IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Рискувах и влезнах в ДБ на под 16,2 ...
    Беше ми лимит на падане....
    Когато коба падна до 5,6 след това стигна 13 ...мисля че поне до 27 ще се вдигне в даден момент....резервен вариант е да осреднявам около 13-14 .... но да не стигаме там....
    о я виж коя банка е точно след първите 4 италиански

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Когато коба падна до 5,6 след това стигна 13 ...мисля че поне до 27 ще се вдигне в даден момент....резервен вариант е да осреднявам около 13-14 .... но да не стигаме там....
      Уффф, не знам за ДБ. И аз четох, мислих, цъках и нещо рискът ми се струва прекалено голям засега. Успех с позицията, дано изкърти.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Понеже Даймлер са много зле току що гледам какъв сосен дивидент ще плащат през април. Дано само сегашните 5% да не са станали 10...

Коментар

Понеже Даймлер са много зле току що гледам какъв сосен дивидент ще плащат през април. Дано само сегашните 5% да не са станали 10...
          Единственото притеснително при тях е как се нахакват с дългове, но то пък иначе нямаше да видим такива цени

Коментар

абе много як мустак има CEO-то на тея

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Къде го пише, къде го пише?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Понеже Даймлер са много зле току що гледам какъв сосен дивидент ще плащат през април. Дано само сегашните 5% да не са станали 10...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  чети новини и отчети

Deutsche Bank Announces $7 Billion Yearly Loss as Legal Issues Weigh on Results

http://www.nytimes.com/2016/01/21/bu...n-results.html
                  7 МБ са вътре? Ами проклетидаса.

Коментар

ДБ отвори под 17 ..какво става.... в момента е 16,7
                    чети новини и отчети

Deutsche Bank Announces $7 Billion Yearly Loss as Legal Issues Weigh on Results

http://www.nytimes.com/2016/01/21/bu...n-results.html

Коментар

• Голяма експозиция към енергийните компании и суровините, въпреки че съкратиха доста бизнеса си в Хюстън.

Коментар

ДБ отвори под 17 ..какво става.... в момента е 16,7
                        И аз това чудя - иначе като цяло пазарът се държи - повечето важни компании се борят храбро с мишкуняците.

Коментар

• ДБ отвори под 17 ..какво става.... в момента е 16,7

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Има ли балон някъде, след време идва криза. Имало е балон при жилищата в САЩ и ето ти криза през 2008 да речем. Тогава въобще не разбирах с какво скъпите жилища там и "глупаците", които са ги купували ще ощетят България и в частност мен, но го видях с джоба си. В момента имаме доказан друг балон /от 140 до 27 гущера/ - горивата. Кое е общото ли - еми общото е, че тези инвестиции са винаги на кредит и няма значение за какво е той - дали за жилища, за луковици от Холандия /през 15-ти век или там който е бил/ или за петрол. При спад от 100 до 80 долара не е имало паника, защото при тези цени на всички им е излизала сметката за плащане на дълговете, но при сегашните, явно мнооого компании ще фалират. Това означава необслужени кредити и ново затруднение за банките.
                            Въобще не съм апокалиптик и не вещая спадове /на 95% съм в акции/, но според мен спадовете напоследък се дължат предимно на това. Разбира се и Китай допринася, но малко, защото това се знаеше от години. СТрува ми се наивно да се мисли, че ритейлъри /бабички и некомпетентни хора/ могат да свалят всички индекси с над 20%.
                            Могат-могат да свалят. Стига да са достатъчно на брой. Може да не са организирани в реалния смисъл на думата, но ги обединява страхът - и им взема и малкото мозък, който са имали.

Фалиращи компании има винаги и бамките неизбежно горят с част от кредитите. Нормално е акциите на губещите и застрашените по някакви причини компании да падат по борсите, не е нормално да повличат надолу и тия, които точно по същите причини, ще увеличат своите печалби и то значително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                              97 беше политическа инфлация...така е дирижирано за да се ограби народа и да се постави на колене и да се даде тласък за кредитиране след като ограцят народа...според това съпоставяне бургера в сащ трябва да е 50 000 долара а в европа също след изсипаните трилиони
                              Не съм съгласен с теб, но оспамихме темата и спирам. За мен, когато човек не може да си обясни нещата логически, винаги намира удобна конспирация. Конспирации няма, има просто силни и слаби.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Помниш ли 1997 г.?
                                97 беше политическа инфлация...така е дирижирано за да се ограби народа и да се постави на колене и да се даде тласък за кредитиране след като ограбят народа...според това съпоставяне бургера в сащ трябва да е 50 000 долара а в европа също след изсипаните трилиони
                                Last edited by Stone_Kold; 21.01.2016, 01:08.
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X