If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кое точно така ще стане..? Че Банк ъф Америка са ги направили на 1 евро ли ? Да видим ?Това се очакваше от БОА и СИТИ , да видим Стенли що ще кажат....
Кое точно така ще стане..? Че Банк ъф Америка са ги направили на 1 евро ли ? Да видим ?Това се очакваше от БОА и СИТИ , да видим Стенли що ще кажат....
Логично е да се изкарат пари от Wirecard, който е взел под 20. Единственото което ни куца (поне на мен) е че не познаваме добре бизнес модела (от какво прави пари тази фирма, core business), сърцевината. Ако там нещата са добре, другото ще се оправи - разсрочвания, отлагания, нови инвеститори ... ще се намерят решения.
Вирекартата има няколко шанса....Банките и продължаване на кредитна линия и японската Софбанк...
Иначе анализаторите плюят акцията и ни убеждават как ще остане горещия картоф у нас и това качване днес е случайно заради закриване на позиции на късите...и т.н.
Гледам Браун е продал над 5 милиона акции за да върне репото и има още 3,2 милиона а което се вижда на премаркета продават се малки бройки от по 20 акции който бяха много пари преди месеци....Продаващите и там ще намалеят като при нас през март и ще има скок ,въпроса е да се убедят инвеститорите във бъдещето ...Едно е да купуваш при 140 евра ,друго е при 15 евра....
Май тези които рискувахме и купихме под 20 може да спечелим. Мисля към 30 да продам половината. Още не съм видял положителни новини ??
Вирекартата има няколко шанса....Банките и продължаване на кредитна линия и японската Софбанк...
Иначе анализаторите плюят акцията и ни убеждават как ще остане горещия картоф у нас и това качване днес е случайно заради закриване на позиции на късите...и т.н.
Гледам Браун е продал над 5 милиона акции за да върне репото и има още 3,2 милиона а което се вижда на премаркета продават се малки бройки от по 20 акции който бяха много пари преди месеци....Продаващите и там ще намалеят като при нас през март и ще има скок ,въпроса е да се убедят инвеститорите във бъдещето ...Едно е да купуваш при 140 евра ,друго е при 15 евра....
тези дето са ги арестували сигурно не са направили измама, иначе щяха да се опитат да избягат, а не са. Просто не мога да си представя какво може да е, че да няма смислено изявление още.
Тези който трябва да направят изявлението ще гледат да не излъжат а и хал хабер си нямат какво е станало...трябва им време но при всички случай до петък ще трябва изявлението...
Ами отговорника за Азия го уволниха..някакъв Мазичек сигурно и той ще е арестуван...Обикновенно сега всички са се скрили да не станат жертвено агънце Да ще изкарат нещо но първо банките и Алди ,тогава ще отвеят късите..
тези дето са ги арестували сигурно не са направили измама, иначе щяха да се опитат да избягат, а не са. Просто не мога да си представя какво може да е, че да няма смислено изявление още.
просто се чудя как така няма кой в компанията да каже 2 смислени изречения обясняващи какво е станало. Това не са 5 лева дето съм забравил в кой джоб съм сложил ..
Ами отговорника за Азия го уволниха..някакъв Мазичек сигурно и той ще е арестуван...Обикновенно сега всички са се скрили да не станат жертвено агънце Да ще изкарат нещо но първо банките и Алди ,тогава ще отвеят късите..
СЕО е на работа във Вилекард от четвъртък сигурно е ударен от мокър парцал, днес е арестуван старото СЕО Браун....швабите са побеснели от излагацията ...вината на БАФИН не е малка , изтеглиха отчета от 2019 и стана мазало ,банките могат да спрат кредитните линии ,една от 15 иска да прежали 90 милиона долара китайска ..Мудис им взе реитинга...пресата ги линчува. И иска фалит ,късите царуват.....?
просто се чудя как така няма кой в компанията да каже 2 смислени изречения обясняващи какво е станало. Това не са 5 лева дето съм забравил в кой джоб съм сложил ..
Ако бях голяма акула … купувам опции / акции … и през някоя офшорка Wirecard извъеднъж си намират изчезналите пари … така с 2 млрд разходи ще направи човек няколко мириарда печалба … проблема е репутацията , кой би ти се доверил .. едва ли много хора ..
Коментар