IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Хубаво де, при "ДА" откъде ще се вземат парите?
    От бюджета, дето и без това е избушен, т.е. нов дълг ...
    Debt to GDP в момента им е на 130 %, демек пак проблемация.
    Най-добрият вариант е загубата да я поемат акционери, кредитори и негарантирани.
    Боли, но е правилния ход. Ако Брюксел направи компромис за Италия Е ДЛЪЖЕН да направи за всеки друг и всичко се обезмисля.
    45 милиарда евро е подготвил Ренци...
    Въпроса е дали само за италия ще трябва кеш....там е страха на шойбле...
    Говори се испания , португалия , даже и франция , една германска банка и тя има нужда...а гърция смуче ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Няма да има НЕ....
      Само финансова криза им липсва след политическа ,икономическа и бежанците....
      Хубаво де, при "ДА" откъде ще се вземат парите?
      От бюджета, дето и без това е избушен, т.е. нов дълг ...
      Debt to GDP в момента им е на 130 %, демек пак проблемация.
      Най-добрият вариант е загубата да я поемат акционери, кредитори и негарантирани.
      Боли, но е правилния ход. Ако Брюксел направи компромис за Италия Е ДЛЪЖЕН да направи за всеки друг и всичко се обезмисля.

Коментар

Чекай, чекай малко
        Банките ги следя за обща култура, обаче за Италия съм останал с впечатление, че им трябва огромна рекапитализация, а лошите кредити са около 400 млрд. евро ... официално. В момента Ренци се моли на Брюксел и Берлин да му разрешат да спасява с държавна пара положението. При едно "НЕ" от Брюксел отиваме към загуби за акционери, кредитори и вложители над 100к евро. При "ДА" цунамито ще се отложи.
        То е lose/lose вече положението.
        Няма да има НЕ....
        Само финансова криза им липсва след политическа ,икономическа и бежанците....

Коментар

Драмата ще дойде най рано другата година.....тази ще кютаме по този начин...
          Даже може и ДАУ на 20 К да видим...
          Чекай, чекай малко
          Банките ги следя за обща култура, обаче за Италия съм останал с впечатление, че им трябва огромна рекапитализация, а лошите кредити са около 400 млрд. евро ... официално. В момента Ренци се моли на Брюксел и Берлин да му разрешат да спасява с държавна пара положението. При едно "НЕ" от Брюксел отиваме към загуби за акционери, кредитори и вложители над 100к евро. При "ДА" цунамито ще се отложи.
          То е lose/lose вече положението.

Коментар

Банки само през ETF, за да загубиш по-малко като дойде момента на цунамито.
            Няма значение италиански, испански или немски.
            Драмата ще започне от Италия и ще мине през целия континент. А започне ли ще е късно да продаваш ... Затова никакви банки, поне за мен. Ама аз не дейтрайдвам и спекулката не ми е по вкуса.
            През първата банкова криза с Гърците когато им дадоха над 300 милиарда..
            Бях къс в две банки и един автомобилостроител ...
            Само за пет минути един понеделник ми скъсаха стоповете а те бяха поне с над 20% набрали печалба в петък ... ,даже не можах да реагирам да вкарам допълнително средства за да ги подсигуря...
            така че акции ..дълги...
            падат ,падат пък се върнат щото не могат да падат постоянно....и нямат стопове....

Драмата ще дойде най рано другата година.....тази ще кютаме по този начин...
            Даже може и ДАУ на 20 К да видим...

Коментар

Има предвид за големината на гредата...
              В момента се чудя , всички банки се дънят ,вярно с не много а ареалбанк е на плюс...
              да не стана много атрактивен имотния бизнес в германия , арабите купуват всичко......
              Банки само през ETF, за да загубиш по-малко като дойде момента на цунамито.
              Няма значение италиански, испански или немски.
              Драмата ще започне от Италия и ще мине през целия континент. А започне ли ще е късно да продаваш ... Затова никакви банки, поне за мен. Ама аз не дейтрайдвам и спекулката не ми е по вкуса.

Коментар

Малко или много тази греда си беше включена в цената последните седмици.
                Знаеше се, че ще има глоба, знаеше се, че ще има договорка, за да се редуцира размера. Не се знаеше кой колко ще отнесе само, четох прогнози и за по-малки и за по-големи суми. На фона на последния отчет това е капка в морета. Продължавам да харесвам акцията и да вярвам, че е сериозно подценена покрай дизелгейти и разни подобни утки майни. Търпение му е майката...
                Има предвид за големината на гредата...
                В момента се чудя , всички банки се дънят ,вярно с не много а ареалбанк е на плюс...
                да не стана много атрактивен имотния бизнес в германия , арабите купуват всичко......

Коментар

В момента падат с процент и нещо , предполагам маркета е очаквал повече.....
                  Малко или много тази греда си беше включена в цената последните седмици.
                  Знаеше се, че ще има глоба, знаеше се, че ще има договорка, за да се редуцира размера. Не се знаеше кой колко ще отнесе само, четох прогнози и за по-малки и за по-големи суми. На фона на последния отчет това е капка в морета. Продължавам да харесвам акцията и да вярвам, че е сериозно подценена покрай дизелгейти и разни подобни утки майни. Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Копелета мръсни чиновнически бюрократически - да се изпоразболеят дано, да измрат по най-гнъсен и мъчителен и болезнен и ужасяващ начин, да вият и да се молят на дяволът - писна ми от тях - само гледат да крадат от честният бизнес на хората и на компаниите !!!!
                    Кво стана Импе да няма пробойна на кораба

Коментар

Daimler с едни € 1.01 млрд. глобичка за товарните автомобили.
                      В момента падат с процент и нещо , предполагам маркета е очаквал повече.....

Коментар

Daimler с едни € 1.01 млрд. глобичка за товарните автомобили.
                        Копелета мръсни чиновнически бюрократически - да се изпоразболеят дано, да измрат по най-гнъсен и мъчителен и болезнен и ужасяващ начин, да вият и да се молят на дяволът - писна ми от тях - само гледат да крадат от честният бизнес на хората и на компаниите !!!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Daimler с едни € 1.01 млрд. глобичка за товарните автомобили.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Да бе, CAC40 не реагира, само спадна в един момент с 1.05% и ми позволи
                            да си продам с печалба 41,2%няколко хиляди (купени в петък)
                            PUT-warrantчета CAC40 4150P 0816S (E501S)

На френската борса сега има много малко активни играчи -
                            народа замина на море, останаха почти само роботите да играят

A DAX пада доста заради афганистанеца - терорист.
                            Не вярвам някакъв тинейджър да оплаши швабите...
                            по скоро е това..

Инвеститорското доверие в Германия се срива до най-ниско ниво от ноември 2012 г.
                            Стойността на индекса ZEW пада с 26 пункта до -6,8 пункта

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                              Дойче тръгна пак да потъва..................Дано мъката свърши по-бързо
                              ще свърши... но няма да е скоро. апетитна хапка за поглъщане е на тези цени.
                              но и проблемните и зависимости са много и вероятно никой не се осмелява да купува прогнила отвътре ябълка

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Основния тренд на европейските водещи индекси е надолу, това е от една година, не е от вчера. CAC e 90 пункта надолу от вчера и ще си ходи надолу без значение какви събития визираш ти.

Точно това визирам...
                                Когато маркета вече не реагира на лошите новини ,почва качване.....
                                То бяха референдуми , гръцки и руски кризи ,сега турска , банкова и финансова...
                                А ДАХ вчера беше на 10100....
                                Чета форумите по Коба....
                                Ако изкара по добър отчет/което се очаква след лошия през първото тримесечие/ ще скочи поне до 8....
                                Интересното е че уникредит е скочила с 33% от най ниската цена а при Коба е от 5,31 ...не повече от 10%...
                                Така че...

Коментар

Working...
                                X