IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    пшшштттт кръстосал съм пръсти на всички ръце, крака и съм гушнал амулети, че ми писна .....

Спаси се май... Нека.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
      Майкъле май ще излизат късите
      пшшштттт кръстосал съм пръсти на всички ръце, крака и съм гушнал амулети, че ми писна .....

Last edited by michaelis12; 11.10.2016, 21:33.

Коментар

ше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....
        Майкъле май ще излизат късите

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
          Аз не съм кuпувал . Следя я от както вие писахте за нея . Кода на немската борса е GTQ1
          Мерси ,това ме интересуваше дали я има на хетрата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ти от коя борса е купи... и с какъв код...
            Аз не съм кuпувал . Следя я от както вие писахте за нея . Кода на немската борса е GTQ1

Коментар

Тая Гамеса нали щеше да става 30 . Гледам се е запътила към 20 .
              Ти от коя борса е купи... и с какъв код...

Коментар

Има време до 24 ,ще видим ,ако няма някоя корекция
                3О няма ама мисля че 25 ще ги докара а после ще разберем
                Last edited by lobos; 11.10.2016, 11:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Днес затворих SNIACE от 19 цента го имах на 0.381 и взех Гамеса

Коментар

• Днес затворих SNIACE от 19 цента го имах на 0.381 и взех Гамеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      сега здраво кеш в заложени капани пък да видим наистина
                      то проблема при мене е, че аз съм вече вътре в капана (позиция) и ше треа да стане нешо за да излезна инак злеа раотата .....

Коментар

ше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....
                        сега здраво кеш в заложени капани пък да видим наистина

Коментар

• ше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....

Коментар

Щи излезе DBто не се притесняяй, ше излезе на 9.5 и после мяу догодина на 25 .... Ако па не слезне на 9.5 ше си намериш друга ебаго като с жените кат не е тая то тогава оная, се е жена се е акция ..... са некой са с по-добър performance ама да не сме алчни .....
                            като ще да тества дб отново най-ниското.

Коментар

Щи излезе DBто не се притесняяй, ше излезе на 9.5 и после мяу догодина на 25 .... Ако па не слезне на 9.5 ше си намериш друга ебаго като с жените кат не е тая то тогава оная, се е жена се е акция ..... са некой са с по-добър performance ама да не сме алчни .....

Ще излезе следващия път ама за следващия път ще сложа още по ниско...
                              Така е традицията при падащите акции ...всеки подскок е по малък от предишния а падането по дълбоко....
                              Ето днес не ми излезе и Коба на 5,5.... стигна на 5,53....
                              мисля че това ще е падането ,на тези или сутрешните нива....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Акции не шортя , индекса шортя , но рядко...
                                От първата гръцката криза не съм шортил акции на СФД.......
                                Купил съм 50 фолсвагена и да пада и да се качва повече от 1000 евро няма да загубя или спечеля....за сега съм 500 плюс от 110 и нещо ...чакам да станат 125 или ще ги продам на 115.... там на 110 имам нова поръчка купува и 125 продава
                                Банките имам поръчки на 100 ареалбанк на продава 30 ,3/излезе/ и купува на 100 на 28,5 и чакам ,за сега да излизаат още 30 бройки на 31,5 ..
                                На ДБ имах поръчка на 9,5 за 500 бройки но не излезе .....знаех си е че на 10 требваше ...
                                коба на 6,3 продава на 1000 бр на 5,5 купува за 700 броя....
                                Еон за 500 на 6 ...не е излизнала..
                                Нещо да кажеш....

Коментар

Working...
                                X