IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Гледам на 66 цента е затворила , как е тръгнала на 60 може да стигне.....?
    На Рисуването също не е добре...?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      ко стааааа евреи пак ли лапате . хяхяхяахяхяхяхях
      На теб евреите трябва паметник да ти направят от както те помня все ти взимат парите

Коментар

• ко стааааа евреи пак ли лапате . хяхяхяахяхяхяхях

празнувате ханука А?
        Last edited by the architect; 11.04.2017, 19:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Знам ,обажда се само когато е познал на тотото...
          Пусни тази популар, като дневна търговия ,че на ДАХ не я намерих....
          http://subefotos.com/ver/?8321ff6eb1...do.png#codigos
          Тук докато няма ясни дати и цифри ,изобщо не мисля да влизам ,ще следя късите мисля че вчера отвориха нови
          Last edited by lobos; 11.04.2017, 19:18.

Коментар

https://m.investing.com/equities/bk-popular
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Този знае само да отваря Демо питай го от нова година до сега колко нови е отворил

Коментар

ДАХ - 12139 .., ....
                50 броя на Ареалбанк на 34.15 с цел 39...
                100 бр ДБ- с цел 17 евро...
                Случайно да знаеш че дните преди , Велик ден борсите почти не затварят на червено ...
                Утре ще го тестваме това виждане....
                Този знае само да отваря Демо питай го от нова година до сега колко нови е отворил

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  опааааааа ето го и обещаното днес 12100
                  ДАХ - 12139 .., ....
                  50 броя на Ареалбанк на 34.15 с цел 39...
                  100 бр ДБ- с цел 17 евро...
                  Случайно да знаеш че дните преди , Велик ден борсите почти не затварят на червено ...
                  Утре ще го тестваме това виждане....

Коментар

• опааааааа ето го и обещаното днес 12100

Коментар

• ко стааааааааа евреи. ново дъно на ДАКС . Монтьо къде ще празнуваш в израел да ти дойда на гости

Такааааааа . що им трябваше на евреите да се пънат на тоя ДАКС . най накрая аз обирам залозите от масата . аз съм отца и сина и светия го духа . хяхяхяхях

обаче еврейчетата сутринта как бърлже бърже пълнят гапа инак като е надолу се праят на еврейчета .
                      Last edited by the architect; 11.04.2017, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Докато се триумя и то взе, че ми изпълнило ордера 0.696 .... Вече съм в кюпа с тарикатите от Blackrock
                        Сега слушах пресконференция дадена от Сарачо с две думи каза ,че няма да има никакви различия в акционерите било малки и големи ,с което до някъде успокои миноритарите ,че няма да стане като Абенгоа каза ,че се продават активи за да не иде банката където никой не иска ,увеличение ,ще има но не се знае кога и с колко последния му думи бяха ,че не може да спре слуховете
                        http://www.bolsamania.com/noticias/i...--2616970.html
                        Ще разпродават активи и тогава ,ще решат кога и с колко ще е увеличението
                        Last edited by lobos; 11.04.2017, 15:54.

Коментар

Тук най добре е описано
                          http://www.elconfidencial.com/amp/em...recio_1365039/
                          Докато се триумя и то взе, че ми изпълнило ордера 0.696 .... Вече съм в кюпа с тарикатите от Blackrock
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Тук най добре е описано
                            http://www.elconfidencial.com/amp/em...recio_1365039/

Коментар

• бутай бутай надоле професионалисти . днес искам да видя 12100. там евреите са сложили синя линиика и обем . там ще изтрепя доста стопове на малки еврейски трейдърчета . хяхяхяхяхяхя
                              а после след курекцията още и още надолу - ето пхенян скоро ще започне война с американчетата , бабата ще продава облизвации . какви купувания кви дивидентски принцеси са ви в главата . всичко ще пада . яяяяяяяяяяяяяххяхяхяхяхяя

Коментар

Аз затова мисля да спра да спамя и да пиша тук да не подведа някой
                                Поне ни откри да гледаме испанския пазар...
                                Никога не съм го следил ,посланика и рахой медал трябва да ти дадат...
                                Това е шега...
                                Ние сме от 17 г на борсата не влизаме лесно в шитове...
                                През 2007 можеше ,но не и сега , Сега само в краен случай заглеждаме шитове и ако влеземе , както казва майка ми шит Ама от соИ......

Коментар

Working...
                                X