Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Ако стане някакъв катаклизъм - земетресение, тероризъм или нещо друго и ще гледаш цирк, ще падне 5% и а на теб няма да ти дадат да трейдваш (като днес).
Няма излизане, в такива случай и стоп лос-а не работи, освен ако не е гарантиран.
При волатилност нормален стоп лос не се активира веднала (може да отнеме 1 час докато се активира)
Трябва да се замисля да сложа няколко гарантирани стоп лос-а, макар че тези стоп лос-ове са доста коварни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениенай вероятно има разлика Хахо дали търгуваш Фючърс или спот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеброкера ми ми обясниха,че котировките им са в реално време,но техните доставчици не са отразили такова движение
При мен стане ли волатилно и почва да се бави с котировките понякога като днес спира, или марджина става много голям. (става все едно трейдваш вечер чакам 1 минута за котировка точна)
Така че нищо необичайно, но такъв рязък спад е стряскащ.
Те всички индески паднаха в 14:45 обаче ДАКС-а най-много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение14:45 като обявиха че няма да свалят лихвите.
Явно пазара е се е надявал да свалят и малко волатилност (както обикновенно), ама явно някой провайдъри не са успели да я овладеят или са се презастраховали.
Но 100% това е свързано с лихвите.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедайте ми инфо точно в колко часа е този спад
Явно пазара е се е надявал да свалят и малко волатилност (както обикновенно), ама явно някой провайдъри не са успели да я овладеят или са се презастраховали.
Но 100% това е свързано с лихвите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениена платформата на Бенчмарка ми е ударил чак до 9022 - за информация
Сега ще им потърся отговорност на моя брокер!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
муахахаха ей за това го обичам и мразя тоя DAX
не знам за вас ама такъв водопад и с такава мигновеност аз до сега не бях виждал
прибирам си профита от късите и излизам от тук за сега, че тия са луди беееДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Фабричните поръчки в Германия неочаквано са се понижили през декември. Месечният спад от 0.5% се размина с прогнозите за ръст от 0.2%. Въпреки това, поръчките от еврозоната са се повишили значително, предполагайки продължаващо възстановяване в региона. Възходящата ревизия за ноември показа дори по-силен ръст от предишното изчисление за този месец.
Това ако е оказало влияниеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар