IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Не забравяй ТМ
    ...докато тесла бие тъпана и води/водеше парада, конвенционалните автопроизводители си работеха без много шум в/у ел.мобили, с които да стартират сериозно в серийно производство. а дотогава да катаизират продажбите на нови с двг.....
    не са, те са фронтмените. само казвам, че знаещите и можещи да правят коли, не бият тъпана, докато не са сигурни, че могат да предложат сигурен, работещ, харесван и качествен продукт. в природата им е.

пимпе, лада няма популярност, освен в русия. а и там хората залагат на западните автомобили.

Коментар

Не забравяй ТМ
      Кредит суиз с изненада ...аз мислех че имат стотици милиони загуба а те на печалба...
      Днес май банките ще почиват ако има спад....

Коментар

• Така е, Желязко - дори Лада са измислили електрическа кола.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          в момента акцента е в/у ел.мобилите.
          докато тесла бие тъпана и води/водеше парада, конвенционалните автопроизводители си работеха без много шум в/у ел.мобили, с които да стартират сериозно в серийно производство. а дотогава да катаизират продажбите на нови с двг.

изключвайки шума около фв/дизелгейт и повдигнати други обвинения към други автопр., последните надали ще покажат стряскащи движения надолу. посоката за тях след последните сътресения е нагоре.

визирам основно: даймлер, бмв, порше, ауди и фв.
          останалите автопроизводители са пълнеж за пролети, чието качество и конкурентност са несъпоставими.
          Не забравяй ТМ
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            аз днес си удвоих BMW шорта и средната ми е 77 и понеже гледам са си повярвали съм си подготвил кеш да осредня още на 81 и пак на 84 въпреки че се съмнявам че цената ще стигне дотам....петрола остана извън фокуса на вниманието а той бавно но сигурно върви надолу като прибавим и батаците около банките и ред други геополитически причини може да стане доста червено в близките седмици
            успех на всички търгуващи
            в момента акцента е в/у ел.мобилите.
            докато тесла бие тъпана и води/водеше парада, конвенционалните автопроизводители си работеха без много шум в/у ел.мобили, с които да стартират сериозно в серийно производство. а дотогава да катаизират продажбите на нови с двг.

изключвайки шума около фв/дизелгейт и повдигнати други обвинения към други автопр., последните надали ще покажат стряскащи движения надолу. посоката за тях след последните сътресения е нагоре.

визирам основно: даймлер, бмв, порше, ауди и фв.
            останалите автопроизводители са пълнеж за пролети, чието качество и конкурентност са несъпоставими.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
              аз днес си удвоих BMW шорта и средната ми е 77 и понеже гледам са си повярвали съм си подготвил кеш да осредня още на 81 и пак на 84 въпреки че се съмнявам че цената ще стигне дотам....петрола остана извън фокуса на вниманието а той бавно но сигурно върви надолу като прибавим и батаците около банките и ред други геополитически причини може да стане доста червено в близките седмици
              Да бе - зимата като падна слузта, голямо сополивене падна, а сега: все едно нищо. Вярно - цените още добри, но минус 18% са си минус 18%, а пазарите - без реакция. Ама да паднат още малко де - слузта и газчицата, че искам да допълня още Газпромченца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Императоре ,ти се шегуваш нали...18 милиона на световен мастодон....а проблемите там не са в печалбицата ....
                Спомняш ли си колко беше печалбата на Корп преди фалита....
                18 КБ са нищо, то Трейдингът печели повече - ама аз очаквах да са вътре.

Коментар

• Deutsche Bank AG Q2 Profit Tanks Amid Market Turmoil

Интересно! Който има нерви и здрав стомах да устиска до края на 2017-та, може и да се радва на добри резултати през 2018-та!
                  BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Не мога да затваря Аареалбанк без да видя отчета и резултата от стрестестовете ...много я хвалят поне да видя защо....
                    В коба стана българската работа , ние сме зле ама другите са по зле.......
                    Иначе също мисля една къса на ДАХ и на Даймлер и фолсваген ...:confused:
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Аз си затворих Сабаделл па да видим
                      Не мога да затваря Аареалбанк без да видя отчета и резултата от стрестестовете ...много я хвалят поне да видя защо....
                      В коба стана българската работа , ние сме зле ама другите са по зле.......
                      Иначе също мисля една къса на ДАХ и на Даймлер и фолсваген ...

Коментар

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-banki-221631/
                        Няма да се плашите , виж що акули са се наредили на трапезата - Goldman Sachs, Morgan Stanley, Bank of America, Citigroup, Deutsche Bank, Unicredit и Banca IMI Ще има щастлив край ... и другата седмица е...ция
                        сиена е доста зле ,както и италианската банкова система...
                        В момента играта е толкова сложна ,че сигурно и кукловодите не могат да я водят...
                        Гледам Тръмп вече води пред нашето "момиче"...
                        В петък ще има луди изпълнения на някой банки....залагам поне 5 банки да осъмнат с 15 % по надолЕ в понеделник....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          всичко това са бушони през които избива преразпределянето на сферите на влияние и опити за завземане на чужди територии.....
                          както сам писа по-долу - борбата м/у сферите на влияние в новият световен ред е в щатите, англия и германия.

най-големият проблем, който н емогат да преодолеят е опърничеството на русия.
                          АКО не се беше появил цар володька, досега вече да са се набутали и там.

кокото по-надолЕ се задълбае анализат, толкова по-силно преплетени във времето(част на което сме свидетели и ние) са нещата, докато почнат да се избистрят.

на повърхността нещата опират единствено до - къде добре, къде не толкова добре - дирижиран спектакъл.
                          Онази агенция Стратфорт като чуе за добри отношение между Германия и Русия и почне да бърка гадателството.....кавказ и разпад на Русия ..
                          Ако дойде Тръмп и реши да отреже ЕС от донорство с армия и рицари на кинжала ще стане интересно...ако пък излезе от СТО още по интересно ....
                          Вече почнаха да се реди новия ред...
                          Турците са решили да да ни подарят на руснаците в замяна на Близкия изток и Сирия........
                          щатите са безсилни ако се вържат Путин и Ердоган....затварят Босфора и става интересно...
                          Това май на заговорниците срещу Ердоган е било първо желания по заръка на ЦРУ...
                          Но това са теории на конспирациите но има частица истина... ...

Коментар

• Аз си затворих Сабаделл па да видим

Коментар

Няма да се плашите , виж що акули са се наредили на трапезата - Goldman Sachs, Morgan Stanley, Bank of America, Citigroup, Deutsche Bank, Unicredit и Banca IMI Ще има щастлив край ... и другата седмица е...ция
                              Сите са там

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Аз се чудя да ли да затворя днес или в петък корекция ,ще има предполагам скоро ,особено при банките в петък е и Япония и стрес -тестовете нали Поздрави
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X