If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди два дена на първа страница на най-реномирания икономически немски вестник /електронния вариант/излезе голяма статия за проблеми с интернет банкирането на дойче банк и забавяне на преводите. Впрягането на огромен ресурс за негативна медийна кампания спрямо тази банка не е случаен, а вероятно много прецизна оперативна комбинация целяща дестабилизация.
Имам поръчки купува за Коба на 6.01 , на Ареал банк на 28,51 на еон на 6,03...ДАХ преместих стопа на 10,670 и и лимит 10510..там не може да съм на загуба
Могат ли да излязат утре или съм високо ...че утре няма да мога да ги следя....
Ама няма падане бе младеж, ше стои или ше си катери там това в петъка беше почивка и аз искам да пада S&P500 но няма рано е още тек края октомври ноември за изборите, чакаме и толкоз
Имам поръчки купува за Коба на 6.01 , на Ареал банк на 28,51 на еон на 6,03...ДАХ преместих стопа на 10,670 и и лимит 10510..там не може да съм на загуба
Могат ли да излязат утре или съм високо ...че утре няма да мога да ги следя....
Кажи за утре как ще реагира маркета....аз съм къс на ДАХ , ДБ до колко може да падне ....мисля да сложа една малка дълга от 9/сфд/ .... с акции там не ми се купува..
Ама няма падане бе младеж, ше стои или ше си катери там това в петъка беше почивка и аз искам да пада S&P500 но няма рано е още тек края октомври ноември за изборите, чакаме и толкоз
ае добре бе Импе какво да вземе парите на данъкоплатците и да спаси гадната банка ли тва ли да напрай ?!? Американците след кризата кво напрайха взеха парите на хората (чрез печат) и спасяваха наред, AIG, Citi, JPM, Sachs etc. Да мрат ве ебал съм ги и у банките, да не са спекулирали никой не ги е карал, тея същите капути Дайче Банк манипулираха libor, Gold, Silver, currencies..... ай ш ги еба в банките, а шефовете на DB им пожелавам да ги обесят на площада и тогава банкерчетата нема се надуват толко и да се изживяват кат Богове некви ..... печалбите за акционерите, а загубите за народа, нема такива повече да мрат да фалират и да скачат от небостъргачите банкерите
Кажи за утре как ще реагира маркета....аз съм къс на ДАХ , ДБ до колко може да падне ....мисля да сложа една малка дълга от 9/сфд/ .... с акции там не ми се купува..
За мен измяната на тая негодница лъсна окончателно. След като напълни Европа с агресори-диваци, сега съдейства за закопаването на една от най-важните европейски финансови институции, което може да доведе до колапс на цялата европейска бамкова система.
Войната на САЩ срещу ЕС е на път да приключи, война, започната поради фактът, че обединена Европа превъзхожда икономически американците. Неслучайно атаката бе основно срещу най-силната държава с водеща икономика в рамките на Съюзът. Задокеанските подлеци използваха проста тактика - дърпане на конците на една продажна марионетка. Меркел затри Германия и цяла Европа - последиците ще ги търпим тепърва.
ае добре бе Импе какво да вземе парите на данъкоплатците и да спаси гадната банка ли тва ли да напрай ?!? Американците след кризата кво напрайха взеха парите на хората (чрез печат) и спасяваха наред, AIG, Citi, JPM, Sachs etc. Да мрат ве ебал съм ги и у банките, да не са спекулирали никой не ги е карал, тея същите капути Дайче Банк манипулираха libor, Gold, Silver, currencies..... ай ш ги еба в банките, а шефовете на DB им пожелавам да ги обесят на площада и тогава банкерчетата нема се надуват толко и да се изживяват кат Богове некви ..... печалбите за акционерите, а загубите за народа, нема такива повече да мрат да фалират и да скачат от небостъргачите банкерите
Като е най-силна,що фалирга най-голямата им бамка ,бе Импов.
Кога го е казала...
От вчера е излязло , немските форуми са пълни с него....
Утре маркета може да падне с близо 2 процента а банките с по 4,5% а дб под 10...
За мен измяната на тая негодница лъсна окончателно. След като напълни Европа с агресори-диваци, сега съдейства за закопаването на една от най-важните европейски финансови институции, което може да доведе до колапс на цялата европейска бамкова система.
Войната на САЩ срещу ЕС е на път да приключи, война, започната поради фактът, че обединена Европа превъзхожда икономически американците. Неслучайно атаката бе основно срещу най-силната държава с водеща икономиката в рамките на Съюзът. Задокеанските подлеци използваха проста тактика - дърпане на конците на една продажна марионетка. Меркел затри Германия и цяла Европа - последиците ще ги търпим тепърва.
Като е най-силна,що фалирга най-голямата им бамка ,бе Импов.
Войната на САЩ срещу ЕС е на път да приключи, война, започната поради фактът, че обединена Европа превъзхожда икономически американците. Неслучайно атаката бе основно срещу най-силната държава с водеща икономика в рамките на Съюзът. Задокеанските подлеци използваха проста тактика - дърпане на конците на една продажна марионетка. Меркел затри Германия и цяла Европа - последиците ще ги търпим тепърва.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дълга съм при Caixabank , с кода от сайта на испанската борса не става ли ако не най добре им пиши .
Ще пиша да дойче бюрсе......
Че испанския ми е на нулево ниво или по точно на музила хром...
Гледам коба ще съкращават 5К ,това ще рефлектира на акцията на по късен етап ,вчера новината не изигра никакво значение....
Няма се учудя ако точно BPI потопи тъка Ибекс по късно се надявам да имам инфо
В момента имам чувството че ДАХ е пред яко потапяне...дано щатите изкарат добри данни днес....като имам къси съм субективен....
Коба се държи , но ДБ е въздух под налягане интересно и Уникредит се държи...за разлика от сантандер .. Парибас е също добре банките са разнопосочни....
Коментар