IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Килъри е линията която се подкрепя от банковите конгломерати и най вече от инвестиционните банки....
    Те ще направят тази услуга да не допуснат другата седмица освен проблемите с ФБР да има и черен петък другата седмица....
    Може би чичковците с дебелите пури пиещи бърбън в швейцарските Алпи да имат съвсем друг план за развитие на задокенската си губерня.
    Кой знае.............. Времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
      не виждам никакво развитие аз поне към момента. сега ще се опитат да се вдигнат малко заради еуфорията с петрола в морето и след 1 месец пак същата уйня ще стане и ще тъпчат на едно място пак доста време
      Какво става са да не сме станали Емирство България кат Кувейт ?!? само дет ората пак нема видиме нищо от квото и да намерат. Те Канадата голема еуфория, че сме подписали CETAта ама същите си ни грабат златото и го носят дома, прибират парсата 2 ма или колкото са там серсеми / мутри за жълти стинки и ние пак лапаме кожения салам.
      Просто психологията на българина е такава, "аз да се опрайм и ебал съм им майката на другите" строги индивидуалисти и разединен народ. В ей тва е целия проблем, ако бяхме единни и да сме винаги в група, квито сме шемети ич немаше да им е лесно на Запада да ни грабят ама ей на съдба да го еба ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        To няма къси като хората, той за опции си мечтае....
        Твойта работа мишок като на кака ти мара...де/кога се сетила да се побара....
        Аз като споменавах че е добре една част да е на бфб (най малко като резерв и хедж) - голям сарказъм едва ли не имаше....
        Емчи шитове- верно шитове - бол, ма си има и една дузинка де не е съвсем.

Сега остана и другата ми мечта да се осъществи - т.е още едно 20-30% + на бфб и после да метнат мечките яко маркета навън - те тогава ще черпим....
        Ххахх еми може жабата да гледа коня как се подковава и тя да дигне крак .... Да попрепишат наще от CBOE, EUREX тва онова ама ние сме вече 6 млн. и се разбегаха хората нема кой да цъка там .... останаха само пенсиите. Иначе не ме занимавай с тея акции на измисленото БФБ да чакам да излезна кат стана набор на дедо ти Бъфет ако преди тва некой мутрофон от Булгаристания не му дотегне да събере кесията и да си бие камшика, а ние мишоците пак да въртим вувузели. Кат оня Лупи с акциите на ЦСКАа пхахах кво стана с тях феновете поне купиха ли си нещо ?!? ..... Е ако имаше опции продаваш си Out of The Money и акцията нека си спи на БФБ, кат изтече опцията си прибираш печалбицата ...

Коментар

Килъри е линията която се подкрепя от банковите конгломерати и най вече от инвестиционните банки....
          Те ще направят тази услуга да не допуснат другата седмица освен проблемите с ФБР да има и черен петък другата седмица....
          Аз искам черен петък точно.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
            Аз съм с къси щатски и европейски.
            За последната седмица набъбнаха.
            Ще ги оставя така, потенциал има.
            Рали според мен няма да има.

Коментар

Аз си го повтарям да си дам сила че съм прав, че имам още доста за излизане дълги ... почвам да чувствам несигурност в бъдещето на маркета....
              Аз съм с къси щатски и европейски.
              За последната седмица набъбнаха.
              Ще ги оставя така, потенциал има.
              Рали според мен няма да има.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                Офффф, все по-малко дни ти остават, да го повтаряш.
                Аз си го повтарям да си дам сила че съм прав, че имам още доста за излизане дълги ... почвам да чувствам несигурност в бъдещето на маркета....

Коментар

Къс ли си на ДАХ ....голема грешка ,мисля че скоро ще има рали за довършване на късите .... Рейнджа е към привършване....
                  Даже тази новина за Хилъри не можа да обърне ДАУ качествено....целта е качване преди изборите...
                  Офффф, все по-малко дни ти остават, да го повтаряш.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Аз като споменавах че е добре една част да е на бфб (най малко като резерв и хедж) - голям сарказъм едва ли не имаше....

Сега остана и другата ми мечта да се осъществи - т.е още едно 20-30% + на бфб и после да метнат мечките яко маркета навън - те тогава ще черпим....
                    Къс ли си на ДАХ ....голема грешка ,мисля че скоро ще има рали за довършване на късите .... Рейнджа е към привършване....
                    Даже тази новина за Хилъри не можа да обърне ДАУ качествено....целта е качване преди изборите...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      ако пуснат опции на индексите на БФБто се мятам там ..... само, че зависи кви цени и дървени квоти ше пуснат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        ако пуснат опции на индексите на БФБто се мятам там ..... само, че зависи кви цени и дървени квоти ше пуснат ...
                        не виждам никакво развитие аз поне към момента. сега ще се опитат да се вдигнат малко заради еуфорията с петрола в морето и след 1 месец пак същата уйня ще стане и ще тъпчат на едно място пак доста време

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          аз затова продадох всичко и напуснах БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            михаелис 12, вече си мисля, че дакса корелува с насдак..
                            не ще да пада пустия хамерикански..
                            sorry ама мойта любов Амстердамата пак ме банна и не моа ти отговора, аз я свалям викам и че е готина тва онова да я взимам тя се дърпа .... но където има огнена любов има и пушек кво да се прай ...
                            Иначе са ше видиме кво ше стане аз ги държим късите с падеж 18 и 30 Ноември и при първия спад ролвам за Януари и Февруари, че ако е Хитлерица (което е почти в кърпа вързано) може да се юрне нагоре и да налапам бахурата за пореден път .... Един спад от 3-4% може да ми реши проблемите за доста време напред ама де да знам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Тука е очевидно, че "проучванията", които ни цитират са манипулирани.

не ми се мисли колко много ще почервенеят индексите ако се окаже че Тръмп е новия президент на САЩ....ще видим доста апетитни цени за вход въпреки че не се знае това нанодолее колко може да продължи при така стеклите се обстоятелства
                              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                                то да не стане и тук като с Брексита уж всичко беше ясно а при излизане на официалните резултати се получи така
                                Тука е очевидно, че "проучванията", които ни цитират са манипулирани.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X