IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей програмиста стига с тия обърнати чутури гнидо такава .

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
      Никакви метарейдъри, Бенртрейдъра е на Саксо и е супер
      Еми люде аз докат намеря правилния път, то не бяха програми и чудесии, че програмирах, че туй че онуй докато най накрая ми просветна да не гоним стотинките ами по добре брокер с който кат натиснеш нещо е това което е и позиция с месеци да се държи. Ама докат ми дойде акъла, но по добре късно от колкот никога са казали ората
      Last edited by michaelis; 20.12.2013, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        Значи сме в една кръвна група горе долу, те също са Saxo Bank нали така или ти си с Метатрейдъра? Аз преди метатрейдър та метатрейдър, ей в Oanda го има и тояга бате, докато се изпълни поръчката отзад има някви милисекунди докато загрее. На Саксонците платформата обаче квот натисна - тва е
        Никакви метарейдъри, Бенртрейдъра е на Саксо и е супер

Коментар

• на бенча къртя аз

Коментар

аз през Бенчмарк
            Значи сме в една кръвна група горе долу, те също са Saxo Bank нали така или ти си с Метатрейдъра? Аз преди метатрейдър та метатрейдър, ей в Oanda го има и тояга бате, докато се изпълни поръчката отзад има някви милисекунди докато загрее. На Саксонците платформата обаче квот натисна - тва е

Коментар

при кои брокери цъкате? български или на вънка, да видим те кво предлагат, аз цъкам при оандата и сега мигрирам при Саксо Банкерите.

А нивото за което говориш ти е цената на отварянето за месеца 9404 - Oanda и там е сложен най-големия аршин за сега.

а снимката трепе рибата, много е як, 'Рамбо' били го кръстили тоя бик
              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1028924
              аз през Бенчмарк

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                цялата мъка е заради 9405 но виж надолу е пропаст . падането е свободно
                при кои брокери цъкате? български или на вънка, да видим те кво предлагат, аз цъкам при оандата и сега мигрирам при Саксо Банкерите.

А нивото за което говориш ти е цената на отварянето за месеца 9404 - Oanda и там е сложен най-големия аршин за сега. И на месечна има един такъв странен candlestick не се сещам кое съзвездие беше, ама тея лунните съзвездия с такива опашки вещаят връщане пак там на 8896

а снимката трепе рибата, много е як, 'Рамбо' били го кръстили тоя бик
                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1028924
                Last edited by michaelis; 20.12.2013, 15:28.

Коментар

• цялата мъка е заради 9405 но виж надолу е пропаст . падането е свободно

Коментар

Съгласен съм обаче една малка дрисня преди края треа да има, щото да разхлади теленцата
                    няма вече баце, ше виси и стои там като сопол +-20-30 пункта са само моеж да загубиш, плешивия, вече празнува и всички лъвове и сме само ние бастуните тука и се надлъгваме с брокера

Коментар

стоя си аз, люпим си семки и плющя кебапчета и ви гледам само сеира, са нема нищо повече бе ора, нищо, за годината финито
                      Съгласен съм обаче една малка дрисня преди края треа да има, щото да разхлади теленцата

Коментар

Прави точно засилка за надолу и ми е много интересно само докаде
                        стоя си аз, люпим си семки и плющя кебапчета и ви гледам само сеира, са нема нищо повече бе ора, нищо, за годината финито

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Точно Head and Shoulders се получи на ДАКС-а от тук нататък атака на 9400 до 9500.
                          Прави точно засилка за надолу и ми е много интересно само докаде

Коментар

• Точно Head and Shoulders се получи на ДАКС-а от тук нататък атака на 9400 до 9500.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Първи опит за атака на 9400 не успешен.
                              След малко ще се пробваме пак ...
                              Следващото е 9200 а после 8600 и ако не се сурне по-надолу ще е добре

Коментар

• Първи опит за атака на 9400 не успешен.
                                След малко ще се пробваме пак ...

Коментар

Working...
                                X