IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Та Щатите се мъчиха да подпалят кой ли не...
    Аз си спомням че проблемите на Япония и другите азиатски тигри бяха инициарани от щатите..
    Палиха близкия изток ,палиха Китай и Русия ,запалиха латинска Америка ,сега се върнаха към най свидното си и последното Европа и то Германия...има една теория на конспирацията където пише удари Германия и приласкай Англия и решаваш проблемите си.....Целта е раздели Германия от Русия и ще постигнеиш целите ..
    си меркел клекна и сега ще гледаме как върви срива ....
    Да с азиатската финансова криза Япония и други бяха съсипани и до ден днешен не могат да се възстановят, но на сцената излезе Китай. Американците винаги жертват някой съюзник, за да инсталират друг играч. Това си тяхна геополитическа игра откакто съществуват.Така че прогнозирането на пазарите към момента е абсолютно невъзможно, тъй като силите които ги движат изпълняват главно полотически цели и стратегия, а това ги прави невероятно непредсказуми и волатилни. Всякакъв тип форсмажорни обстоятелства могат да се случат едно след друго. При такава нестабилност е добре да се седи далече.
    Не случайно цяла Европа има слаби невзрачни лидери не случайно инсталирани на възлови места в основните държави на ЕС. Идва ред на повторение на историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Или реално нещата не са розови........
      Голяма част от така наречената европейска дългова криза и проблеми с банки в ЕС е изкуствено създадена от външни сили. Така че курсовете се движат на база политика и геополитически интереси, а не нещо друго. ДБ е стълба на Германия основна нейна колона /въпреки че само името е и е немско./ Ако искаш да разклатиш Германия трябва да се целиш точно там. Плюс това специално тази банка е набълбукана с толкова много токсични активи............ така че...........
      Та мотото в момента е спаси САЩ като подпалиш Европа. На два пъти е било прилагано и то успешно. Нещата не са се променили бог знае колко като стратегия просто разликата е в технологиите.
      Та Щатите се мъчиха да подпалят кой ли не...
      Аз си спомням че проблемите на Япония и другите азиатски тигри бяха инициарани от щатите..
      Палиха близкия изток ,палиха Китай и Русия ,запалиха латинска Америка ,сега се върнаха към най свидното си и последното Европа и то Германия...има една теория на конспирацията където пише удари Германия и приласкай Англия и решаваш проблемите си.....Целта е раздели Германия от Русия и ще постигнеиш целите ..
      си меркел клекна и сега ще гледаме как върви срива ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Европейците ,толкова са се ошашавили ,че вече са на принципа на осъдения на смърт чрез бесене ..който попитал а въжето аз ли да си го купя.....
        Или реално нещата не са розови........
        Голяма част от така наречената европейска дългова криза и проблеми с банки в ЕС е изкуствено създадена от външни сили. Така че курсовете се движат на база политика и геополитически интереси, а не нещо друго. ДБ е стълба на Германия основна нейна колона /въпреки че само името е и е немско./ Ако искаш да разклатиш Германия трябва да се целиш точно там. Плюс това специално тази банка е набълбукана с толкова много токсични активи............ така че...........
        Та мотото в момента е спаси САЩ като подпалиш Европа. На два пъти е било прилагано и то успешно. Нещата не са се променили бог знае колко като стратегия просто разликата е в технологиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          Deutsche Bank Chart
          12,23 € -4,82% -0,62 €

Може пък американците да съсекат късите
          или..................
          Европейците ,толкова са се ошашавили ,че вече са на принципа на осъдения на смърт чрез бесене ..който попитал а въжето аз ли да си го купя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Че нали платформата се отваря само от един комп, с един ай-пи адрес?
            Голяма фога си, честичко искрено развеселяваш ни....

Коментар

• Deutsche Bank Chart
              12,23 € -4,82% -0,62 €

Може пък американците да съсекат късите
              или..................

Коментар

Какво ще правят с Пекао?
                http://finance.yahoo.com/news/unicre...183403904.html
                Ония 10% където ги продадоха май бяха да опипат пазара ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Стига бре Импе
                  Аз я имам на 3 +телефона
                  А аз: не. Но аз неспекулантин.

Апропо - Daimler защо така: яхо-о-о-о-о - секси отчетче пъкнало пак ли?

А колцина се отнасяха с презрителство към тази могъща компания?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Стига бре Импе
                    Аз я имам на 3 +телефона

Коментар

Ми през инетрнет

Коментар

Как да вляза като съм в кантората, а не у дома?
                        Ми през инетрнет

Коментар

Ми влез виж луда работа е при теб
                          Как да вляза като съм в кантората, а не у дома?

Коментар

Ми не съм пред платформата, но като гледам цената... моята оферта бе мънинко по-горе.
                            Ми влез виж луда работа е при теб

Коментар

Кво това Май
                              Ми не съм пред платформата, но като гледам цената... моята оферта бе мънинко по-горе.

Коментар

...я, май съм си лапнал малко Газпромчета...
                                Кво това Май

Коментар

Working...
                                X