ей програмиста стига с тия обърнати чутури гнидо такава .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеНикакви метарейдъри, Бенртрейдъра е на Саксо и е суперLast edited by michaelis; 20.12.2013, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЗначи сме в една кръвна група горе долу, те също са Saxo Bank нали така или ти си с Метатрейдъра? Аз преди метатрейдър та метатрейдър, ей в Oanda го има и тояга бате, докато се изпълни поръчката отзад има някви милисекунди докато загрее. На Саксонците платформата обаче квот натисна - тва е
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеаз през Бенчмарк
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениепри кои брокери цъкате? български или на вънка, да видим те кво предлагат, аз цъкам при оандата и сега мигрирам при Саксо Банкерите.
А нивото за което говориш ти е цената на отварянето за месеца 9404 - Oanda и там е сложен най-големия аршин за сега.
а снимката трепе рибата, много е як, 'Рамбо' били го кръстили тоя бик
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1028924
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениецялата мъка е заради 9405 но виж надолу е пропаст . падането е свободно
А нивото за което говориш ти е цената на отварянето за месеца 9404 - Oanda и там е сложен най-големия аршин за сега. И на месечна има един такъв странен candlestick не се сещам кое съзвездие беше, ама тея лунните съзвездия с такива опашки вещаят връщане пак там на 8896
а снимката трепе рибата, много е як, 'Рамбо' били го кръстили тоя бик
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1028924Last edited by michaelis; 20.12.2013, 15:28.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеСъгласен съм обаче една малка дрисня преди края треа да има, щото да разхлади теленцата
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениестоя си аз, люпим си семки и плющя кебапчета и ви гледам само сеира, са нема нищо повече бе ора, нищо, за годината финито
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеПрави точно засилка за надолу и ми е много интересно само докаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТочно Head and Shoulders се получи на ДАКС-а от тук нататък атака на 9400 до 9500.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПърви опит за атака на 9400 не успешен.
След малко ще се пробваме пак ...
Коментар
Коментар