IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Стандард енд Пуърс вдига рейтинга на Atlantica Добив и възлиза на BB + / BB-

Leer más: http://www.noticiasdeaita.es/news/standard-and-poors-sube-el-rating-de-atlantica-yield-y-lo-situa-en-bb-bb/
    Утре им излиза и на тях отчета по спомен
    С превод от махалата
    "В допълнение, агенцията на САЩ оценява много положително на финансовото състояние на Atlantica премахване на повечето от напречното Abengoa при финансиране на неговите активи (Освобождаване) гаранции, премахване на рисковете, свързани с основния му акционер и укрепва автономията"
    Как ли ще го изтълкува пазара ... Гледах, че ABG и Atlantica не винаги се движат в една посока ...
    А пък тия ABG.B въобще не ги намерих на на платформата (IB)...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Стандард енд Пуърс вдига рейтинга на Atlantica Добив и възлиза на BB + / BB-

Leer más: http://www.noticiasdeaita.es/news/standard-and-poors-sube-el-rating-de-atlantica-yield-y-lo-situa-en-bb-bb/
      Утре им излиза и на тях отчета по спомен
      Last edited by lobos; 14.05.2017, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Майкъле, популизма хич не го е измислил Сорос, има го от хиляди години. Това е когато някой сводник ти поиска 5 лева срещу обещанието да правиш любов с най-красивата, а на другия ден ти обясни, че не е станало защото тя не е искала.
        На този Газпром, между другото, въобще не му е проблема дивидента, кросовете на валутите или цената на газта.
        Вижте, колко народ работи там бре. Той плаща заплати на половин милион души, а може да се справи с една пета от тези хора. Каква работа работят горницата не знам, може да дублират нещо, може да играят ламбада.
        Вярно, че точно по тази причина има голям потенциал, може да струва 7-8 пъти повече, обаче не се вижда и най-ранен признак на някой да му пука за това.
        нье нье нье, точно сега в този момент на създадената изкуствено геополитическа обстановка за натрисане на цигани отвън със цигански ценности заради създаването на Европейски Съединени Щати се отиват да изтрият идентичността на всеки европейски индивид, който е пратиот и не желае мюсюлмански и педалски ценности като го обвиняват в популизъм. Аре моля ти се и Орбан беше егати "диктатора и популиста" ама после всички "демократи" си затвориха границите и ревнаха за разпределяне на "квалифицираните" цигански кадри. Е Швеция се видеха у чудо. В Европа само Сороспиите папагалстват за популизъм и мултикултурализъм, а то Европейския континент е стълкновение от толкова много държави и толкова много различни езици, аз от тва по мултикулти не съм видял никъде и сега още цигани с мюсюлмански религии които не съответстват на нито една от европейските страни, ее майка му дееба ....
        Швеция, Германия, Дания, Австрия, Испания, Холандия, България и т.н. всеки си има своя уникална история, език и култура всеки един трябва да си има собствените ценности, а не педалите и циганите. Сега като се разходиш в Копенхаген, Стокхолм, Париж, Берлин и София гледаш циганска сган която не съответсва на ценностите на дадена държава плюс замърсява с циганията си навсякъде (говоря за хигиената). Аз да попитам ако тва е демокрацията то тогава диктатурата незнам ква треа да е .... ?!?
        Аре стига че се дразним на тия гейове в Брюксел и без тва е за темата за бежанците.

А Газпрома ше стои там кат паметника на Ленин щот в Расия залежите на газ са най-големите в света и не само, имат секви суровини и то бол, то и за тва и ги ръчкат нон стоп ако немаха нищо никой немаше да ги ебава за слива .....

P.S. неам нищо против циганите и негрите те също са хора с техните си ценности, да ок но всеки си има къща и всеки се идентифицира с ценностите си дома. Като отидеш у Камилария, Индонезия, Нигерия, Судан не виждаш там църкви и костюмари с руси мадами, педали и траверси, зщото там хората се идентифицират с техните правила на живот и не го приемат това, то значи излиза, че целия свят освен Гейропа са популисти или ?!?
        Last edited by michaelis12; 13.05.2017, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

еврофондовете ще ги спрат 2020г. това не е шантаж а съвсем нормално нещо те са за подпомагане и нищо повече, това че наще са ги гепили и не са напрайли нищо е наш проблем не проблем на Брюксел.А думата популизъм е измишльотина на Сороспийските папагали, аз не виждам защо някой който е патриот е популист, тва са лъжи и пропаганда на глобалистите.
          А колкото до Софарма или Химпорт ли кво беше там нямаме шанс за експанзия на сериозни пазари, фармацията се държи глобално от няколко клана и единия е на Рокафелер както и с петролите същата работа. Ние не може да се разправяме с тия по никакъв начин. Ще дойдат един ден и ти заявяват тва е мойто и точка. Аз дори и сега се съмнявам нашите да праят нещо на своя глава без благословията на големите .... просто всеки шеф си има шеф
          Майкъле, популизма хич не го е измислил Сорос, има го от хиляди години. Това е когато някой сводник ти поиска 5 лева срещу обещанието да правиш любов с най-красивата, а на другия ден ти обясни, че не е станало защото тя не е искала.
          На този Газпром, между другото, въобще не му е проблема дивидента, кросовете на валутите или цената на газта.
          Вижте, колко народ работи там бре. Той плаща заплати на половин милион души, а може да се справи с една пета от тези хора. Каква работа работят горницата не знам, може да дублират нещо, може да играят ламбада.
          Вярно, че точно по тази причина има голям потенциал, може да струва 7-8 пъти повече, обаче не се вижда и най-ранен признак на някой да му пука за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Не знам драги - ти какво имаш напредвид, че няма валутни врътки, но според мене баси сложното врътка: купувам ги в евраци, де факто ги плащам в лева, дивидентът ми се начислява в рублички, но го получавам в зеленички.
            еми кат сметнеш у тея целите спагети разликата във валутните курсове и си ти ...

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Еврофондовете допринасят за всяка от страните членки, над 1/2 от държавите в Европа, нормално е да са фактор, не ги приемам като бонус и чудо, а като нещо съвсем нормално и част от икономическата действителност. Закачката със спирането на средствата е единствено инструмент за политически популизъм.

Пазари, експанзия, така е и точно Трейдинга са е насочил навън, вече в Сърбия, сериозни планове и за други държави от региона, Софарма придоби молдовски дистрибутор на лекарства с аптеки. Работят абсолютно правилно. Може да не са най - големият конкурент на световните гиганти, но се борят за своя дял и не седят на едно място. Всеки бизнес трябва да е като акула, да не спира да плува и за миг към нови възможности, за да оцелее и да се развива.
              еврофондовете ще ги спрат 2020г. това не е шантаж а съвсем нормално нещо те са за подпомагане и нищо повече, това че наще са ги гепили и не са напрайли нищо е наш проблем не проблем на Брюксел.А думата популизъм е измишльотина на Сороспийските папагали, аз не виждам защо някой който е патриот е популист, тва са лъжи и пропаганда на глобалистите.
              А колкото до Софарма или Химпорт ли кво беше там нямаме шанс за експанзия на сериозни пазари, фармацията се държи глобално от няколко клана и единия е на Рокафелер както и с петролите същата работа. Ние не може да се разправяме с тия по никакъв начин. Ще дойдат един ден и ти заявяват тва е мойто и точка. Аз дори и сега се съмнявам нашите да праят нещо на своя глава без благословията на големите .... просто всеки шеф си има шеф

Коментар

глупости не ми се слушат, за сигурност в България и в момента икономиката ни се държи на свети крепки Еврофондове също няма такова неспирно нещо на развитие за наща малка страна както и за големите страни. Това е Капитализма бе хора на него му трябва постоянна експанзия за да има постоянна печалба, за тва се водят и войни е казуса в Украйна беше заради същото нещо : Експанзия и пазар на Европейски стоки и военна експанзия на САЩ то пак е пазар, ракети бомби etc.но не made in Russia а made in USA ... за тва е кютека
                В България не сме в състояние да утрепем няколко държави и да наложим Софарма там .... Донев не го познавам кой е но изчакай да ни спрат Еврофондовете и с тая Европа на 15 скорости са ше видиш какъв разтеж ше ни огрее .....
                Еврофондовете допринасят за всяка от страните членки, над 1/2 от държавите в Европа, нормално е да са фактор, не ги приемам като бонус и чудо, а като нещо съвсем нормално и част от икономическата действителност. Закачката със спирането на средствата е единствено инструмент за политически популизъм.

Пазари, експанзия, така е и точно Трейдинга са е насочил навън, вече в Сърбия, сериозни планове и за други държави от региона, Софарма придоби молдовски дистрибутор на лекарства с аптеки. Работят абсолютно правилно. Може да не са най - големият конкурент на световните гиганти, но се борят за своя дял и не седят на едно място. Всеки бизнес трябва да е като акула, да не спира да плува и за миг към нови възможности, за да оцелее и да се развива.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

GAZPROM GAZPROM share
                  ISIN US3682872078 | WKN 903276 | symbol GAZ | Type share

аа ей го тука пусни пълния му чарт и ше получиш същото каквото съм постнал с черната графика ...

http://www.finanzen.at/aktien/GAZPROM-Aktie?rd=fn

начи няма никва врътка с валутите и т.н. сичко е как си требе но issuera е от САЩ с тоя номер

P.S. значи сте влезнали на малко по дебела цена, то тва нема да падне още кой знае колко най много до 3 (даже и толко няма) после ше ходи там до 5/6 в тоя инструмент който сте пуснали, но пак каам х5 няма да стане тва чудо за 1 година .....
                  Не знам драги - ти какво имаш напредвид, че няма валутни врътки, но според мене баси сложното врътка: купувам ги в евраци, де факто ги плащам в лева, дивидентът ми се начислява в рублички, но го получавам в зеленички.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Фармацията с тези патенти, високи разходи за развойна дейност, не ми харесва. Все пак по - добре гледам на компании силни при генериците.

Газпром е почти монопол, дългосрочно е чудесна спестовна каса, новите проекти вървят, няма да ги глобят от ЕК, санкциите срещу Русия ще се вдигнат някога, рублата ще поскъпне, но и да, чудеса от сорта на 4х тук са почти изключени, по - скоро алтернатива на депозита като АТЕРА, но в различен мащаб.

Fortiss e заложил на една от най - сигурните и лукративни позиции на БФБ за последните близо години, компания, коята не спира да се развива. Докато Донев стои зад нея, спокойно може да спестява там.
                    Да, хапчетата не са лек бизнес, но всички ги ядат кат` тако`а.

Газпром - не ща да рипа четворно, нито тройно - стига ми да си цоцам здравата.

Форти си е избрал сгодна компания - и при мене тя: с най-голяма тежест в портфейлът, но: проблемът е с ликвидността - наскоро като падна с около 38 стотинки - и като видях с какви обеми е паднала, осъзнах, че и аз мога да я срутя осезаемо поне за 2-3 дена, а Форти ако тръгне да разпродава, направо ще я убие за месеци... и капиталовият му ръст отива наполовина на кино.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Фармацията с тези патенти, високи разходи за развойна дейност, не ми харесва. Все пак по - добре гледам на компании силни при генериците.

Газпром е почти монопол, дългосрочно е чудесна спестовна каса, новите проекти вървят, няма да ги глобят от ЕК, санкциите срещу Русия ще се вдигнат някога, рублата ще поскъпне, но и да, чудеса от сорта на 4х тук са почти изключени, по - скоро алтернатива на депозита като АТЕРА, но в различен мащаб.

Fortiss e заложил на една от най - сигурните и лукративни позиции на БФБ за последните близо години, компания, коята не спира да се развива. Докато Донев стои зад нея, спокойно може да спестява там.
                      глупости не ми се слушат, за сигурност в България и в момента икономиката ни се държи на свети крепки Еврофондове също няма такова неспирно нещо на развитие за наща малка страна както и за големите страни. Това е Капитализма бе хора на него му трябва постоянна експанзия за да има постоянна печалба, за тва се водят и войни е казуса в Украйна беше заради същото нещо : Експанзия и пазар на Европейски стоки и военна експанзия на САЩ то пак е пазар, ракети бомби etc.но не made in Russia а made in USA ... за тва е кютека
                      В България не сме в състояние да утрепем няколко държави и да наложим Софарма там .... Донев не го познавам кой е но изчакай да ни спрат Еврофондовете и с тая Европа на 15 скорости са ше видиш какъв разтеж ше ни огрее .....
                      Last edited by michaelis12; 13.05.2017, 13:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

А има ли по-стратегически работи от: 1. Суровините и 2. Хапчетата?

Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        Е имаше един фен Fortiss ли как беше ника на момчето дет спестявал за пенския със Софармата и още некви български боклуци ... С БФБ пенсия нема да види най-много да остане гладен на улицата, но как и да е тва е мое лично мнение относно световната геополитическа обстановка и обстановката в България като цяло.
                        Last edited by k.o.; 13.05.2017, 13:17.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Средна цена 18/20 ??? Не бих искал да съм горд притежател на акция като средната ми цена е 18/20 (каквото и да означава) - при текуща 4 ...
                          Проколисимо ей намерихме я тая акция дет фена пусна и средната цена на тоя продукт е толко 4 рка начи толко требе да е, ако скочи разбира се цената на петрола х5 пъти и тва ше скочи х5 иначе на сегашните цени на петрола ше стои така.

P.S. и тия раоти в коя валута колко % пада също треа да глеате, ей го в евро е паднало по-малко защото еврото се дигна сега спрямо долара

EUR - -0.22%
                          USD - -1.90%
                          Click image for larger version

Name:	eur.png
Views:	1
Size:	8.0 КБ
ID:	3196597

Last edited by michaelis12; 13.05.2017, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                            GAZPROM GAZPROM share
                            ISIN US3682872078 | WKN 903276 | symbol GAZ | Type share

аа ей го тука пусни пълния му чарт и ше получиш същото каквото съм постнал с черната графика ...

http://www.finanzen.at/aktien/GAZPROM-Aktie?rd=fn

начи няма никва врътка с валутите и т.н. сичко е как си требе но issuera е от САЩ с тоя номер

P.S. значи сте влезнали на малко по дебела цена, то тва нема да падне още кой знае колко най много до 3 (даже и толко няма) после ше ходи там до 5/6 в тоя инструмент който сте пуснали, но пак каам х5 няма да стане тва чудо за 1 година .....
                            Last edited by michaelis12; 13.05.2017, 13:04.

Коментар

• http://en.boerse-frankfurt.de/stock/GAZPROM-Share/ETR
                              бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                                на Xetra adr GAZ - 4,150 евро е цената от вчера
                                не го намирам в евро има в некви рубли некви заеми да даваш на Газпром във франкове незнам си що си де да знам коя от всичките разновидности на Газпром сте купили .....

http://www.finanzen.at/suchergebniss...en&_search=GAZ

е тва е готино със заемите даваш им мангизи и ти връщат швейцарски франкове с лихва (тва го нема в ни една банка в света да получаваш лихва на франка), но си заслужава с големи суми иначе няма смисъл

http://www.finanzen.at/suchergebniss...en&_search=GAZ

за тва ви каам вие с малко пари сте се набили в няква акция дет няма да е ракета и да рипне х4, х5 ..... тая акция не е за тва там е дългосрочно да си спестяваш, чак кат им свършат залежите в Русландия тогава вече няма смисъл, а до тогава има време ....
                                Last edited by michaelis12; 13.05.2017, 12:42.

Коментар

Working...
                                X