък я водят политиците . А те само добри новини ще продуцират - поне до референдума
- очаквам утре Лагард да каже колко е доволна от напредъка на гърците и куп брюкселски зелки да потвърдят ...
... така, че още 2 % нагоре до края на седмицата .... минимумЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort GBP поzции доста се увели4иха. според мен сте останат. zатова влиzам далаг и о4аквам short squeez
EUR/GBP Put Strike 0.65 2017/06 / bid 0.54 (decison around 23/24 of June)
https://www.sg-zertifikate.de/de/pro...ection=DETAILS
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАу-у-у-у - как сме набили злостно мишкунякът следобед: аферим.
Какво стана, Волов надалавери ли се от Даймлерчето и Аспиринчето?
Бертрам, драги - а защо пък Дау да може да се върне на 18 000, а Даксът да не се върне поне до 10 800, щом е бил на 12 000?
ситуацията е драматична, защото много скоро Франция и Италия ще влязат в кофти положение с дълговете си и тогава ще има торнадо....
аз лично ще използвам всяко добро ниво на ДАКС да изляза от определени позиции и да остана на кеш и метали.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар