Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеМайкъле май ще излизат късите
Last edited by michaelis12; 11.10.2016, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз не съм кuпувал . Следя я от както вие писахте за нея . Кода на немската борса е GTQ1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи от коя борса е купи...и с какъв код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТая Гамеса нали щеше да става 30 . Гледам се е запътила към 20 .и с какъв код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТая Гамеса нали щеше да става 30 . Гледам се е запътила към 20 .
3О няма ама мисля че 25 ще ги докара а после ще разберемLast edited by lobos; 11.10.2016, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес затворих SNIACE от 19 цента го имах на 0.381 и взех Гамеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениесега здраво кеш в заложени капанипък да видим наистина
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеше га видим мене много ме интригува индексите да поспаднат лекичко с "опасения за Тръмп", после да праат квот искат .....пък да видим наистина
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЩи излезе DBто не се притесняяй, ше излезе на 9.5 и после мяу догодина на 25 ....Ако па не слезне на 9.5 ше си намериш друга ебаго като с жените кат не е тая то тогава оная, се е жена се е акция .....
са некой са с по-добър performance ама да не сме алчни .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЩи излезе DBто не се притесняяй, ше излезе на 9.5 и после мяу догодина на 25 ....Ако па не слезне на 9.5 ше си намериш друга ебаго като с жените кат не е тая то тогава оная, се е жена се е акция .....
Ще излезе следващия път ама за следващия път ще сложа още по ниско...
Така е традицията при падащите акции ...всеки подскок е по малък от предишния а падането по дълбоко....
Ето днес не ми излезе и Коба на 5,5....стигна на 5,53....
мисля че това ще е падането ,на тези или сутрешните нива....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкции не шортя , индекса шортя , но рядко...
От първата гръцката криза не съм шортил акции на СФД.......
Купил съм 50 фолсвагена и да пада и да се качва повече от 1000 евро няма да загубя или спечеля....за сега съм 500 плюс от 110 и нещо ...чакам да станат 125 или ще ги продам на 115.... там на 110 имам нова поръчка купува и 125 продава
Банките имам поръчки на 100 ареалбанк на продава 30 ,3/излезе/ и купува на 100 на 28,5 и чакам ,за сега да излизаат още 30 бройки на 31,5 ..
На ДБ имах поръчка на 9,5 за 500 бройки но не излезе .....знаех си е че на 10 требваше ...
коба на 6,3 продава на 1000 бр на 5,5 купува за 700 броя....
Еон за 500 на 6 ...не е излизнала..
Нещо да кажеш....Ако па не слезне на 9.5 ше си намериш друга ебаго като с жените кат не е тая то тогава оная, се е жена се е акция .....
Коментар
Коментар