Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха: ти - от моето кръвна група - и на мен - странно защо - юли-август ми идва непреодолимото желание да пия коняк и да пуша пура.
Последната кубинска замина миналия месец, влажна ароматна истинско съкровище
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.finanznachrichten.de/nach...e-bank-511.htm
в останалата част са замесени италианските банки и помоща от държава....
да знаеш на Ареаалбанк кога е отчета...че следващите 10 дни ще са важни за мен ..
.
А иначе си прав ...
ще му ударим една бира....
Поздрави!
Е имат и по-рационален вариант да изчистят всички гнили ябълки от финансовата система ама нямат смелост за това, но знае ли човек
Наздраве
Поздрав и от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЕто нали ти казах, че е време за хубава книга под чадъра на брега на морето с чаша огнен коктейл и задължително ароматна пураМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЕто нали ти казах, че е време за хубава книга под чадъра на брега на морето с чаша огнен коктейл и задължително ароматна пура
в останалата част са замесени италианските банки и помоща от държава....
да знаеш на Ареаалбанк кога е отчета...че следващите 10 дни ще са важни за мен ..
.
А иначе си прав ...
ще му ударим една бира....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеStress statt Strand für Commerzbank und Deutsche Bank
Viele Bankmanager werden am 29. Juli keinen entspannten Start in die Sommerferien haben. Statt auf dem Balkon oder am Strand müssen sie den Freitagabend im Büro verbringen und die Ergebnisse des europaweiten Banken-Stresstests auswerten. Die EU-Bankenbehörde EBA will die Resultate an diesem Tag erst um 22 Uhr veröffentlichen, wenn alle wichtigen
Като имаш рискови позиции и ги държиш въпреки всеобщото мнение на анализатори и форумджии.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеПрекалено много информация и дезинформация. В това хубаво лятно време е по-здравословно човек да прочете някой роман отколкото да се опитва да отсява дезинформацията от реалната информация. Пък при ветровито време не е хубаво да се търгуват акции, а да се седи на завет докато урагана премине. Такъв е сезона ту слънце ту урагани и катаклизми. Явно е от глобалното затопляне.
Stress statt Strand für Commerzbank und Deutsche Bank
Viele Bankmanager werden am 29. Juli keinen entspannten Start in die Sommerferien haben. Statt auf dem Balkon oder am Strand müssen sie den Freitagabend im Büro verbringen und die Ergebnisse des europaweiten Banken-Stresstests auswerten. Die EU-Bankenbehörde EBA will die Resultate an diesem Tag erst um 22 Uhr veröffentlichen, wenn alle wichtigen
Като имаш рискови позиции и ги държиш въпреки всеобщото мнение на анализатори и форумджии.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрочетох като информация че денят Х за европейските банки ще бъде на 29 в 22 часа....резултата от стрестестовете...
така ли е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДопълних още на 1,17да видим в понеделник
така ли е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеВзех малко Сабаделл на 1.208да видим в понеделник
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЯвно си шорттърм играч, аз не мога така. По моите по-дългосрочни критерии, тук е за идеален шорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениепродадох на 92.5 афтер маркет
днес сам пак ватре от 90.6 лонг
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеlong or short
днес сам пак ватре от 90.6 лонг
Коментар
Коментар