IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение
    Привет и от мен. Аз разкарах днес Wirecard малко на плюс и влезнах на 15.40 в Lufthansa.
    Монти, защо си набелязал под 15.30 за вход ? Резултатите им не са чак толкова лоши, дивидента е добър, какво те спира ?
    Ами Ирланците са по добри от тях като брой пътници и това се отразява на феновете им а и в момента се карат с летателния персонал и водят преговори за заплати .....Иначе и 15, 4 е добре ако всичко е наред по небесата.....

Коментар

• Привет и от мен. Аз разкарах днес Wirecard малко на плюс и влезнах на 15.40 в Lufthansa.
      Монти, защо си набелязал под 15.30 за вход ? Резултатите им не са чак толкова лоши, дивидента е добър, какво те спира ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        https://www.4investors.de/nachrichte...138914#ref=rss

Няма нужда че ще се алкохолизираме ,някой лимонада ,някой друг път..... , това е интересно за аареалбанк....,
        Успех!
        Благодарско. Имам едно зелено Джони подръка, с удоволствие ще го пратя като малък жест на признание. Добрите жестове трябва да се поощряват, в крайна сметка точно в този форум не сме си конкурнти, особено на външните пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Благодаря. Имам да черпя още от Ареал. Така че, има ли адрес, пращам бутилка марково.
          https://www.4investors.de/nachrichte...138914#ref=rss

Няма нужда че ще се алкохолизираме ,някой лимонада ,някой друг път..... , това е интересно за аареалбанк....,
          Успех!

Коментар

https://www.finanznachrichten.de/akt...uebersicht.htm

Всяка новина под акциите е от даден анализатор , инвеститор и спекулант .....Влиза се в различни форуми и вестници и получаваш различни мнения и си правиш сам анализите....
            Благодаря. Имам да черпя още от Ареал. Така че, има ли адрес, пращам бутилка марково.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Интересен и полезен разговор водите днес. Браво.
              Чудя се дали да сложа пак на Луфтвафето малко. В петък разкарах всичко на 16,10 с голяма доза късмет.

Може ли да пратите линк на някой форум за DAX, който следите.
              https://www.finanznachrichten.de/akt...uebersicht.htm

Всяка новина под акциите е от даден анализатор , инвеститор и спекулант .....Влиза се в различни форуми и вестници и получаваш различни мнения и си правиш сам анализите....

Коментар

Мойта поръчка е под 15,30. Успех! Варта 71, Вирекард 107 ,15....
                За сега най близо е Луфтвафе!
                Интересен и полезен разговор водите днес. Браво.
                Чудя се дали да сложа пак на Луфтвафето малко. В петък разкарах всичко на 16,10 с голяма доза късмет.

Може ли да пратите линк на някой форум за DAX, който следите.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                  Преди малко купих Луфтханза на 15,48
                  Мойта поръчка е под 15,30. Успех! Варта 71, Вирекард 107 ,15....
                  За сега най близо е Луфтвафе!

Коментар

Така е тръгнали са от 25 до 128 за една година ,но пък са били отличници...
                    Вирекард , там става някакво брожение на дребните и ще избухне всеки момент....един от късите затваря позиции плюс обратното и затова акцията е стабилна но докога...?
                    Луфтханза ....там ли е истината ...15,45
                    ?
                    Преди малко купих Луфтханза на 15,48

Коментар

Даже за мен Варта са прекалено рисковиЗа една година са направили над 200% ръст,съотношение цена печалба 119
                      Така е тръгнали са от 25 до 128 за една година ,но пък са били отличници...
                      Вирекард , там става някакво брожение на дребните и ще избухне всеки момент....един от късите затваря позиции плюс обратното и затова акцията е стабилна но докога...?
                      Луфтханза ....там ли е истината ...15,45
                      ?

Коментар

Варта 80..утре ще я мисля....ако маркета играе правилно ....най малко още 6%...ни чакат.
                        Даже за мен Варта са прекалено рисковиЗа една година са направили над 200% ръст,съотношение цена печалба 119

Коментар

+1
                          Варта 80..утре ще я мисля....ако маркета играе правилно ....най малко още 6%...ни чакат.

Коментар

70-73...? Там е моята сметка..?
                            +1

Коментар

Не брат,голям риск!
                              70-73...? Там е моята сметка..?

Коментар

Варта 85....Влизане?
                                Не брат,голям риск!

Коментар

Working...
                                X