IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
    Я не рязбирам като чета че разни инсайдъри яко шортят далу и насдака и разпродават каквото имат и псевдо инвеститорите като гледат къде отиде в небесата и ужким са хора дето са учили и чели защо продължават да пазаруват по върховете ? На какво се надяват?че трамплина като построи стената и като изгони чуждестранните умове на компанийте и саш ще цъфнат и вържат?и какво общо има адидасот състава на дакс със строежа на стената или баер или алианц или доиче банк или останалите та се помпат и те?и това че тръмплина иска да сложи мита за вносните включително и от дакс компаниите ?че и дакса се юрнал са катери?неква луда работа ми се види всичкото
    караш ли още такси че ми трябва един превоз . и кажи нещо за дакса как го виждаш

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Правилно ,по темата-пълня гапа до 11 800,и не знам дали ще го издържа да го напълня
      Гапа на 11 800 запълнен,парсата събрана,благодаря за вниманието.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• сега си взех и 1000 banca Intesa на 2.142
        бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Така де , така ,но в момента я използват да свалят ДАХ , но не става .....
          Дали ще удари 12К.... това е въпроса...
          много ясно че ще ги мине 12К. четох едни анализи от есента, че независимо от изборите в уса дакс го виждат до към 12.8 - 13К и откъм кю2-средата на 2018 по-сериозната корекция... но дали именно така ще се развие..... ху ноус

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

коба винаги е била(и ще бъде) една от НАЙ-ликвидните. много маймуни са на клона там и страха е голям, като я почнат шортаджиите.
            всичко дето е лели,чичковци, баби и дедовци подскачат здраво, като стане нещо около коба.... и като не ясно какво, спускат я.
            същото се случва и в обратна посока
            Така де , така ,но в момента я използват да свалят ДАХ , но не става .....
            Дали ще удари 12К.... това е въпроса...

Коментар

Аз влезнах на Коба от 5 дни и я скъсват от къси и още не могат да я пречупят...
              Толкова оборот не бях виждал през този летаргичен маркет ....
              мислеха че там ще е слабото място тази зима но не е маИ....
              коба винаги е била(и ще бъде) една от НАЙ-ликвидните. много маймуни са на клона там и страха е голям, като я почнат шортаджиите.
              всичко дето е лели,чичковци, баби и дедовци подскачат здраво, като стане нещо около коба.... и като не ясно какво, спускат я.
              същото се случва и в обратна посока

Коментар

• Я не рязбирам като чета че разни инсайдъри яко шортят далу и насдака и разпродават каквото имат и псевдо инвеститорите като гледат къде отиде в небесата и ужким са хора дето са учили и чели защо продължават да пазаруват по върховете ? На какво се надяват?че трамплина като построи стената и като изгони чуждестранните умове на компанийте и саш ще цъфнат и вържат?и какво общо има адидасот състава на дакс със строежа на стената или баер или алианц или доиче банк или останалите та се помпат и те?и това че тръмплина иска да сложи мита за вносните включително и от дакс компаниите ?че и дакса се юрнал са катери?неква луда работа ми се види всичкото
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

ами тогава ще ставаме много дългосрочни .А тези дни излизат отчетите и се надявам да са добри
                  Аз влезнах на Коба от 5 дни и я скъсват от къси и още не могат да я пречупят...
                  Толкова оборот не бях виждал през този летаргичен маркет ....
                  мислеха че там ще е слабото място тази зима но не е маИ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                    Значи ше падне
                    ами тогава ще ставаме много дългосрочни .А тези дни излизат отчетите и се надявам да са добри
                    бавно и тихо нагоре

Коментар

• Значи ше падне
                      Вся Власть Советам

Коментар

• купих 50 AstraZeneca на 55,30 да видим къде ще отиде
                        бавно и тихо нагоре

Коментар

• Под Силните Ръце тези имам предеид
                          http://www.bolsamania.com/noticias/b...--2523201.html
                          Last edited by lobos; 13.02.2017, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Понякога се учудвам колко точно техническия анализ може да "уцели" дадена цена ... и въпреки това ми се струва, че е на база феномена сбъднато пророчество .... В реалната търговия ползвам само два индикатора - двойно и многогодишно дъно, предимно на дневна графика ....
                            Гледайки Banco Popular не мога да разбера какво не е наред ... например :
                            - на голямата картина виждам една черна пързалка като стената в Пампорово ...
                            https://www.investing.com/equities/bk-popular-chart
                            - отписават яко лоши средити а казват , че са ок и нямат нужда от увеличение на капитала и покривали всички изисвания ... а цената продължава по пързалката
                            - преди няколко години цената е била 40-50 пъти по-висока .... не виждам сериозни сплитове и не разбирам как успя да падне толкова
                            - май са раздавали и дивиденти ( под формата на акции ? ) ... какво нахалство
                            - търгува се на доста по-ниски коеф. дори спрямо RBS, която години наред се крепи единствено на кралския жезъл - само защото е Royal Bank ....
                            На пръв прочит я виждам доста подценена, но пазара я вижда направо фалирала .... Очевидно някой е в грешка
                            Щом си влязъл в играта трябва да си наясно ....надявам се

п.с. Как ще коментираш тази промяна на тримесечна база ?
                            Minority Interest 11.99 16.08 15.96 16.18
                            Здравей за Minority Interest няма какво да кажа защото просто не ги разбирам тези неща ,относно как и защо съм влязъл в банката ,влизам краткосрочно просто следя новините около нея и съм решил ,че на това ниво мога да вляза с цел 0,888 и евентуално 0,900 ,но тази седмица едва ли ще има пробив 0870 е силна съпротива ,евентуално другата седмица след 20 ти когато стъпи новият директор на банката Emilio Saracho.
                            Банката има проблеми и затова е на тези нива ,ако следиш добре испанският пазар може да видиш как е манипулиран и как се ръководи от Силните Ръце ,докато не видят конкретни резултати едва ли .ще иди над 1,05-1,10 .
                            Аз не претендирам с кой знае какви познания към фундамент ,макар че в момента едва ли имат голямо значение и затова си търгувам, там където ми е най добре при по малко ликвидните където графики едва ли имат голямо значение
                            Така ми показва моята графика
                            http://subefotos.com/ver/?df4cb8a130...6o.png#codigos
                            Всеки си следи и чете от това което иска ,важното доходността да е положителна за сега не се оплаквам .
                            Last edited by lobos; 12.02.2017, 19:26.

Коментар

Гледах тези дни едно предаване с Милен Велчев....бивш финансов министър на Царя и менинджър на руската външнотърговска банка...
                              Разбрах че ЕС е пред разпад като Испания ,Португалия и Гърция са периферията и от италианските банки следва средващата финансова криза и разпад на ЕС...„
                              някакъв коментар...
                              Вчера пуснах някакъв чарт на Коба но ми изчезна поста ....?
                              https://www.godmode-trader.de/analys...reicht,5142375
                              Мда, играта тази година ще е двойно или нищо .... не е препоръчително за тези със слаби нерви ...
                              Някои могат да залагат и за разпад на САЩ ама аз нямам нерви да ги чакам толкоз ...
                              Немските банки съм ги играл само краткосрочно .... навремето Равния се беше произнесъл кофти за тях и ме е обременил психически ...
                              Ей загуби се тоя чиляк ...
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Понякога се учудвам колко точно техническия анализ може да "уцели" дадена цена ... и въпреки това ми се струва, че е на база феномена сбъднато пророчество .... В реалната търговия ползвам само два индикатора - двойно и многогодишно дъно, предимно на дневна графика ....
                                Гледайки Banco Popular не мога да разбера какво не е наред ... например :
                                - на голямата картина виждам една черна пързалка като стената в Пампорово ...
                                https://www.investing.com/equities/bk-popular-chart
                                - отписават яко лоши средити а казват , че са ок и нямат нужда от увеличение на капитала и покривали всички изисвания ... а цената продължава по пързалката
                                - преди няколко години цената е била 40-50 пъти по-висока .... не виждам сериозни сплитове и не разбирам как успя да падне толкова
                                - май са раздавали и дивиденти ( под формата на акции ? ) ... какво нахалство
                                - търгува се на доста по-ниски коеф. дори спрямо RBS, която години наред се крепи единствено на кралския жезъл - само защото е Royal Bank ....
                                На пръв прочит я виждам доста подценена, но пазара я вижда направо фалирала .... Очевидно някой е в грешка
                                Щом си влязъл в играта трябва да си наясно ....надявам се
                                Гледах тези дни едно предаване с Милен Велчев....бивш финансов министър на Царя и менинджър на руската външнотърговска банка...
                                Разбрах че ЕС е пред разпад като Испания ,Португалия и Гърция са периферията и от италианските банки следва средващата финансова криза и разпад на ЕС...„
                                някакъв коментар...
                                Вчера пуснах някакъв чарт на Коба но ми изчезна поста ....?
                                https://www.godmode-trader.de/analys...reicht,5142375

Last edited by Монти; 12.02.2017, 15:19.

Коментар

Working...
                                X