IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Искам сега тук ат дис моумънт всички кралици да се нагувинчят с даксаджииски акции.хяхяххяьхьхьх
    в момента в немските форуми го обявяват за беъртрап спада от последните 2 часа и "нагувинчат" яко
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Искам сега тук ат дис моумънт всички кралици да се нагувинчят с даксаджииски акции.хяхяххяьхьхьх
      Добре купувам 1000 контракта дакси с цел 20 000
      Вся Власть Советам

Коментар

• Искам сега тук ат дис моумънт всички кралици да се нагувинчят с даксаджииски акции.хяхяххяьхьхьх

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Нещо по-конкретно ...
          Щото аз ще го кажа за всеки индекс по тая земя и ще съм прав...
          Възможен сериозен спад или дори срив на определена компания в индекса.
          Но дано подобно нещо не се случи.
          Британия е новата сила на старият континент, а за Германия предстоят трудните времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Доста интересен месец се очертава за някой компании в дакса.
            Нещо по-конкретно ...
            Щото аз ще го кажа за всеки индекс по тая земя и ще съм прав...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Ти от 11000 все тръбиш късо та късо
              Този месец, като нищо ще удари джакпота с подобна стратегия.

Коментар

Голяяяяя мъка за едно келяво двойно влъхче бе евреи.какво ще ви направя тази година евреи бедна ви е фантастиката .мухаххахаааа
                Ти от 11000 все тръбиш късо та късо
                Вся Власть Советам

Коментар

• Доста интересен месец се очертава за някой компании в дакса.

Коментар

• CNN Money's Fear & Greed Index (30. März 2017): Bei 43 (Vortag 34) Punkten, Modus "Fear".
                    (Skala von 0 - 100, bei "Extreme Greed" vorsichtig mit Longs werden, bei "Extreme Fear" vorsichtig mit Shorts werden, Kontraindikator)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

далеч съм от мисълта, че ТА се случва 1:1, както е представен. учудваща е арогантността и себеизявата ви. ако сте милионер или милардер от подобни разбирания и сметки "на ръка", очевадно си разнообразявате времето тук нищо лично.
                      великана на мисълта по шортванията с многото лица от приказките, които гледа, сниши величаенето си по темите, откакто се пропаднаха кълненетата за шорт-рулетката
                      според вълните на тоя Елиът сега върви движението от миналата година и е във вълна 3 (най-дългата вълна) слиза за вълна 4 и после последно 5, и тази 5 е също и последна V от 2009та, същото съвпада с циклите на Хърст където тоя беше постнал графиката 2017/2018 най-късно в началото приключва филма продължавайте да сте лонг и аз нищо лично, но като послезне едно хубаво пак ше си "разнообразяваме времето тук" .....

P.S. Анализа не е мой, а на други хора и то не на един или двама - между другото аз продължавам да съм шорт за вълна 4 нищо, че съм в грешка мене не ми пречи ...

DAXa на осморка S&P на 1600 на съпорта там от миналите върхари - културна работа ше стане нема се плашите
                      Last edited by michaelis12; 03.04.2017, 10:33.

Коментар

• Голяяяяя мъка за едно келяво двойно влъхче бе евреи.какво ще ви направя тази година евреи бедна ви е фантастиката .мухаххахаааа

Коментар

тия сега като нищо на евро до края на годината
                          До края на годината акциите клас Аи Б ще се обединят ,даже четох интервю с един от директорите от страна на Сантандер къде каза ,че може това да стане на следващата среща на кредиторите .Тук мисля ,че е обяснено най добре
                          http://economia.elpais.com/economia/...35_958576.html

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

според тея дет зяпат циклите с тоя софтуер (то може и на ръка да си ги сметнеш) има резон в графиката на тоя дет я е постнал само незнам дали ше се изпълни точно по този начин, но доста ше поразтовари в най-скоро време не само DAX ами всичкитте ....
                            и от там съм аз, златото фюу ...
                            далеч съм от мисълта, че ТА се случва 1:1, както е представен. учудваща е арогантността и себеизявата ви. ако сте милионер или милардер от подобни разбирания и сметки "на ръка", очевадно си разнообразявате времето тук нищо лично.
                            великана на мисълта по шортванията с многото лица от приказките, които гледа, сниши величаенето си по темите, откакто се пропаднаха кълненетата за шорт-рулетката

Коментар

ето и друг прочит на ситуацията към момента с ДАХ

според тея дет зяпат циклите с тоя софтуер (то може и на ръка да си ги сметнеш) има резон в графиката на тоя дет я е постнал само незнам дали ше се изпълни точно по този начин, но доста ше поразтовари в най-скоро време не само DAX ами всичкитте ....
                              и от там съм аз, златото фюу ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

2032 сме на 15 000 а сега не се препоръчват дълги от тук и ще пада доста според писаното до към 7000 ще ходи
                                ше падне много ясно ше спре летежа дет беха свикнали еднопосочно само, па те нека си четат отчети и незнам си ко ..... и после кат се засветка и ше има пак малей отиваме на 4000 3000 1000 .... край света свършва
                                Last edited by michaelis12; 31.03.2017, 23:01.

Коментар

Working...
                                X