IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Или реално нещата не са розови........
    Голяма част от така наречената европейска дългова криза и проблеми с банки в ЕС е изкуствено създадена от външни сили. Така че курсовете се движат на база политика и геополитически интереси, а не нещо друго. ДБ е стълба на Германия основна нейна колона /въпреки че само името е и е немско./ Ако искаш да разклатиш Германия трябва да се целиш точно там. Плюс това специално тази банка е набълбукана с толкова много токсични активи............ така че...........
    Та мотото в момента е спаси САЩ като подпалиш Европа. На два пъти е било прилагано и то успешно. Нещата не са се променили бог знае колко като стратегия просто разликата е в технологиите.
    Та Щатите се мъчиха да подпалят кой ли не...
    Аз си спомням че проблемите на Япония и другите азиатски тигри бяха инициарани от щатите..
    Палиха близкия изток ,палиха Китай и Русия ,запалиха латинска Америка ,сега се върнаха към най свидното си и последното Европа и то Германия...има една теория на конспирацията където пише удари Германия и приласкай Англия и решаваш проблемите си.....Целта е раздели Германия от Русия и ще постигнеиш целите ..
    си меркел клекна и сега ще гледаме как върви срива ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Европейците ,толкова са се ошашавили ,че вече са на принципа на осъдения на смърт чрез бесене ..който попитал а въжето аз ли да си го купя.....
      Или реално нещата не са розови........
      Голяма част от така наречената европейска дългова криза и проблеми с банки в ЕС е изкуствено създадена от външни сили. Така че курсовете се движат на база политика и геополитически интереси, а не нещо друго. ДБ е стълба на Германия основна нейна колона /въпреки че само името е и е немско./ Ако искаш да разклатиш Германия трябва да се целиш точно там. Плюс това специално тази банка е набълбукана с толкова много токсични активи............ така че...........
      Та мотото в момента е спаси САЩ като подпалиш Европа. На два пъти е било прилагано и то успешно. Нещата не са се променили бог знае колко като стратегия просто разликата е в технологиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Deutsche Bank Chart
        12,23 € -4,82% -0,62 €

Може пък американците да съсекат късите
        или..................
        Европейците ,толкова са се ошашавили ,че вече са на принципа на осъдения на смърт чрез бесене ..който попитал а въжето аз ли да си го купя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Че нали платформата се отваря само от един комп, с един ай-пи адрес?
          Голяма фога си, честичко искрено развеселяваш ни....

Коментар

• Deutsche Bank Chart
            12,23 € -4,82% -0,62 €

Може пък американците да съсекат късите
            или..................

Коментар

Какво ще правят с Пекао?
              http://finance.yahoo.com/news/unicre...183403904.html
              Ония 10% където ги продадоха май бяха да опипат пазара ...
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Стига бре Импе
                Аз я имам на 3 +телефона
                А аз: не. Но аз неспекулантин.

Апропо - Daimler защо така: яхо-о-о-о-о - секси отчетче пъкнало пак ли?

А колцина се отнасяха с презрителство към тази могъща компания?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Стига бре Импе
                  Аз я имам на 3 +телефона

Коментар

Ми през инетрнет

Коментар

Как да вляза като съм в кантората, а не у дома?
                      Ми през инетрнет

Коментар

Ми влез виж луда работа е при теб
                        Как да вляза като съм в кантората, а не у дома?

Коментар

Ми не съм пред платформата, но като гледам цената... моята оферта бе мънинко по-горе.
                          Ми влез виж луда работа е при теб

Коментар

Кво това Май
                            Ми не съм пред платформата, но като гледам цената... моята оферта бе мънинко по-горе.

Коментар

...я, май съм си лапнал малко Газпромчета...
                              Кво това Май

Коментар

• ...я, май съм си лапнал малко Газпромчета...

Коментар

Working...
                                X