IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пъкнал отчетът на господин адмиралът - доста добър е, ако не броим оная законодателна промяна, дето чеше компанията. Клиентите и продажбите растат, особено тия извън островът. Аферим. Дебеличкият дивидент ще бъде запазен - 114.4 пенса на акция.

https://admiralgroup.co.uk/sites/def...lts-slides.pdf
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Нещо почват да ни шамарят един вид... ама какви са тия скоци? Защо електрическата компания на Франция се срина с над 14%... а Адидас скочи с около 7.7%, хммм... за мен тия обущари са безобразно надценена компания.
      ми каквото си посял, това ще жънеш. чети новини и анализи!

Коментар

• Нещо почват да ни шамарят един вид... ама какви са тия скоци? Защо електрическата компания на Франция се срина с над 14%... а Адидас скочи с около 7.7%, хммм... за мен тия обущари са безобразно надценена компания.

Коментар

• днес приятен ден на дакса.... нищо че навън отново пикливо и студ около паркета

Коментар

България няма нужда от ЕС - той ни нанесе ного повече щети, отколкото са ползите от него. Около 1358 години сме живели без ЕС, проклет да е.

За другото си прав.
            Да ЕС е Франкещайн,НО
            Фондовете са много сладки Още две години дано ги има, но както гледам няма.

Между другото Перестройката започва по времето на Андропов, а реалната и реализация по времето на Горби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              ЕС вече не съществува. Той е като съветския съюз от времето на Горбачов. ПЕРЕСТРОЙКА. и след това официален разпад. Там го решиха генералите от ГРУ, които искаха да седнат на една маса със Западните елити. Тук го решават шепа задкулисни мегаиграчи, които са идеолозите на ЕС. Тези които го създадоха в момента го разтурват.
              ДБ е немска само в частта с абриветурата на името. И нейната роля е съвсем друга.
              България се нуждае от ЕС но в този му вид. За тази държава съюза е опора без която трудно би съществувал.
              България няма нужда от ЕС - той ни нанесе ного повече щети, отколкото са ползите от него. Около 1358 години сме живели без ЕС, проклет да е.

За другото си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Увеличението е гарантирано от доста банки , 19 цента бонус....
                Купувайте има за всички.

Коментар

то цъфтенето и връзването е ясно....
                  Проблема че ЕС не може да си го позволи в този момент пред изборите във Франция и Германия ....
                  ....
                  ЕС вече не съществува. Той е като съветския съюз от времето на Горбачов. ПЕРЕСТРОЙКА. и след това официален разпад. Там го решиха генералите от ГРУ, които искаха да седнат на една маса със Западните елити. Тук го решават шепа задкулисни мегаиграчи, които са идеолозите на ЕС. Тези които го създадоха в момента го разтурват.
                  ДБ е немска само в частта с абриветурата на името. И нейната роля е съвсем друга.
                  България се нуждае от ЕС но в този му вид. За тази държава съюза е опора без която трудно би съществувал.
                  Last edited by Muller; 07.03.2017, 13:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Гледам SAP, Henkel, Kuka, Fresenius. Нищо не ми изглежда евтино.
                    от Кука много не очаквай, откакто е китайска,
                    САП беше евтина миналото лято.
                    като цяло си прав за повечето традиционни, че са скъповати. но колко перли има които ако открие човек навреме, може и да се позлати за броени месеци.

Коментар

Гледал съм три от четирите. Скъпи са, кожите им гъбави. Бих си допълнил само Daimler към моите немски - ама на около 53-57 кинта, айде - и на 58 може - не на 70.

Коментар

Е, колкото щатските: не, но побалонираха немалко. Не следя всички пазари в Европа, но във Франция и Германия не виждам какво бих си взел... и то (като дивидентаджия) щом ме чешат с 26% в Германия и 30% във Франция данък дивидент.
                        Британия само става - защото не те чешат. А има и друг така да се каже: детайл - който прави допълнителна сгода - там повечето компании снасят на тримесечие, тоест дори да играеш основно спекулативно - държиш ли компаниите по около например 5-6 месеца, имаш възможност да позабърсваш по някое дивидентченце.

Коментар

катарците са дали знак за съгласие ,китайците мислят , германците ще участват , значи 50/50 че ще е успешно...
                          Въпроса на колко ще се предлагат новите акции....?
                          А, ясно, ще пускат нови акции и ще разводняват старите акционери. Може би е по-добре да се участва във взимането на новите акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Deutsche Bank потвърждава увеличение на капитала

http://www.bolsamania.com/noticias/e...--2558323.html
                            Да ли няма да е сигнал за една корекция
                            Увеличението е гарантирано от доста банки , 19 цента бонус....

Коментар

Кои са въпросите за Дойче?
                              катарците са дали знак за съгласие ,китайците мислят , германците ще участват , значи 50/50 че ще е успешно...
                              Въпроса на колко ще се предлагат новите акции....?

Коментар

• Deutsche Bank потвърждава увеличение на капитала

http://www.bolsamania.com/noticias/e...--2558323.html
                                Да ли няма да е сигнал за една корекция
                                Last edited by lobos; 05.03.2017, 20:23.

Коментар

Working...
                                X