IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Спомняш ли си какво писа миналия петък....
    Къси и къси ...
    късите в момента живеят само в банките а ти се изгуби....
    Днес утре ще излезат с някое решение в Англия и за банките и тогава ще гледаш къси ...
    Вече референдума е изконсумиран....
    Референдума както петнадесет пъти вече писах, не е причина за спада, предтекст е.
    Вчера сутринта съм писал, каква къса съм отворил. Печалбата от нея расте и днес.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Ае, господин... ъъъъ, потребител..
      Няма да използвам думата "колега"..

Цял свят е червен, основните индекси са готови да потапят, но ти дращиш за

"набиване на канчета на късите"?!?!!?

Нали не мислиш, че тук четеш само ти?
      Трябва ли да уточняваме персонално на теб, че когато стойността на един актив пада, то късата продажба върху него е в положително развитие?
      До края на деня да си научил тези неща, че утре сутринта не ми се четат псевдо банкови анализи и гьотере зависимости с твое авторство!
      Спомняш ли си какво писа миналия петък на 24 юни......
      Къси и къси ...
      късите в момента живеят само в банките а ти се изгуби....
      Днес утре ще излезат с някое решение в Англия и за банките и тогава ще гледаш къси ...
      Вече референдума е изконсумиран....

Коментар

Ами според мен е едно и също...
        Някой набива в момента канчетата на късите и се увеличава оборота...
        Вярно пада малко цената на акцията , но не е това целта на късите да стоят на това ниво а под 10....
        Нали знаеш ако рипне с 10% ,тези къси от 12,20 ще се спукат да купуват на 14,15....
        Ае, господин... ъъъъ, потребител..
        Няма да използвам думата "колега"..

Цял свят е червен, основните индекси са готови да потапят, но ти дращиш за

"набиване на канчета на късите"?!?!!?

Нали не мислиш, че тук четеш само ти?
        Трябва ли да уточняваме персонално на теб, че когато стойността на един актив пада, то късата продажба върху него е в положително развитие?
        До края на деня да си научил тези неща, че утре сутринта не ми се четат псевдо банкови анализи и гьотере зависимости с твое авторство!
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Монтю говори за "кеш", като за дневния оборот с акциите на Deutsche bank, а lobos като за "кеш" за подпомагане на банката(евнтуално ЕЦБ може да го направи), което са много различни неща - уточнете се какво се има предвид ?

Ами според мен е едно и също...
          Някой набива в момента канчетата на късите и се увеличава оборота...
          Вярно пада малко цената на акцията , но не е това целта на късите да стоят на това ниво а под 10....
          Нали знаеш ако рипне с 10% ,тези къси от 12,20 ще се спукат да купуват на 14,15....

Коментар

• днес голяма скука на пазарите....утре като отворят хамериканците ще наваксаме за пропуснатия ден
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Монтю говори за "кеш", като за дневния оборот с акциите на Deutsche bank, а lobos като за "кеш" за подпомагане на банката(евнтуално ЕЦБ може да го направи), което са много различни неща - уточнете се какво се има предвид ?

Коментар

На ДБ днес е изсипан много кеш ....над 135 милиона са вкарани....
                Първи са по оборот....на ДАХ...
                То това е ясно .че кеш има.аз не се съмнявам .че няма как да не се подпомогнат банките

Коментар

Днес е добре,заличи част от спада

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Днес се начуках в OHL па да видим за сега Сантандера ме радва Сорос ,ще го оставят да се пържи бавно да му е за урок

Коментар

• http://www.bolsamania.com/noticias/e...--1234404.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Ти за чуждите позиции не бери грижа, гледай ти да се спасиш..
                        Какво да спасявам ,затворих Фолсваген, Байер и Даймлер...
                        Държа банки...
                        Там е ясно...ако АЦБ и ЕЦБ направят тези дни едно преставление ще гледаш късо на мук ....
                        При всички проблеми ще има улеснения за банките и еврозоната и на острова...ако пък Щатите се намесят с едно К4 .. ако ли пък не...ареалбанк и коба няма да фалират..

Коментар

• Днес се начуках в OHL па да видим за сега Сантандера ме радва Сорос ,ще го оставят да се пържи бавно да му е за урок

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Не залагай на това - освен ако не ги познаваш лично
                            Относно Сорос, че залагал срещу DB е партенка ...Късъта му позиция била за 100 млн. И колко ще спечели - дори и да свали 30% ? Дори няма да си покрие загубите от дългия паунд ... Според мен е скъсил повечето банки в еврозоната с надеждата и други спекуланти да му се доверят на усета ....
                            Дали ще го последват, дали ще уцели посоката , дали ще го изпържи Драги и дали ще му плати някой отвъд океана масрафа ако загуби ....
                            Сорос печели с дълго злато....
                            Въпросът е да го изпържат за да не го последват и други ,когато играе срещу финансовата система на ЕС , че идват други референдуми и проблеми...

Коментар

Така е поеха но нещо не е както трябва поемането.....
                              Те не се възстановиха а някой ги натиска надолЕ....така че късите да не глътнат водица...
                              Ако бях в ЕЦБ днес щях да изпържа сорос в ДБ ,както не работят щатите....ама там е пълно с профани...
                              Не залагай на това - освен ако не ги познаваш лично
                              Относно Сорос, че залагал срещу DB е партенка ...Късъта му позиция била за 100 млн. И колко ще спечели - дори и да свали 30% ? Дори няма да си покрие загубите от дългия паунд ... Според мен е скъсил повечето банки в еврозоната с надеждата и други спекуланти да му се доверят на усета ....
                              Дали ще го последват, дали ще уцели посоката , дали ще го изпържи Драги и дали ще му плати някой отвъд океана масрафа ако загуби ....
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Така е поеха но нещо не е както трябва поемането.....
                                Те не се възстановиха а някой ги натиска надолЕ....така че късите да не глътнат водица...
                                Ако бях в ЕЦБ днес щях да изпържа сорос в ДБ ,както не работят щатите....ама там е пълно с профани...
                                Е аз и на малко съм доволен

Коментар

Working...
                                X