Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми ти, Желязко - като ного четеш - защо не откри тази секси компания преди мене?
Ако си намерил нещо, линкни го, покажи колегиалство един вид.
1. да, много чета, но ми е през .... кой тук в какво инвестира (с мн.малки изключения)
2. не сме колеги, а романистите чети в темата 'NYSE'
Коментар
-
Заради туй ли:
BYD шофира в скоростната лента . продажбите на електрически превозни средства на Китайскиата група нарасна през първата половина на годината . Държавни субсидии подхранват растежа на сектора . Но вертикална интеграция дава на BYD предимство пред местните съперници . рядък плащане A междинен дивидент подсказва шеф Wang Chuanfu е уверен , че той може да се запази автопроизводител в първа позиция .
Компанията базирана в Шенжен води глобалните продажби на електрически превозни средства . Благодарение на модели като E6 и Тан , продажбите BYD за електрически превозни средства през първите шест месеца до юни се повишиха 161% на годишна база до 15.5 милиарда юана (2.3 милиарда долара) . Анализатори от Bernstein смятат, компанията вече има 14 процента пазарен дял от продажбите EV по целия свят , последвано от Tesla и Nissan с около 9 процента всеки .
http://blogs.reuters.com/breakingvie...tric-car-race/Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Какво ще кажете - сгодно ли е сега да се купи BYD и какви са шансовете за по-тънка цена?
Хайде: аз я издирих - сега вие кажете - нали четете новини и гадаете по графики? Да прилапаме нещо слабо известно, но секси в бъдеще време.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеами чети новините около инвестициите си чичо митко! че само с плюнчене на пръст не става
Ако си намерил нещо, линкни го, покажи колегиалство един вид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДебна на Франкфуртската, то се знай.
Желязко - ного рязко скочиха тия китайски съсли, бе - защо така? - Има в момента някаква конкретна причина, или световното инвеститор е почнал да чете коментарите ни в Инвесторът?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеЗащо въобще ще продаваш газпром преди да е построил всички тръби към европа.......аз разчитам на него да се пенсионирам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеНямаше да те питам ако знаехМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДебна на Франкфуртската, то се знай.
Желязко - ного рязко скочиха тия китайски съсли, бе - защо така? - Има в момента някаква конкретна причина, или световното инвеститор е почнал да чете коментарите ни в Инвесторът?
Пронтов - какво пише в отчетът на Газпромът? Не съм го чел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеГаzпром е лесна работа
под или около 4 долара купуваШ и продаваШ около 4.30Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеИмператоре, да те питам ти хубаво ги дебнеш БЪД, но да кажеш на коя борса ги дебнеш, na hong kong ili kitaiskata (kkd ili cny)?
или пък имаш друго решение? a за някакъв currency hedge мислил ли си
Пронтов - какво пише в отчетът на Газпромът? Не съм го чел.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеVola, незнам питам интерсно ми е? на франкфурт, ако не ми е грешна информацията са IDR-i, може човека да не иска да минава през тях. Отделно
отделно ти като запознат с немците, каква е разликата м/у различните им борси от гледна точка на ликвидност? Брокера/Банката ми дава избор Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Щутгарт. Не ми е ясна нещо системата, а на английски не намирам инфо(явно търся с грешните термини).
Ако ти се обяснява давай, ако не ще си паса трева
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеФранкфурт. zа кав хуи му е китаи
отделно ти като запознат с немците, каква е разликата м/у различните им борси от гледна точка на ликвидност? Брокера/Банката ми дава избор Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Щутгарт. Не ми е ясна нещо системата, а на английски не намирам инфо(явно търся с грешните термини).
Ако ти се обяснява давай, ако не ще си пася треваLast edited by pirdop; 30.08.2016, 16:41.
Коментар
Коментар