If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пишеше се че Сорос участва на късо със 100 милиона евро в ДБ...
Толкова ли не могат да го спрат....
Могат но защо да е бързо нека се мъчи гаврят се до някъде с него той почна мръсната игра и те така .аз се чудя дали да не купя CAIXABANK в понеделник гледам увеличават инвестициите в Португалия
DB е с огромен потенциал за развитие, основно от към цена на акцията. При текуща оценка P/B=0.26, това е една много подценена банка. За сравнение, нашите банки се търгуват на P/B около 0.33.
DB все още е сред десетте най-големи банки в света, а мениджмънтът на дружеството вече предприемат сериозни мерки по реструктуриране на бизнеса. На последното им общо събрание и аз гласувах за предприетите мерки, но не точно според препоръките на ръководството.
Който е инвестирал в DB на цени около и под 15$, след 3-5 години ще се радва хем на добър дивидент, хем и на солидна капиталова печалба.
Как ще оцениш днешното изказване...
Имам акции от 12,4 евро.....но съм притеснен от поредицата атаки и даже говорене за придобиване и фалит...
дано тази вербална подкрепа от днес качи акцията в понеделник...
В коба са ми 6,6 и Ареалбанк на 30 и са ми по скъпи....
DB е с огромен потенциал за развитие, основно от към цена на акцията. При текуща оценка P/B=0.26, това е една много подценена банка. За сравнение, нашите банки се търгуват на P/B около 0.33.
DB все още е сред десетте най-големи банки в света, а мениджмънтът на дружеството вече предприемат сериозни мерки по реструктуриране на бизнеса. На последното им общо събрание и аз гласувах за предприетите мерки, но не точно според препоръките на ръководството.
Който е инвестирал в DB на цени около и под 15$, след 3-5 години ще се радва хем на добър дивидент, хем и на солидна капиталова печалба.
И трите ми немски банки са почти на нула ...ДБ е малко нагоре...
не могат да ги оставят на тези цени без мерки другата седмица....та те са 20 годишно дъно....
В понеделник каубоите почиват ако не се лъжа може тогава си вземат малко въздух но си е тегаво и при испанските банки сега да видим другата седмица кво ,ще пазаря
Затворих Ендеса с над 10% горница мисля ,че взе да се мъчи и ще идем малко на под 17 евро
И трите ми немски банки са почти на нула ...ДБ е малко нагоре...
не могат да ги оставят на тези цени без мерки другата седмица....та те са 20 годишно дъно....
Коментар