IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    А няма ли...
    Два дни чета ...европейците обясняват колко е добра банковата система в Европа а американците Блунбърг и СНН бълват анализи колко е зле и то след стрестестове........
    Винаги за всяко едно събитие е имало противоположни прогнози. Не е от днес тази практика.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Разни колеги много се нахвърлиха на банкови акции.

Монти, стига с тия конспирации за удряне на стоповете на незнайно кого.
      А няма ли...
      Два дни чета ...европейците обясняват колко е добра банковата система в Европа а американците Блунбърг и СНН бълват анализи колко е зле и то след стрестестове........

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Аз повече няма да си купувам бамкови акции - тия ми стигат.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ного се срива Дойче бамк - сега и погледнах тригодишната графика - това е трагическо. В сравнение моята НSBC е направо желязна.

Все пак не вярвам, че ще допуснат Дойче бамк да каже: "БАМ", твърде важна е. ...или ще се решат да я жертват?

The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
            Добре е.Малко по малко нещата си идват на мястото,гнилите ябалки в банковата сисема скоро ще изгърмят

Признавам улучи спада на банковите акции но за мен това упражнение е с цел да се ударят дългите след стрестестовете при банките ,после ще се обърнат към късите..........
            В райфата играя от минус 3 до минус 10...не е нормално..
            Кобата излизат данни за купува и цел 10 и 11 а тя пада....

Коментар

• Ного се срива Дойче бамк - сега и погледнах тригодишната графика - това е трагическо. В сравнение моята НSBC е направо желязна.

Все пак не вярвам, че ще допуснат Дойче бамк да каже: "БАМ", твърде важна е. ...или ще се решат да я жертват?

Коментар

Голема мъка ги гони ...
                Това с най лошите от блумбърг хвана дикиш....
                райфата се хлъЗка като на влакче на ужасите ....5-10 %
                Добре е.Малко по малко нещата си идват на мястото,гнилите ябалки в банковата сисема скоро ще изгърмят

Коментар

• ...дивидентченце от Walt Disney...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Само дет Чък Норис го няма

Голема мъка ги гони ...
                    Това с най лошите от блумбърг хвана дикиш....
                    райфата се хлъЗка като на влакче на ужасите ....5-10 %

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      Само дет Чък Норис го няма

Коментар

• http://brato.bg/44082-%D0%B2%D0%B0%D...C%D0%BE%D1%80/

еи тва zа банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Ако не направят ръст поне 3-4% днес ще разкарам Unicredit и Santander ....
                          За Unicredit се чудя дали да чакам отчета на 03.08
                          За другите банки боба не ми говори - сигурно щото ги нямам в портфейля
                          Мислех .че поне до обет ,ще ги оставят на зелено

Коментар

В момента очаквах повече при премаркета на ДБ и Коба от тези мижави един ,два процента....дано е само докато се влезе в час...
                            Ако не направят ръст поне 3-4% днес ще разкарам Unicredit и Santander ....
                            За Unicredit се чудя дали да чакам отчета на 03.08
                            За другите банки боба не ми говори - сигурно щото ги нямам в портфейля
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              И аз хвърлям на боб , но
                              Нищо не съм казвал за август, септември ще бъде....

В момента очаквах повече при премаркета на ДБ и Коба от тези мижави един ,два процента....дано е само докато се влезе в час...

Коментар

Много къси има в банките ,ще им приберат паричките....сега
                                Гледах Уникредит ,над 30% е над дъното в момента а коба и ДБ нямат и 10%...

Маркета има логика в безпорядъка.....борбата е между американското лоби и европеиското /германското / кой ,кого ..... и тази борба минава през банките на всяка цена.... особенно германските ...
                                непрекъснато слухове за придобииване и укропняване ама те са безпочвени....

Онзи с боба беше казал краят на август за къси мноого къси , може да е прав.....
                                И аз хвърлям на боб , но
                                Нищо не съм казвал за август, септември ще бъде....
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X