Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВсе още чакам с готовност и с интерес "моите" компании на предпочитаните от мен нива за допълване.
Хората дават начин, да играеш и движенията надолу, за което мерси..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОще 200 пункта надолу не му мърдат на немецо до края на седмицата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеебаваш се нещо гледамзабавно ти е
не си го слагаш примисъл...
След голям спад ще има голямо качване...
Дали ще е сега или след два месеца ще го има....
Иначе си го слагаш на здравето и на нервите...
нали знаеш от неуспял спекулант се става успешен и дълготраен инвеститор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНемските банки са на почти на зелено...забавно ти е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениестранно, при мен всичките са кърваво червени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениестранно, при мен всичките са кърваво червени
Какъв е смисъла, да се казва, че спад няма, че само банките и търа търа дрън дрън...
Очевидно е, че втори ден индексите са надолу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе им се пада на тез индекси нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе им се пада на тез индекси нещоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова важи и за позициите в злато - ако си ги открил възбуден от ръстовете вчера (или от слуховете, че Сорос бил купувал),...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАе, господин... ъъъъ, потребител..
Няма да използвам думата "колега"..
Цял свят е червен, основните индекси са готови да потапят, но ти дращиш за
"набиване на канчета на късите"?!?!!?
Нали не мислиш, че тук четеш само ти?
Трябва ли да уточняваме персонално на теб, че когато стойността на един актив пада, то късата продажба върху него е в положително развитие?
До края на деня да си научил тези неща, че утре сутринта не ми се четат псевдо банкови анализи и гьотере зависимости с твое авторство!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар