IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Пишеше се че Сорос участва на късо със 100 милиона евро в ДБ...
    Толкова ли не могат да го спрат....
    Могат но защо да е бързо нека се мъчи гаврят се до някъде с него той почна мръсната игра и те така .аз се чудя дали да не купя CAIXABANK в понеделник гледам увеличават инвестициите в Португалия

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
      DB е с огромен потенциал за развитие, основно от към цена на акцията. При текуща оценка P/B=0.26, това е една много подценена банка. За сравнение, нашите банки се търгуват на P/B около 0.33.

DB все още е сред десетте най-големи банки в света, а мениджмънтът на дружеството вече предприемат сериозни мерки по реструктуриране на бизнеса. На последното им общо събрание и аз гласувах за предприетите мерки, но не точно според препоръките на ръководството.

Който е инвестирал в DB на цени около и под 15$, след 3-5 години ще се радва хем на добър дивидент, хем и на солидна капиталова печалба.
      Как ще оцениш днешното изказване...
      Имам акции от 12,4 евро.....но съм притеснен от поредицата атаки и даже говорене за придобиване и фалит...
      дано тази вербална подкрепа от днес качи акцията в понеделник...
      В коба са ми 6,6 и Ареалбанк на 30 и са ми по скъпи....

Коментар

• DB е с огромен потенциал за развитие, основно от към цена на акцията. При текуща оценка P/B=0.26, това е една много подценена банка. За сравнение, нашите банки се търгуват на P/B около 0.33.

DB все още е сред десетте най-големи банки в света, а мениджмънтът на дружеството вече предприемат сериозни мерки по реструктуриране на бизнеса. На последното им общо събрание и аз гласувах за предприетите мерки, но не точно според препоръките на ръководството.

Който е инвестирал в DB на цени около и под 15$, след 3-5 години ще се радва хем на добър дивидент, хем и на солидна капиталова печалба.
        BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Пишеше се че Сорос участва на късо със 100 милиона евро в ДБ...
          Толкова ли не могат да го спрат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Deutsche Bank Survey Finds Most Staff Aren’t Proud to Work There

http://www.bloomberg.com/news/articl...less-committed
            не знам защо блумбърг работи срещу европейските банки....или така ми се струва...

Коментар

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...rektor-220053/

ДБ няма да увеличава капитала ,на миналото увеличение участвах на 33 евро....
              Почнаха вербални интервенции...

Deutsche Bank Survey Finds Most Staff Aren’t Proud to Work There

http://www.bloomberg.com/news/articl...less-committed
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Един анализ на банките в Испания
                http://www.bolsamania.com/noticias/m...--1233384.html
                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...rektor-220053/

ДБ няма да увеличава капитала ,на миналото увеличение участвах на 33 евро....
                Почнаха вербални интервенции...

Коментар

• Един анализ на банките в Испания
                  http://www.bolsamania.com/noticias/m...--1233384.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                    Уникредит беше зле...
                    От 1.91 на 1.96. 5 цента още вчера.

Коментар

Кво мислиш за OHL i Abertis
                      Не ги познавам. Като цяло днеска продадох всичко. Единствено имам къси на rwe.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        short RWE ot 14.4
                        Кво мислиш за OHL i Abertis

Коментар

И трите ми немски банки са почти на нула ...ДБ е малко нагоре...
                          не могат да ги оставят на тези цени без мерки другата седмица....та те са 20 годишно дъно....
                          В понеделник каубоите почиват ако не се лъжа може тогава си вземат малко въздух но си е тегаво и при испанските банки сега да видим другата седмица кво ,ще пазаря

Коментар

Затворих Ендеса с над 10% горница мисля ,че взе да се мъчи и ще идем малко на под 17 евро
                            И трите ми немски банки са почти на нула ...ДБ е малко нагоре...
                            не могат да ги оставят на тези цени без мерки другата седмица....та те са 20 годишно дъно....

Коментар

• Затворих Ендеса с над 10% горница мисля ,че взе да се мъчи и ще идем малко на под 17 евро

Коментар

• Явно са клекнали пред студения задокеански вятър ...
                                Още по-добре - сега ще има рали ....
                                Едно съм сигурен - ще оставят на мира DB ...
                                Last edited by Protokol; 01.07.2016, 16:14.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X