If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес ако ДАУ се беше качило с поне 50 пункта до 18 ,35 ч. , коба щеше да мине 7 евро .... днес тестваше 6,7 ниво....между 6,50-6,70 късите купуваха като топъл хляб акцията....
В момента съм се раздвоил да гледам нормално утрешната сесия или да да купя дълги коба или ДБ . ....
Сорос не е от ранга на ЕЦБ.....късите почнаха да се закриват вече в почти всички банки без ДБ...
В колко часа е този митичен доклад...
в 15:30 ама внимавай да не те изненадат, че се е събрало доста напрежение
+1
аз избързах с продажбата въпреки че взех прилични проценти....Сорос като скъсява и нещо не ми се седи задълго в същата или сходна позиция както е Коба в случая нищо че супер Марио е наблизо
Междувременно разкарах шорта на Пежо и Тотал с малка печалба....остана ми малко късо БМВ (на 78.10 средна) и малък шорт на RIG(на 9.70) който отворих вчера с цел осредняване до достигане на локално дъно и продажба при възстановяване на цената при последващ ръст на петрола........
да видим в петък в Щатите какво ще излезе като резултат и как ще се отрази на пазара....успех на всички колеги в трейдинга
Днес ако ДАУ се беше качило с поне 50 пункта до 18 ,35 ч. , коба щеше да мине 7 евро .... днес тестваше 6,7 ниво....между 6,50-6,70 късите купуваха като топъл хляб акцията....
В момента съм се раздвоил да гледам нормално утрешната сесия или да да купя дълги коба или ДБ . ....
Сорос не е от ранга на ЕЦБ.....късите почнаха да се закриват вече в почти всички банки без ДБ...
В колко часа е този митичен доклад...
Според мен на коба цената ще стигне 8 ако не падне маркета ...
Това пакетче / от 2300/ го цаня от 5,3 / 5,5 и 5,7 и сега на 6,6 /на порции и ме сърбяха пръстите да го развържа....даже останаха близо 200 акции ... имам още 1300 на средна цена 6,61....
+1
аз избързах с продажбата въпреки че взех прилични проценти....Сорос като скъсява и нещо не ми се седи задълго в същата или сходна позиция както е Коба в случая нищо че супер Марио е наблизо
Междувременно разкарах шорта на Пежо и Тотал с малка печалба....остана ми малко късо БМВ (на 78.10 средна) и малък шорт на RIG(на 9.70) който отворих вчера с цел осредняване до достигане на локално дъно и продажба при възстановяване на цената при последващ ръст на петрола........
да видим в петък в Щатите какво ще излезе като резултат и как ще се отрази на пазара....успех на всички колеги в трейдинга
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Това пакетче / от 2300/ го цаня от 5,3 / 5,5 и 5,7 и сега на 6,6 /на порции и ме сърбяха пръстите да го развържа....даже останаха близо 200 акции ... имам още 1300 на средна цена 6,61....
вече има ъпгрейд за 7.60
като нищо ще го подмине и ще завалят преоценки на таргета отново.
банката си е ок. няма да фалира.
За това ли е всичката тая врява от половин година назад... Това ли било?
Някои няма да се променят, дори и на марсианската борса да отидат.
според теб тук ли е най-добрата цена за продаване на Банковите позиции в Дакс?
аз се чудех за една малка къса при ДБ...
според теб тук ли е най-добрата цена за продаване на Банковите позиции в Дакс?
аз се чудех за една малка къса при ДБ...
Bafin head says not looking at Commerzbank-Deutsche Bank merger.
каквото и да става, коба ще остане на пазара. дали доба ще остане е много спорен въпрос все още. затова спокулациите са в ход в една или друга посока.
важно разковниче на случващото се е ре-стартиранео на преговорите около TTIP и желателното му подписване. подпише ли го ЕУ, УСА ще омекоти пишките, с които изчуква европейските фирми. това е личното ми мнение.
пс: в неделният брой на едно финансово издание четох, че по-силна корекция на пазарите може да се очаква в началото на 2017, но като цяло целта ще е да се стигне и опита да пробие дакс 12.400, едва след което би могло да се говори за растеж. но нагласите на велю-инвесторс са за хубав ръст на дакс до към 2018.
Коментар