Първоначално изпратено от Avalanche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНякой вижда ли що става на ДАХ! Интересуват ме Вирекартичката , аареала и шел..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНякой вижда ли що става на ДАХ! Интересуват ме Вирекартичката , аареала и шел..?
Според мен тази седмица ще е тегаво, но пък може да се открият добри възможности за покупка, след това до края на месеца ще тръгнем към 13 000.
За конкретните фирми - зависи от отчета и дивидентната политика. Шел без да вдигнат дивидента няма да минат 18
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТака е следващите Тримесечни отчети ще бъдат по-слаби, защото обхващат повече време във пандемията (01.4 - 30.06). От друга страна пазара трябва да ги знае и да ги е отчел тези неща.
Ето днес пазара направи едно движение като Слънцето. Изгря, движи се сутринта нагоре до обяд и после залезе на началните нива.
Коментар
-
Така е следващите Тримесечни отчети ще бъдат по-слаби, защото обхващат повече време във пандемията (01.4 - 30.06). От друга страна пазара трябва да ги знае и да ги е отчел тези неща.
Ето днес пазара направи едно движение като Слънцето. Изгря, движи се сутринта нагоре до обяд и после залезе на началните нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Бързаш.
А иначе ми е скучно и
купувам и продавам на неколко процента....
Излезнах на 15,5 после пак влезнах на 15,1....такива работи.....Вече загубата ми е под 30 цента....?
Ей да не се отметиш от 23 ,поне 20 А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДакс-овците, да не изоставяме тая важна тема назад.
Това вчера (11.June) ще се окаже само едно прибиране на печалби. Някои рабира се някои доста се позасилиха по склона надолу. Аз лично очаквах и днес да има движение надолу, ама не познах.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей чи красиво . дакса на 12222 и сипа 3135,8
ка да не купя бе соросоид . купувам всичко до дупка
Коментар
Коментар