Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеРазни колеги много се нахвърлиха на банкови акции.
Монти, стига с тия конспирации за удряне на стоповете на незнайно кого.
Два дни чета ...европейците обясняват колко е добра банковата система в Европа а американците Блунбърг и СНН бълват анализи колко е зле и то след стрестестове........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеРазни колеги много се нахвърлиха на банкови акции.
Монти, стига с тия конспирации за удряне на стоповете на незнайно кого.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого се срива Дойче бамк - сега и погледнах тригодишната графика - това е трагическо. В сравнение моята НSBC е направо желязна.
Все пак не вярвам, че ще допуснат Дойче бамк да каже: "БАМ", твърде важна е....или ще се решат да я жертват?
Монти, стига с тия конспирации за удряне на стоповете на незнайно кого.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеДобре е.Малко по малко нещата си идват на мястото,гнилите ябалки в банковата сисема скоро ще изгърмят
Признавам улучи спада на банковите акции но за мен това упражнение е с цел да се ударят дългите след стрестестовете при банките ,после ще се обърнат към късите..........
В райфата играя от минус 3 до минус 10...не е нормално..
Кобата излизат данни за купува и цел 10 и 11 а тя пада....
Коментар
-
Ного се срива Дойче бамк - сега и погледнах тригодишната графика - това е трагическо. В сравнение моята НSBC е направо желязна.
Все пак не вярвам, че ще допуснат Дойче бамк да каже: "БАМ", твърде важна е....или ще се решат да я жертват?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Голема мъка ги гони ...
Това с най лошите от блумбърг хвана дикиш....
райфата се хлъЗка като на влакче на ужасите ....5-10 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСамо дет Чък Норис го няма
Голема мъка ги гони ...
Това с най лошите от блумбърг хвана дикиш....
райфата се хлъЗка като на влакче на ужасите ....5-10 %
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко не направят ръст поне 3-4% днес ще разкарам Unicredit и Santander ....
За Unicredit се чудя дали да чакам отчета на 03.08
За другите банки боба не ми говори - сигурно щото ги нямам в портфейля
Коментар
-
В момента очаквах повече при премаркета на ДБ и Коба от тези мижави един ,два процента....дано е само докато се влезе в час...
За Unicredit се чудя дали да чакам отчета на 03.08
За другите банки боба не ми говори - сигурно щото ги нямам в портфейляЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ аз хвърлям на боб , но
Нищо не съм казвал за август,септември ще бъде....
В момента очаквах повече при премаркета на ДБ и Коба от тези мижави един ,два процента....дано е само докато се влезе в час...
Коментар
-
Много къси има в банките ,ще им приберат паричките....сега
Гледах Уникредит ,над 30% е над дъното в момента а коба и ДБ нямат и 10%...
Маркета има логика в безпорядъка.....борбата е между американското лоби и европеиското /германското / кой ,кого .....и тази борба минава през банките на всяка цена....
особенно германските ...
непрекъснато слухове за придобииване и укропняване ама те са безпочвени....
Онзи с боба беше казал краят на август за къси мноого къси , може да е прав.....
Нищо не съм казвал за август,септември ще бъде....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар