IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Днес много тъмно червен ден за мен ABG.P -44%44
    Да не кажете че само се хваля ето има и кошмарни дни ,поздрави на всички и наздраве
    Утре е нов ден нови възможности
    Е трябва да има баланс а при мен от две седмици този е първия който са се качили акциите ми над 2%....

какво е това минус 44,4 ....

Коментар

• Днес много тъмно червен ден за мен ABG.P -44%44
      Да не кажете че само се хваля ето има и кошмарни дни ,поздрави на всички и наздраве
      Утре е нов ден нови възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от kosiosl Разгледай мнение
        Ex-date на Дайлер е точно днес. А изплащането трябва да е до три работни дни след общото им събрание, което беше на 29.03.
        Хъх - вярно: така пише и в сайтът. Аз съм се подвел.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ex-date на Дайлер е точно днес. А изплащането трябва да е до три работни дни след общото им събрание, което беше на 29.03.
          Beware the bearers of false gifts and their broken promises.

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение

Вчера излатиха дивидентите и днес разпродават. Може би затова
            Моят дивидентец още не е пъкнал. Чакам го около утре сутрин.

Датата на изплащане на дивидентец е без значение - а ексдивидентната дата, която мина отдавна.

Коментар

• Аз съм склонен да вярвам до някъде. Планът (мисля че 2020 беше) трябва да започне/започна да дава резултати и да върне акцията на нивата от преди. При всички случаи до края на годината ми се вижда реалистично едни 11 евро за бройка.

Коментар

Монти, Ареал и ДБ не ги следя, но за Коба имаше нещо вчера. Стигна до 9.08 и после се срина. Иначе инфо за Коба, че е 4-та по големина в Германия. И дадоха снощи рейтинг А на ДБ и Коба
                Да , така беше....
                но аз прехвърлих акциите на Коба в ареалбанк ,не им вярвам на този отчет на Коба...?

Коментар

• Монти, Ареал и ДБ не ги следя, но за Коба имаше нещо вчера. Стигна до 9.08 и после се срина. Иначе инфо за Коба, че е 4-та по големина в Германия. И дадоха снощи рейтинг А на ДБ и Коба

Коментар

А защо Ареалбанк отвори с над 2% а другите банки са на минус....?
                    Да не отварям немските форуми....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Защо така Daimler се изтърси с над 4% - някой знае ли?

Коментар

• Защо така Daimler се изтърси с над 4% - някой знае ли?

Коментар

• сова отново на ключовото и притисната, ако не счупи 8,63 трайно, обратно надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Коментирахме го това в темата за портфейлите. Не можахме да го избистрим. На всички ни пише това. Явно трябва да се купи от Лондон, ама там АДР-а се търгува в долареси и комисионната е по-дебела. В Германия не ще. Импето пазарува от другаде.
                            Аз точно във Франкфурт си пазарувам Кофтито е, че на АДР-ченцата им дерат американски данък дивидент.

Коментар

• Днес доволно от ABG.P в петък ги изтървах ама днес ги затворих с над 3 цента на акция ,после малко и от AMP хванах и тъка днес доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
                                поздрави на всички,
                                Имам едно питане,с кои ticker купувате Gazprom в евро- Gaz IBIS ми дава грешка в IB, само дава опция затвори позиция.
                                Благодаря.
                                Коментирахме го това в темата за портфейлите. Не можахме да го избистрим. На всички ни пише това. Явно трябва да се купи от Лондон, ама там АДР-а се търгува в долареси и комисионната е по-дебела. В Германия не ще. Импето пазарува от другаде.

Коментар

Working...
                                X