IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

не е истина това което правят в ЕЦБ....сиреч нищо...
    От 24 само спад , как е тръгнало накрая ще си търсят дипломите в зимбабве....
    Какво е 24?
    Спадът е вече трети ден.
    Лично ти предложих, да се спасяваш овреме.
    The strongest stand last.

Коментар

всичко е "програмирано".
      както ИвМакс спомена, покер с белязани карти. който има топки ще играе и припечелва по нещо. нище няма да е това, което беше допреди няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Май оставиха спекулантите да увеличат максимално късите банкови позиции.
        Днешния ден трябва да е нагледен пример какво се случва като се пънеш срещу ЕЦБ ...Ако не се променят нещата ...

Коментар

• Май оставиха спекулантите да увеличат максимално късите банкови позиции.
          Днешния ден трябва да е нагледен пример какво се случва като се пънеш срещу ЕЦБ ...Ако не се променят нещата ...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            хайде утре още малко надолу за двойно дъно и после само нагоре до 10500 К
            Предният спад бе твърде малък за каквато и да е смислена корекция като за сериозно събитие като Брекзитът. Дългосрочно Германия, Франция ще имат и изгоди - защото ще привлекат ного бизнеси, базирани сега в Лондон - но има време за туй. Аз мисля - днес пак надолу, време е и Британия да падне - мислех, че тия са обикновени алкохолици, но като видях как се движи индексът им след Брекзитът, разбрах, че са и наркоманци.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
              хайде утре още малко надолу за двойно дъно и после само нагоре до 10500 К
              Ммм, мислиш ли?
              The strongest stand last.

Коментар

• хайде утре още малко надолу за двойно дъно и после само нагоре до 10500 К
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                  Утре пак.
                  А тва са ти върнали старият ник честито

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Брей голямо потапяне днес
                    Утре пак.

Коментар

• Брей голямо потапяне днес

Коментар

И аз се замислих за това ,но ми хрумна че толкова свободен кеш има ..около 240 лв..
                        Щото и 122,6 е добре в момента ако си дългосрочен...
                        Да не се обидиш а Императоре ,шега...
                        Не бе - не съм го смятал: казах го като напримерна цифра.

Надявам се евентуално да хвана и малко по-ниско - може да купя и по-високо, ако се убедя, че под 121.58 (ПРИМЕРНО) няма да падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                          Как го сметна точно 118.38 ?
                          И аз се замислих за това ,но ми хрумна че толкова свободен кеш има ..около 240 лв..
                          Щото и 122,6 е добре в момента ако си дългосрочен...
                          Да не се обидиш а Императоре ,шега...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            А-а-а-а: рано е. На 118.38
                            Как го сметна точно 118.38 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                              Алианца мнго потъва . Пълни .
                              А-а-а-а: рано е. На 118.38

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Все още чакам с готовност и с интерес "моите" компании на предпочитаните от мен нива за допълване.
                                Алианца мнго потъва . Пълни .

Коментар

Working...
                                X