If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо по-конкретно ...
Щото аз ще го кажа за всеки индекс по тая земя и ще съм прав...
Възможен сериозен спад или дори срив на определена компания в индекса.
Но дано подобно нещо не се случи.
Британия е новата сила на старият континент, а за Германия предстоят трудните времена.
CNN Money's Fear & Greed Index (30. März 2017): Bei 43 (Vortag 34) Punkten, Modus "Fear".
(Skala von 0 - 100, bei "Extreme Greed" vorsichtig mit Longs werden, bei "Extreme Fear" vorsichtig mit Shorts werden, Kontraindikator)
далеч съм от мисълта, че ТА се случва 1:1, както е представен. учудваща е арогантността и себеизявата ви. ако сте милионер или милардер от подобни разбирания и сметки "на ръка", очевадно си разнообразявате времето тук нищо лично.
великана на мисълта по шортванията с многото лица от приказките, които гледа, сниши величаенето си по темите, откакто се пропаднаха кълненетата за шорт-рулетката
според вълните на тоя Елиът сега върви движението от миналата година и е във вълна 3 (най-дългата вълна) слиза за вълна 4 и после последно 5, и тази 5 е също и последна V от 2009та, същото съвпада с циклите на Хърст където тоя беше постнал графиката 2017/2018 най-късно в началото приключва филма продължавайте да сте лонг и аз нищо лично, но като послезне едно хубаво пак ше си "разнообразяваме времето тук" .....
P.S. Анализа не е мой, а на други хора и то не на един или двама - между другото аз продължавам да съм шорт за вълна 4 нищо, че съм в грешка мене не ми пречи ...
DAXa на осморка S&P на 1600 на съпорта там от миналите върхари - културна работа ше стане нема се плашите
До края на годината акциите клас Аи Б ще се обединят ,даже четох интервю с един от директорите от страна на Сантандер къде каза ,че може това да стане на следващата среща на кредиторите .Тук мисля ,че е обяснено най добре http://economia.elpais.com/economia/...35_958576.html
според тея дет зяпат циклите с тоя софтуер (то може и на ръка да си ги сметнеш) има резон в графиката на тоя дет я е постнал само незнам дали ше се изпълни точно по този начин, но доста ше поразтовари в най-скоро време не само DAX ами всичкитте ....
и от там съм аз, златото фюу ...
далеч съм от мисълта, че ТА се случва 1:1, както е представен. учудваща е арогантността и себеизявата ви. ако сте милионер или милардер от подобни разбирания и сметки "на ръка", очевадно си разнообразявате времето тук нищо лично.
великана на мисълта по шортванията с многото лица от приказките, които гледа, сниши величаенето си по темите, откакто се пропаднаха кълненетата за шорт-рулетката
според тея дет зяпат циклите с тоя софтуер (то може и на ръка да си ги сметнеш) има резон в графиката на тоя дет я е постнал само незнам дали ше се изпълни точно по този начин, но доста ше поразтовари в най-скоро време не само DAX ами всичкитте ....
и от там съм аз, златото фюу ...
2032 сме на 15 000 а сега не се препоръчват дълги от тук и ще пада доста според писаното до към 7000 ще ходи
ше падне много ясно ше спре летежа дет беха свикнали еднопосочно само, па те нека си четат отчети и незнам си ко ..... и после кат се засветка и ше има пак малей отиваме на 4000 3000 1000 .... край света свършва
Коментар