IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

И голдман и морганите и банк ъф америка имат приличен отчет...
    Но индексите продължават да падат...
    Банките не са се сурнали по склона , но вече имам едно наум.....
    Това още миналата седмица се разбра за добрите отчети ,според мен вече си е време и за корекция от друга страна Турция ,КНДР ,дет се вика водата ми говори

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

И голдман и морганите и банк ъф америка имат приличен отчет...
      Но индексите продължават да падат...
      Банките не са се сурнали по склона , но вече имам едно наум.....

Коментар

• Пробвах да си позакупя още мънинко от ВР и Газпром - на 5.38 и 3.98, ама не ми дадоха...

Плезльо - дано корекцийка да има особено в Америка, че съм ного навит на J&J и на Pfizer, ама на тия цени са ми несгодни.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• втора синя на майкъла на 11978 чукната . ай наздравичка Майкъле за твое здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Днес още един дънен трофей, който дебна от месеци -Teva ... Време е да обръща посоката ...
            Мен пазарите хич не ми харесват на корекция ще вървят ми се струва ,да но изкарат до края на месеца но едва ли

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Влезнах отново в OHL с 30 цента по евтино от четвъртък
              Днес още един дънен трофей, който дебна от месеци -Teva ... Време е да обръща посоката ...

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Влезнах отново в OHL с 30 цента по евтино от четвъртък

Коментар

• фв на трейдгейт действа 136

Коментар

• sax / wdi / sen

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Утре банковите акции на ЕС могат да скочат ...
                      Така че тези къси могат да изгърмят.....

Коментар

• Изкушавам се да си допълня още малко ВР. Подложени на двоен удар днес - спад на слузта и новина за предсрочни избори в Британия.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          не знам дали усещате, но това напрежение повсеместно в политика и гео-политика ми говори само за едно .. да се снишим предкризисно
                          на мен войан ми се чини.. но тя е част това което казваш.
                          играят си хората на полтика. почти като тиквата ето обновено инфо от изявлението:

Die Wahl soll am 8. Juni stattfinden, teilte May in einer kurzfristig angesetzten Ansprache am Dienstag in London mit. Sie begründete den Schritt damit, das Parlament sei sich uneinig über den geplanten EU-Austritt ihres Landes. "Vom Brexit gibt es kein Zurück", sagte May.

Die konservative Politikerin hatte Neuwahlen bislang ausdrücklich ausgeschlossen. Sie musste sich aber immer wieder gegen Vorwürfe erwehren, sie habe kein Mandat. May war im Juli 2016 von ihrer Partei ins Amt gewählt worden, nachdem ihr Vorgänger David Cameron nach dem Brexit-Votum am 23. Juni zurückgetreten war. Erst Ende März hatte May die Austrittserklärung ihres Landes aus der EU verkündet.

Regulär sollte erst wieder im Jahr 2020 gewählt werden. Jüngste Umfragen deuten darauf hin, dass Mays Konservative einen erheblichen Vorsprung vor der oppositionellen Labour-Partei hat und ihre Regierungsmehrheit erheblich ausbauen könnte.
                          /cmy/DP/mis

LONDON (dpa-AFX)

Коментар

• не знам дали усещате, но това напрежение повсеместно в политика и гео-политика ми говори само за едно .. да се снишим предкризисно
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              картофът е горещ

дали пък не е някаква хитрина и разтакаване на преговорите....амии аз като съм в оставка нямам позиции да преговарям за такива важни неща и тн...
                              на кой му пука, германците и брюксел им готвеха и без това секира. диригентите са други. ние сме само дребни наблюдатели.

да му мисли името, какво ще прави с даймлера, че силно го почнаха да го недолюбват

Коментар

• картофът е горещ

дали пък не е някаква хитрина и разтакаване на преговорите....амии аз като съм в оставка нямам позиции да преговарям за такива важни неща и тн...
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X