IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Четвъртък може да има решение за петрола...?
    Монти кефиш мее.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Отказах се да прогнозирам каквото и да било, тъй като имам нулева успеваемост И все пак се надявам да няма сделка за ограничаване на добивите в следващия месец, че да успея да допълня Шел на 11-12 евро. (Много ми се искаше на 10, но не мисля че пак би върнала толкова). Ако не стане, ще търся нещо друго. В края на месеца ще вадят отчет, та мисля тогава може да се чака движение нагоре или надолу. Но на тези волатилни пазари, 25 дни са си адски много време
      Четвъртък може да има решение за петрола...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Дръж я. Може да върне- За мен е бита карта. Ама виж Баба Меркел корава женица птичи вирус не я лови. Съветските хазмати дебаркираха на Ботуша, но Вермахата не ги допусна в Берлин. В Тех Дакса разгледай има една позиция ако и хванеш момента на покупка може да напарвиш тлъста пачка ако си търпелив. Скъпа е още. Но на апетитни нива си е удар- Еххх идва парада на Червения площад. И тази година го пропуснах.
        Жокерче, аз тук съм играл Варта , Сименс , Картичката , Телефоника и Бентли..?

Коментар

R6C и R6C3 каква е разликата освен в цената......
          Взех малко от първата около 16,8+ и ще чакаме големите да се наиграят ,първият път не взех около 10 ама сега ....като по умен..

Манчев ,маркетите са след шест месеца.....това играят в момента..
          Отказах се да прогнозирам каквото и да било, тъй като имам нулева успеваемост И все пак се надявам да няма сделка за ограничаване на добивите в следващия месец, че да успея да допълня Шел на 11-12 евро. (Много ми се искаше на 10, но не мисля че пак би върнала толкова). Ако не стане, ще търся нещо друго. В края на месеца ще вадят отчет, та мисля тогава може да се чака движение нагоре или надолу. Но на тези волатилни пазари, 25 дни са си адски много време

Коментар

Не знам какво да ти кажа ,може и да си прав....Не вервах че ще падне под 20 при 2 евро дивидент....
            Ами ако не се върне над 17 ,18 + , ще я изхвърлят от МДАХ и ще отиде в СДАХ... а това са иляди продадени бройки.....
            В момента щом намалее вирУса в Щатите ,ще почнат банките да скачат те са заемодателите за възстановяването.......
            Внимателно с късите ,мисля че маркета минава на две напред ,една назад.......Мисля че няма да са толкова тъпи да позволят голем фалит....Взели са си урока с Лемън...
            Дръж я. Може да върне- За мен е бита карта. Ама виж Баба Меркел корава женица птичи вирус не я лови. Съветските хазмати дебаркираха на Ботуша, но Вермахата не ги допусна в Берлин. В Тех Дакса разгледай има една позиция ако и хванеш момента на покупка може да напарвиш тлъста пачка ако си търпелив. Скъпа е още. Но на апетитни нива си е удар- Еххх идва парада на Червения площад. И тази година го пропуснах.

Коментар

• на програмистчето 10101 е мноу важно . късо бе

на програмки наречени борси ли ще си играем . хяхяхяхяхяхя

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Британски и холандски акции, разлика в данъчното облагане на дивидента основно. "ШЕЛ" е страхотна компания и 10 бе ултра добра цена, която вероятно няма да се види скоро щом се чака споразумения върху добивите, все пак може и да върне малко, твърде бързо скочи с 60%.
                Недей така , бързо скочила ...а като падаше с 10% на ден беше нормално ...
                За мен е много удачен вариант за търговия на петрола. Купувах надолу от 19 до 10 и продавах при качването обратно...Ако беше паднала под 9 щях да стана дългосрочен - за дълго и с много
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Британски и холандски акции, разлика в данъчното облагане на дивидента основно. "ШЕЛ" е страхотна компания и 10 бе ултра добра цена, която вероятно няма да се види скоро щом се чака споразумения върху добивите, все пак може и да върне малко, твърде бързо скочи с 60%.
                  Мисля ,че спекулата ще бъде при туристите , петролните и автомобилите ,банките само нагоре.......е ако някоя не издаде багажа но мисля че няма да и позволят.....печатницата работи на 1000%?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

За Ареала не съм я гледал имам доларова драма. Чакам да падне гущера, че имам солидни плащания. Виж тарикатите как си измиха ръцете за да отказват дивиденти. Цялата история си е едно преразпределение на огромни капитали. Някой гори друг изсмуква активите а зяпачите са си зяпачи. Вируса е калкулиран в цените отдавана. Пазара обаче не е калкулирал ако падне някой голям. За Ареала утре няма да ти кажа, но за мене си е дълбоко меча позиция. Успех дано греша.
                    Не знам какво да ти кажа ,може и да си прав....Не вервах че ще падне под 20 при 2 евро дивидент....
                    Ами ако не се върне над 17 ,18 + , ще я изхвърлят от МДАХ и ще отиде в СДАХ... а това са иляди продадени бройки.....
                    В момента щом намалее вирУса в Щатите ,ще почнат банките да скачат те са заемодателите за възстановяването.......
                    Внимателно с късите ,мисля че маркета минава на две напред ,една назад.......Мисля че няма да са толкова тъпи да позволят голем фалит....Взели са си урока с Лемън...
                    Last edited by Монти; 06.04.2020, 18:54.

Коментар

Взех малко от първата около 16,8+ и ще чакаме големите да се наиграят ,първият път не взех около 10 ама сега ....като по умен..

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Очакванията за сделка за ограничването в добива на петрол, към момента не се състоя. Според мен Русия ще изчака максимално, за да обезкърви американските шистови компании и Саудитска Арабия, която при тези цени няма как да издържи дълго. А за ШЕЛ, нормално, аз даже очаквам още по-голям спад (дори се надявам на цени 10-11 евро, но едва ли). Все пак цената качи 50-60% за дни. Мен лично продължава да ме учудва този оптимизъм на пазарите, ще кажеш че половината свят не е затворен по къщите си и всичко друго е ОК
                        Обемите движат пазара не фундамента.

Коментар

Не е трябвало да купуваш на тази цена Разликата е в данък при източника.При такава цена съотношение риск печалба въобще непси струва.

Коментар

Според мен пика в ЕС за вируса минава ,при нас никой не знае що става защото не се правят достатъчни тестове Скоро и в УСА ще влязат в пика..
                            Лошото че и Ареала ще откаже дивидента под натиск на ЕЦБ...до есента а после ще го мисли Утре ще има ли там Пързалка....?
                            За Ареала не съм я гледал имам доларова драма. Чакам да падне гущера, че имам солидни плащания. Виж тарикатите как си измиха ръцете за да отказват дивиденти. Цялата история си е едно преразпределение на огромни капитали. Някой гори друг изсмуква активите а зяпачите са си зяпачи. Вируса е калкулиран в цените отдавана. Пазара обаче не е калкулирал ако падне някой голям. За Ареала утре няма да ти кажа, но за мене си е дълбоко меча позиция. Успех дано греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение
                              Не е ли в момента добра идея да се шортне тесла?
                              Не

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                                Shell-a нещо не го е обхванал общия оптимизъм ? Какво му става ?

Коментар

Working...
                                X