Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетц има още да пада ама не ще да му се невиди .....
Не искам да ти развалям настроението но играта е в центъра на терена до ноември.....
Обичам я тази игра....да си от двете страни и купува и продава........
Неколко дни преди изборите в ШАШ ше тръгнат яко в едната посока....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетц има още да пада ама не ще да му се невиди .....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСпаси се май... Нека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепшшштттт кръстосал съм пръсти на всички ръце, крака и съм гушнал амулети, че ми писна .....
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеМайкъле май ще излизат късите
Last edited by michaelis12; 11.10.2016, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз не съм кuпувал . Следя я от както вие писахте за нея . Кода на немската борса е GTQ1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи от коя борса е купи...и с какъв код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТая Гамеса нали щеше да става 30 . Гледам се е запътила към 20 .и с какъв код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТая Гамеса нали щеше да става 30 . Гледам се е запътила към 20 .
3О няма ама мисля че 25 ще ги докара а после ще разберемLast edited by lobos; 11.10.2016, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес затворих SNIACE от 19 цента го имах на 0.381 и взех Гамеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениесега здраво кеш в заложени капанипък да видим наистина
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....пък да видим наистина
Коментар
Коментар