Монти, автомобилите лично аз не бих пипал, прекалено ми е рисковано в момента. Луфтханза ми се струват добре, скоро мисля че ще има рибаунд нагоре при тях. Дебна за вход при Wirecard или Continental...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеГодината определено започва добре за Wirecard...
Как виждаш даймлер ,коба и луфтханза.....за влизане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеNokia - махнах лоста (CFD) с малка печалба (3.36-3.48) и отивам на почивка ... ? Бях сложил цена продажба 3.52 ама бай Дончо ме накара да променя цената със сутришното си кафе ...
Трябва да се харчи..., не само да се печели ...пък и да се спи спокойно
Остана ми едно пакетче на ср. цена 3.5 ...но не ми е грижа ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Манчев,
Даа добре започваме , но излезнах от Коба..... на 5,90+ от 5 ....
Протокол излезнах и от нокия на 3,47+ от 3,20
Добър де за моят портфеил ,над 5 %.....вече мога да го закрия тази година.....но алчността .
Само аареалбанк с 2,5%...
ЧНГ...
Трябва да се харчи..., не само да се печели ...пък и да се спи спокойно
Остана ми едно пакетче на ср. цена 3.5 ...но не ми е грижа ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеГодината определено започва добре за Wirecard...
Даа добре започваме , но излезнах от Коба..... на 5,90+ от 5 ....
Протокол излезнах и от нокия на 3,47+ от 3,20
Добър де за моят портфеил ,над 5 %.....вече мога да го закрия тази година.....но алчността .
Само аареалбанк с 2,5%...
ЧНГ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеБахти измъчената търговия!
10 причини да имаш акции във В.......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнениеhttps://www.finanzen.net/boersenplaetze/wirecard
Борсата е Xetra. Монти, мисля че отвъд океана могат да ни ударят едно рамо и да пробием 105, че днес цял ден удържа фронта
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНа мен платформата ми отчита че най-високата цена за деня е 107,75 евро. Не знам как така е минала сделка на 108...
Последната акция в таблицата........
Коментар
-
https://www.finanzen.net/boersenplaetze/wirecard
Борсата е Xetra. Монти, мисля че отвъд океана могат да ни ударят едно рамо и да пробием 105, че днес цял ден удържа фронта
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНа мен платформата ми отчита че най-високата цена за деня е 107,75 евро. Не знам как така е минала сделка на 108...
Коментар
Коментар