IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес ако ДАУ се беше качило с поне 50 пункта до 18 ,35 ч. , коба щеше да мине 7 евро .... днес тестваше 6,7 ниво....между 6,50-6,70 късите купуваха като топъл хляб акцията....
    В момента съм се раздвоил да гледам нормално утрешната сесия или да да купя дълги коба или ДБ . ....
    Сорос не е от ранга на ЕЦБ.....късите почнаха да се закриват вече в почти всички банки без ДБ...
    В колко часа е този митичен доклад...
    в 15:30 ама внимавай да не те изненадат, че се е събрало доста напрежение

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      вече има ъпгрейд за 7.60
      като нищо ще го подмине и ще завалят преоценки на таргета отново.
      банката си е ок. няма да фалира.
      Е няма....
      Скоро ще гледаме онзи идиот от Морган да качи пак на 9 , то вече 5,10 не актуално... .....

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
        +1
        аз избързах с продажбата въпреки че взех прилични проценти....Сорос като скъсява и нещо не ми се седи задълго в същата или сходна позиция както е Коба в случая нищо че супер Марио е наблизо
        Междувременно разкарах шорта на Пежо и Тотал с малка печалба....остана ми малко късо БМВ (на 78.10 средна) и малък шорт на RIG(на 9.70) който отворих вчера с цел осредняване до достигане на локално дъно и продажба при възстановяване на цената при последващ ръст на петрола........
        да видим в петък в Щатите какво ще излезе като резултат и как ще се отрази на пазара....успех на всички колеги в трейдинга

Днес ако ДАУ се беше качило с поне 50 пункта до 18 ,35 ч. , коба щеше да мине 7 евро .... днес тестваше 6,7 ниво....между 6,50-6,70 късите купуваха като топъл хляб акцията....
        В момента съм се раздвоил да гледам нормално утрешната сесия или да да купя дълги коба или ДБ . ....
        Сорос не е от ранга на ЕЦБ.....късите почнаха да се закриват вече в почти всички банки без ДБ...
        В колко часа е този митичен доклад...

Коментар

Според мен на коба цената ще стигне 8 ако не падне маркета ...
          Това пакетче / от 2300/ го цаня от 5,3 / 5,5 и 5,7 и сега на 6,6 /на порции и ме сърбяха пръстите да го развържа....даже останаха близо 200 акции ... имам още 1300 на средна цена 6,61....
          +1
          аз избързах с продажбата въпреки че взех прилични проценти....Сорос като скъсява и нещо не ми се седи задълго в същата или сходна позиция както е Коба в случая нищо че супер Марио е наблизо
          Междувременно разкарах шорта на Пежо и Тотал с малка печалба....остана ми малко късо БМВ (на 78.10 средна) и малък шорт на RIG(на 9.70) който отворих вчера с цел осредняване до достигане на локално дъно и продажба при възстановяване на цената при последващ ръст на петрола........
          да видим в петък в Щатите какво ще излезе като резултат и как ще се отрази на пазара....успех на всички колеги в трейдинга
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Това пакетче / от 2300/ го цаня от 5,3 / 5,5 и 5,7 и сега на 6,6 /на порции и ме сърбяха пръстите да го развържа....даже останаха близо 200 акции ... имам още 1300 на средна цена 6,61....
            вече има ъпгрейд за 7.60
            като нищо ще го подмине и ще завалят преоценки на таргета отново.
            банката си е ок. няма да фалира.

Коментар

• Навсякъде пише: 3%.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                ...чета из Нетът: 3% ???

Ако - вярно - това: секси.
                не четеш правилно 30% е
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

За това ли е всичката тая врява от половин година назад... Това ли било?
                  Някои няма да се променят, дори и на марсианската борса да отидат.

Коментар

според теб тук ли е най-добрата цена за продаване на Банковите позиции в Дакс?
                    аз се чудех за една малка къса при ДБ...

Коментар

Bafin head says not looking at Commerzbank-Deutsche Bank merger.

каквото и да става, коба ще остане на пазара. дали доба ще остане е много спорен въпрос все още. затова спокулациите са в ход в една или друга посока.

важно разковниче на случващото се е ре-стартиранео на преговорите около TTIP и желателното му подписване. подпише ли го ЕУ, УСА ще омекоти пишките, с които изчуква европейските фирми. това е личното ми мнение.

пс: в неделният брой на едно финансово издание четох, че по-силна корекция на пазарите може да се очаква в началото на 2017, но като цяло целта ще е да се стигне и опита да пробие дакс 12.400, едва след което би могло да се говори за растеж. но нагласите на велю-инвесторс са за хубав ръст на дакс до към 2018.

Коментар

10 ewro

Коментар

Продадено на 6,595.....
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Случва се аз също вчера мислех на 6,1 да затварям част от пакетчето но се отказах... на 6,4 ги слагам па да видим...
                            Продадено на 6,595.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Някой може ли да поясни какво значи тази информация - няма данни ...
                              UniCredit Bank AG: Stabilisation Notice
                              http://www.finanznachrichten.de/nach...notice-020.htm

Почна банковото рали....да знаеш ,че като свърши ще има як спад....кога ще е ...

Коментар

• Някой може ли да поясни какво значи тази информация - няма данни ...
                                UniCredit Bank AG: Stabilisation Notice
                                http://www.finanznachrichten.de/nach...notice-020.htm
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X